Mad og drikkevarerOpskrifter

Belarussiske nationale retter: navne og opskrifter

Hvad opskrifter belarussiske nationale retter, du ved? Hvis du ikke har disse oplysninger, vil vi præsentere det i materialerne i denne artikel.

Generel information om den hviderussiske køkken

Belarussiske nationale retter er meget populære i vores land. Desuden er nogle af de husmødre tror fejlagtigt, at de er indfødte russisk.

Et karakteristisk træk ved Hviderussisk køkken er, at det er meget almindeligt fad af kartofler, og ofte bruger en række forskellige pølser, korn, svampe og svinekød.

I dag præsenterer vi dig opmærksom på kun nogle få nationale belarussiske retter. Liste over dem meget stort og varieret. Derfor vil vi kun beskrive de mest populære opskrifter.

Bigus med svinekød og sauerkraut

Bigus er en ret, som er meget populær, ikke kun i Hviderusland, men også i Litauen, Ukraine og selv Rusland. Der er mange måder at forberede den nævnte middag. Overvej den nemmeste og hurtigste.

Belarussiske nationale retter kræver ikke erhvervelse af oversøiske og dyre ingredienser. De er lavet af enkle produkter, der er tilgængelige for alle.

Så for at forberede Bigus vi har brug for:

 • Svinekød - 400 g;
 • gulerødder - 1-2 pcs;.
 • røget anderledes - 200 g;
 • Frisk kål - 400 g;
 • løg hvid - 2 hoveder;
 • sauerkraut - ca. 400 g;
 • akut ketchup - 100 g;
 • kernefri svesker - 8 stk;.
 • Raffineret olie - gælder for smag;
 • salt, krydderier og peber - efter smag at anvende.

Processing komponenter til Bigus

Belarussiske nationale køkken retter, opskrifter, som vi overvejer, altid vise sig ikke kun lækre, men også meget tilfredsstillende og kalorieindhold. Før du tilbereder Bigus, at alle komponenterne skal behandles. Svinekød vaskes, tørres og skæres i terninger. Løg renses og skæres i halve ringe. Fri gulerod skræl og gnid på et stort rivejern. Kålblade er berøvet overfladen og skåret i fine strimler. Røget mellemstore hakket og uden kerner svesker zaparivayut i kogende vand, og derefter skåret med en kniv.

Ristning ingredienser i dyb stegepande

Næsten alle opskrifter belarussiske nationale retter kræver omhyggelig ristning ingredienser. Og Bigus er ingen undtagelse fra denne regel.

Opvarmning af solsikkeolie i en stegepande, til at sprede det og stegt svinekød indtil dens skorpe. Derefter tilsættes til kød gulerødder og løg. Bestanddelene blandes, dække med et låg og ragout over medium varme i deres egen saft. Efter der er føjet til dem, og røget sveske. I denne del af skålen igen stege i et par minutter.

Simre på komfuret

Belarussiske nationale retter er meget enkel at tilberede. Efter ingredienserne er stegt, de spreder sauerkraut og frisk kål, tilføje et par glas vand og gryderet under låget til ¼ time. Efter dette tidspunkt produkt blev tilføjet til ketchup, salt, peber og krydderier. Komponenterne omrøres, deres gryderet igen i 45 minutter.

Hvordan at bringe til bordet?

Belarussiske nationale retter, fotos af som er præsenteret i denne artikel, er tjente til tabellen med et stykke brød og greens. Bigus spredt i en dyb tallerken og eventuelt aromatiseret fløde. Så middag du kan tilfredsstille ikke kun hans familie, men også et stort antal inviterede gæster.

Bagte kartofler med svampe og bacon

Hvordan præcist retter af hviderussisk nationale køkken? Deres navne er meget enkle og klart for alle. Som regel er de ligner russiske retter, men kan lyde en smule anderledes (Jour, øre, dumplings, kartoffel pandekager, Drach, hekse, kindyuk, machanka, zrazy, skank, etc.).

Så hvordan man forbereder nationale belarussiske retter fra kartofler? Til dette har vi brug for:

 • Kartofler - 1 kg;
 • røget bacon - ca. 300 g;
 • tørrede svampe - ca. 100 g;
 • Raffineret olie - 30 ml;
 • havsalt, tørret rosmarin, sort peber, sød paprika - gælder at smage.

Forbered fødevarer

Før du koge den mest lækker ret Hviderusland, er tørrede svampe sorteres og skylles under rindende vand. Så hæld det kogende vand, så de er helt nedsænket i det. Som sådan skal svampene svulme i omkring en time. I mellemtiden arbejdet for andre ingredienser.

