Mad og drikkevarerOpskrifter

Abrikos marmelade: sundhed opskrift

Abrikoser er varme-elskende planter, så træet kan findes i Kaukasus og Centralasien, Ukraine og Moldova, samt i de sydlige regioner i Rusland. Abrikoser anvendes i frisk og tørret form, er de kogt med sukker og frossen helhed. Abrikoser kan tilberedes marmelade, slik, marmelade, syltetøj, gelé. De indeholder mange pectin, dextrin, inulin, organisk syrer (æblesyre, citronsyre, salicylsyre, vinsyre).

Derfor zagotovlivaya vinteren marmelade fra abrikoser, opskriften som du fik fra min mormor, behøver du ikke bare lagre lækre delikatesser: først og fremmest, du høstede vitaminer. Efter abrikoser, konservering eller præforme opskrifter til vinter, som er forskellige, indeholder en enorm mængde af sporstoffer - kalium, natrium, jern, magnesium, phosphor, svovl og silicium; til 28% sukkerarter (tørrede abrikoser - op til 85%), ascorbinsyre, vitamin P, PP, B1, B2, B15, mange af provitamin A (caroten).

Under høsten frugterne ikke kun kogt, tørret, kogt abrikos marmelade. Opskriften på skumfidus abrikos er også meget godt, fordi det bevarer alle de næringsstoffer af denne fantastiske frugt. I Centralasien slik af tørret abrikos på flade varme sten, er det perfekt bevaret hele vinteren, strandet i form af rør, og er en kilde til vitaminer og fremragende godbid til te. Da pastaen er forberedt med tilsætning af mel, bugten kogende vand over det, kan du få en søde og sure abrikos gelé.

Modsætning have abrikos, vild dens kongener mindre sød, men det indeholder en stor mængde af calciumsalte, caroten og andre sporstoffer og vitaminer. I den østlige del af den vilde abrikos marmelade kog og kog abrikoser i sukkerlage. Opskrift af de nationale delikatesser af abrikos, kogt med fåre fedt, originalt og unikt. Som et resultat af denne type høst abrikoser opnåede mørke pellets, kendt som kaurma. Det er en høj-kalorie og legkousvaivaema.

Nyttige egenskaber abrikos gøre nidkære husmødre høste for vinteren, ikke kun kompot, syltetøj, marmelade, og marmelade fra abrikoser; abrikos juice opskrift er enkel, men dens næringsværdi kan ikke betvivles: 150 gram af denne vidunderlige drik indeholder en dagspris på caroten. Derfor anbefales abrikos juice for gravide kvinder, børn og alle, der ønsker at forbedre deres vision.

Abrikoser er nyttige for dem, der lider af anæmi, posoklku bare 100 gram frugt er den samme mængde jern som 250 gram af leveren.

Som i frugt partier abrikos kaliumsalte, er de en fremragende regulator af metaboliske processer og er nyttige for mennesker med problemer i det kardiovaskulære system, såsom arytmi, hjertesvigt og andre.

For at opretholde den aktive arbejde i hjernen en person skal spise en dag til 500 gram abrikoser, fordi phosphor og magnesium indeholdt i frugt, giver næring af hjerneceller og stimulere dets aktivitet.

Også på grund af den store indhold af magnesium og abrikoser virke som et hypotensivt middel, og anbefales til dem, der lider af forhøjet blodtryk: i modning sæson for nødvendigt forebyggelse af trykstigningen at anvende så meget som muligt abrikoser.

Men folk, der lider af diabetes anbefales ikke at blive brugt ikke kun abrikos marmelade. Opskrift kompot, syltetøj, og endda tørrede og friske abrikoser - ikke for dem, fordi abrikoser er højt indhold af sukker, hvilket er meget uønsket for diabetikere.

Ud over frugt, som et bindemiddel og coatingmidlet anvendte abrikos gummi. Nukleoler abrikos frø fungere som et beroligende middel ved tracheitis, hoste, bronkitis og halsbetændelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.