FinanserPersonal Finance

Sådan afhente gæld?

Hvem har ikke fundet sig selv i en situation, hvor der er på randen af en bedste ven, en ven, en nær eller fjern slægtning med en anmodning om at låne penge i gæld. I dag er det blevet normen. Vi er alle vant til at leve et lån. Men at give penge, du straks tænke, hvordan at samle gælden. Fordi blandt de ærlige kammerater nogle gange er der personer, der tager de penge og returnere dem ikke til. Selvfølgelig er situationen er delikat. Ligesom da ikke vil besætte - vil miste en ven, og hvis du vil besætte ... du kan miste ikke kun en ven, men også deres egne midler.

Sådan tager penge på kredit, så du ikke behøver at fortryde om deres slags og medfølende? For det første skal det tydeligt huske på, at give penge til modtagerens behov for at tage en kvittering og lave en låneaftale og behøver ikke at være bange for, at ved at gøre så du fornærme ham, der kom til dig for at få hjælp. For det andet bør alle forstå, at da han ikke har tillid til, men at fejle på den sikre side, er ejeren af penge berettiget til, så du ikke bryde deres hjerner i spørgsmålet om, hvordan man kan indsamle gæld.

En anden mulighed ud over garantien for gældsafvikling kvitteringer kan blive pant. Dette er en normal civiliseret relationer. Før bred gestus til at åbne tegnebogen til dem, der beder, spørge, hvad han havde brug for beløb, når han har planer om at returnere den til dig, hvor han arbejder og lærer hvordan. Det er nødvendigt at se, om din ven har brug for penge virkelig. I hvert fald, hvis du giver penge til et lån, skal du være forberedt på det faktum, at pengene vil du ikke se eller nødt til at arbejde hårdt for at bringe dem selv. Derfor regne med reelle beløb, som i sagen, der er ikke en skam at tabe.

Sådan afhente gæld, hvis du låne penge, långiver og dig og ikke ønsker at returnere dem? Hvis din eksisterende sikkerhedsnet, ikke vil være store problemer tilbage postulerede gæld gennem domstolene, i tilstedeværelse af kvitteringer eller låneaftale. I tilfælde af et løfte kan sælge varen er modtaget fra långiver. De vigtigste ting, når du tager et løfte om at beregne det at være dobbelt så dyrt givet væk det beløb, du sælger, fordi den samme telefon eller bærbare computer vil have, mest sandsynligt, til halv pris.

Det er vigtigt at huske på, at i henhold til lovgivningen i låneaftalen er lavet for et beløb på mindst 10 gange mindstelønnen. Desuden kan en sådan aftale ikke notarized. Det vigtigste er at specificere de kontraktvilkår, gældsafviklingsperioden, og at sørge for, at långiver underskrevet. Pagten skal ledsages af en kvittering der angiver, at pengene rent faktisk blev overført fra en person til en anden.

Sådan afhente gæld gennem domstolene? Det er meget simpelt. Du er nødt til at skrive en opgørelse over de omstændigheder og betingelser for lånet, at fremlægge dokumentation for, af lånet. Du er nødt til at afgive en redegørelse i to eksemplarer, men før du tager det i retten, skal du betale staten gebyr. Efter domstolen udstedte en positiv afgørelse i sagen, fogeder modtage en fuldbyrdelsesordre og selv komme til debitor eller den nødvendige mængde penge, eller for ejendom. Det afhænger af, hvad han har. Det vigtigste er ikke at forsinke appel til domstolen, som i henhold til loven strebovat fra debitor pengene kan kun være i tre år.

Hvordan laver til at tilbagebetale gælden, hvis jeg ønsker at gå til retten som en sidste udvej? I dette tilfælde kan du søge hjælp fra professionelle - samlere og private efterforskere. De vil være i stand til at overbevise debitor lovlige midler, at penge tilbage er nødvendig. I dette tilfælde kan du endda vende tilbage gælden uden en kvittering. Selvfølgelig, for professionelle tjenester bliver nødt til at betale, men kun de vil være i stand til at returnere pengene, ikke passere linjen af loven, at vælge en individuel tilgang til skrupelløse debitorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.