Nyheder og SamfundNatur

Golden overskæg, eller en duftende kalliziya

Golden overskæg eller callisia fragrans repræsenterer en stedsegrøn plante af familien Commelinaceae. Dette er en temmelig stor prøve, som i naturen er i stand til at strække sig til en højde på to meter.

Stueplante gyldne overskæg mellemtiden mindre end halvdelen størrelse. Stem kallizii kødfulde, oprejst med raskidnymi konvekse blade, der er let tilspidset i enderne. Af deres udseende, er de meget lig majs, men i modsætning til sidstnævnte, bunden har en karakteristisk violet nuance. Optager gyldne whiskers dannes i foråret og sommeren, og noget der minder om det overskæg. På tip de er små rosetter af blade, hvilket naturligvis slå rod i jorden, hvorved der dannes datter planter.

I en slags duftende kallizii i dag er der omkring et dusin arter, de foretrækker det tropiske område i Central-og Sydamerika og fugtig jord. Beboere i disse lande, den første til at opdage de unikke gavnlige egenskaber af denne instans.

Guld yc - en naturlig biogen stimulator, som omfatter en lang række biologisk aktive stoffer, mineralsalte og vitaminer og carotenoider, catechiner, pektiner, nikotinsyre og tannin komponenter. Desuden er den i stand til at akkumulere zink, mangan, calcium, cobalt, jern, nikkel, zirconium, rubidium, strontium og thorium. Kalium, kobber og brom indbefatter også en plante, såsom guld yc. Medicinske egenskaber af dette tilfælde er direkte bestemt af præparatet så rige - de er næsten ubegrænsede.

Duftende kalliziya effektivt renser og styrker karvæggene, beskyttelse af celler mod invasion af forskellige infektioner hindrer udviklingen af opportunistisk mikroflora ved at stimulere produktionen af specifikke antistoffer. Desuden denne urt stor hjælp i behandlingen og forebyggelsen af mange kroniske sygdomme, lindrer pancreatitis, tuberkulose, astma og diabetes, samt sænker blodsukkeret. Bemærkelsesværdigt egnet som et yderligere terapeutisk middel til fibromer, uterin, leukæmi og andre former for cancer.

I Rusland har den gyldne overskæg været stigende popularitet og udbredelse i slutningen af det nittende århundrede, først som en prydplante busk. I midten af det tyvende århundrede, russiske videnskabsmænd er interesseret i usædvanlige helbredende egenskaber kallizii. Talrige eksperimenter og undersøgelser har vist, at den gyldne overskæg, foruden et stort antal biologisk aktive bestanddele, indeholder et reelt "generator" kosten energi. Det er muligt at kalde saften af denne plante "levende vand" positivt påvirker bevægeapparatet, bugspytkirtel og skjoldbruskkirtel. Bouillon lavet af duftende kallizii, har en stærk antiseptisk, anti-inflammatoriske og sårhelende handling. Desuden er det er et glimrende middel mod depression og nervøse stamme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.