Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at tilberede en lækker kylling hjerte

Kylling hjerte tilhører biprodukter, der er demokratisk nok til prisen. Men du behøver ikke undervurdere de hjælpsomme og smag. Kylling hjerte indeholder et sæt af sporstoffer og en række vitaminer. Regelmæssigt medtage i din kost slagteaffald mad anbefales til folk, der lider af blodmangel og hjerte-kar-sygdomme. Men da maden - det er en af de største menneskelige fornøjelser, så selvfølgelig, nogen af os ønsker at spise ikke kun sund mad, men også lækker. Hvordan at tilberede en kylling hjerte, så det ikke mister sine medicinske egenskaber, og de retter ud af det du kan nyde? Opskrifter til dette er mange. Hver af dem i deres egen interesse.

Hvordan at tilberede en kylling hjerte med gulerødder.

slagteaffald smag er altid godt suppleret af grøntsager. Derfor er mange af deres opskrifter selv indeholder. Jeg mener om fordelene ved gulerødder at fortælle alt, så lad os komme til sagen. For at forberede denne parabol, skal du bruge: kylling hjerte (700-900 gram), en medium løg, to fed hvidløg, vegetabilsk olie (50 gram), tre mellemstore gulerod, sød peber (1 stk.) kviste noget dild og persille, salt, friskkværnet peber, laurbærblad.

Heart kylling skyl godt med koldt vand, så det med glas blod. Der opvarmes til kogning i en gryde olie. Sænk det et biprodukt. Hjerter tildele saft i processen. Hæld ikke det. Da han selv kog, tilsæt lidt vegetabilsk olie. Stir Fry hjerter. Læg dem i en lille gryde og hæld vand, så det lige dækkede kødet. Heart har brug for at slukke.

Hak løg og steg det i den resterende olie på en pande. Vask og rens gulerødder. Det skal skæres på store stykker, i form og størrelse svarende til halvdelen af en blyant. Tilføj til løg gulerødder. Når det bliver lidt blød, drys i gryden af skiver peberfrugt. Inden for 10-15 minutter propasseruyte grøntsager. Så tilføje dem til hjertet, og lad det simre i cirka en time, lejlighedsvis tilsætning af vand.

Persille, dild, hvidløg, Hak. Fyld dem i gryden sammen med laurbærblad bør være 5 minutter før slutningen af madlavning.

Hvis gryderet med grøntsager kylling hjerte, vil fordelene ved denne parabol dobbelte. At kroppen får proteinet biprodukt, og vitaminer og fiber - fra gulerødder og peberfrugt.

Hvordan at tilberede en kylling i fløde hjerte.

Opskrift på denne parabol er meget lig den foregående. Kun i saute - og så til allersidst - tilføje tre spiseskefulde creme fraiche. Normalt er det bedre at blødgøre hjertet af en kylling. Derfor kan tiden for quenching reduceres med tyve minutter.

Hvordan at tilberede en kylling hjerte multivarka.

For at forberede denne parabol, tage alle ingredienserne i den første recept. Tilføj tre kartofler. Og reducere mængden af gulerødder til én.

Hjerter skåret i halve. Løg, peberfrugt - halv ringe, kartofler - tern, gulerødder - ringe. Alt bør sættes i multivarku lag, hver salt og peber. Sekvensen er som følger:

  • Kartofler.
  • Gulerødder.
  • Kylling hjerte.
  • Peberfrugt.
  • Grønne.

Derefter vand refill (2 kopper). Og i en time til at forberede "bagning" mode.
Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.