Bacon skåret i strimler og kartofler renses og skæres i 4 skiver.

Svampe fjernes fra infusionen igen vasket og kogt i varme i ca. ¼ time. De blev derefter fjernet, og det samme bouillon sætte kartofler. Så snart væsken kommer i kog igen, det er saltet. I minutter 7 kartofler høstes.

Vi danner og bages fadet

For at forberede lækre retter med bagning. Hans tilslørede folie og derefter lægge ud kartoflerne. Placeret på toppen af bacon og svampe. Ingredienser aromatiseret med salt, vegetabilsk olie, rosmarin, paprika og peber.

Ovnen opvarmes til 180 grader, og derefter anbragt en bagning fyldt. Skålen er forberedt til 20 minutter.

Vi serverer til middag

Når kartoflerne er bløde, tage ud på panden og indholdet opdelt på plader. Og i hver portion spredes ikke kun grøntsager, men også bacon og svampe. Top færdige frokost, kan du hælde fedt creme fraiche og drys med friske krydderurter.

Kødboller i Hviderussisk

Belarussiske nationale retter altid er nemme at tilberede. Og frikadeller - er ingen undtagelse.

For at gøre dem derhjemme, vi har brug for:

 • Pshenko - 200 g;
 • koldt vand - 300 ml;
 • skummetmælk - 300 ml;
 • rå æg big - 2 stk;.
 • sukker - en stor ske;
 • salt - 1/4 dessertskeer;
 • Raffineret olie - på foranledning af.

madlavning basics

Før du steger frikadeller i en gryde Hviderussisk, bør forberede dejen. Til dette formål kogt grød hirse anvendelse af en blanding af sødmælk og drikkevand.

Når klæbrig grød er klar, føjes den til at smage salt og sukker, hvorefter der blandes grundigt. Venter på delvis køling af det grundlæggende, de samme retter sprede piskede æg. Re-mix-produkter, begynde at lave mad burgere.

Steg produkter i en stegepande

Ælt dejen en slags hirse grød, kan du begynde stegning. For at gøre dette, tage den sædvanlige tykvægget gryde og hæld det maslitse. Stærk opvarmning vegetabilsk olie, i en skål sprede dejen ved hjælp af en spiseskefuld. På et tidspunkt på en standard pan du kan lave mad til omkring fire eller fem frikadeller.

Steg produktet på den ene side (i to eller tre minutter), de forsigtigt vendes til den anden.

Efter patties koges, fjernes de fra panden af kniven eller gaffel og anbragt på en stor plade. Som for den tomme sauterpande, derefter sprede det i en ny portion af produkter, og fremstillet på en tilsvarende måde.

Hvordan til at præsentere gæsterne?

Som du kan se, er der intet svært i forberedelsen af belarussiske frikadeller. Når alle elementer er stegt, er de præsenteret for tabellen. Ud over dette skålen tjente frisk honning, creme fraiche eller marmelade.

Kartoffel pandekager på en pande

Kartoffel pandekager - det er de belarussiske kartoffel pandekager. For at forberede dem, vi har brug for et lille sæt af produkter, nemlig:

 • mellemstore kartofler - 3 stk;.
 • rå æg large - 1 stk;.
 • mel - omkring 4 store skeer;
 • salt - en knivspids;
 • raffineret olie - til stegning.

At gøre fundamentet

Dejen til de hviderussiske kartoffel pandekager forberedes hurtigt og nemt. Til dette formål netto gennemsnitlige kartofler og derefter gnide dem på en stor rivejern. Efter dette, er grøntsagerne tilføjes bordsalt, rå æg og et let måltid. Komponenterne omrøres opnåede dej med synlige inklusioner kartofler.

Om ønsket dejen er muligt yderligere at tilføje sort peber og frisk revet løg. Dette vil give pandekagerne en særlig aroma og smag.

Fremgangsmåde til fremstilling stegepande

Efter blanding kartoffel baser fortsætte til sin ristning. For at gøre dette i et tykvægget stegepande opvarme vegetabilsk olie og derefter sprede dejen ved hjælp af en stor ske.

Steg de belarussiske kartoffel pandekager skal være på det samme princip som de sædvanlige pandekager eller frikadeller. Venter på undersiden af rødme af produkter, deres omvendte gaffel og kog i et stykke tid.

Efter ristning, samme parti kartoffel pandekager sprede dem på en tallerken og på en pande sætte en ny.

Serveres familiemedlemmer

Belarussiske kartoffel pandekager tjente til tabellen varmt. Det anbefales at bruge dem sammen med creme fraiche og tomat sauce, og sød varm te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.