Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad fyldte peberfrugter i multivarka

Multivarka nu i stigende grad brugt til husmødre madlavning lækre og sunde måltider til alle lejligheder. Med denne enhed kan du forberede og stuvet, kogt, og stegte fødevarer. I denne artikel vil du lære at lave mad peberfrugter proppet i multivarka hurtigt og nemt!

Til at begynde med, at processen med madlavning denne parabol multivarka adskiller sig lidt fra sin madlavning på komfuret i en normal gryde. På trods af at de madlavning fyldte peberfrugter i en elektrisk gryde vil tage længere tid end normalt, behøver du ikke nødt til hele tiden at holde øje med at forberede fadet, og du kan være sikker på, at intet vil brænde, og ikke løbe væk. Selve enheden er slukket, når alt er klar, og vil skifte til varme mode.

Til fremstilling af peberfrugter proppet i multivarka, du har brug for følgende ingredienser:

- peberfrugt ;

- 0,5 kg hakket svine- eller oksekød;

- 3-4 bægre af ris;

- løg;

- gulerødder;

- salt;

- creme fraiche.

Så hvis alle ovenstående du har, kan du starte tilberedningen.

  1. Skyl ris under rindende vand og sætte det i multivarku Bay vand i et par centimeter over niveauet af korn. Luk multivarku og start madlavning i "Figur" -tilstand eller "pilaf" (afhængigt af hvilken tilstand er tilgængelig på din model). Grits skal dampet, så slukke enheden, når den vil absorbere vand. Ris skal lidt undercooked.
  2. Mens byg forbereder, forbereder grøntsager. Du er nødt til at skrælle og hak løg og gulerod, peber forberede. Skær toppen af hver peberkorn, rense dem fra frø og koges i 2-3 minutter i kogende vand (til normal plade). Så du blødgøre peber. Så har du brug for at køle det.
  3. Forberede hakket kød standardmåde ved at lede kødet gennem en kødhakker. Kød kan tage en hvilken som helst: hans valg afhænger af din smag og muligheder. Når du er klar oksekød, er det nødvendigt at blande med ostyvshim ris og løg. Tilsæt salt og peber og bland godt påfyldning.
  4. Den næste fase af forberedelsen de mest interessante. De fleste mennesker, der laver mad peberfrugt proppet med, gør dette arbejde lettest. Vi taler om processen med stopning peberfrugter proppet. Hver fyldt med peber og sat ind i en lodret position i multivarku. Peppercorn, der skal installeres stramt, fordi i madlavning proces, bliver de lidt mindre.
  5. Når du placerer de fyldte peberfrugter i multivarka, hæld ham en gulerod og hæld en lille mængde af saltet vand. Når vandet er i bunden af gryden, sætte lidt creme ovenpå.
  6. Multivarki Luk låget og tænd "Stew" tilstand for omkring en time. Efter bippet tjene peber proppet til bordet. Sikker på, hvis du følger alle disse tips, vil du få en velsmagende og sund parabol manager, der vil behage ikke kun dig, men også dine familiemedlemmer eller gæster.

Som du kan se, opskriften er meget enkel. Hertil kommer, i ingredienslisten er ikke noget særligt, så madlavning fyldte peberfrugter vil ikke være et problem, især hvis du er heldig nok Multivarki! Når fadet er klar, vil du enig i, at peber proppet i multivarka madlavning til en fornøjelse! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.