HjemlighedKonstruktion

Warming af altanen med sine hænder: de nødvendige materialer og funktioner i processen

Ofte ved næste reparation ikke har nået til altan. Men dette område er en vigtig del af vores hus, og dets indretning gør det muligt at gøre lejligheden komfortable og hyggeligt. Opvarmning af altanen med sine hænder til at udføre ikke så svært. Du behøver kun at vælge de rigtige materialer.

Nu er en lang række varmeapparater let kan forveksles. Men du skal vælge de materialer, der ikke kun holde på varmen, men også for at opfylde alle sikkerhedskrav. Isolering skal have følgende egenskaber: ikke gav proces forrådnelse, mug, svamp og insekter chok. Det bør være vandafvisende og ikke være bange for ild. I højere grad sådanne krav opfyldes af mineraluld. Derudover ofte anvendes og skum.

Før du placerer isolering altaner med deres hænder, bør træffe afgørelse om den måde, hvorpå materialet vil blive knyttet: limning, skruning eller brug af enhver struktur. Oftest en kombination af de to første udførelsesformer.

For at gennemføre isoleringen inde balkonen, kan du vælge ikke kun polystyren, men også den mineraluld. Så vil det være nødvendigt at armere væggen gipsplader, krydsfiner eller MDF-plader. Endvidere skal enhver vendende materiale være holdbar og modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Hvis du vil til at isolere en loggia på ydersiden, den mur af enhver ikke nødvendigt træ materiale. Under indflydelse af regnslag til hurtigt forværres. For ydre finish kan anvendes sandwich panel.

Opvarmning af altanen med sine hænder giver ikke mulighed for sit glas. Dette bør gøres af fagfolk. Men alt andet kan gøres uafhængigt af hinanden. til termiske isoleringsmaterialer kan knyttes ikke kun til væggene, men også til loftet. Alle samlinger, der dannes under installationen, er det bydende nødvendigt at forsegle. Oftest anvendes til dette formål skum. Det er også muligt at anvende polyethylenskum, som har paroizoliruyuschim egenskab.

Før du udfører isolering altaner med deres hænder, bør der være nogle forberedelse procedurer. For eksempel, er du nødt til kasse, at der vil blive knyttet isolering og finish. Der monteret en ramme af tynde træplader.

Som om ordet loggia eller balkon, er det anvendes til sin isoleringsskum. Endvidere bør pladetykkelse i dette tilfælde ikke være mindre end 5 cm. Naturligvis efter lægning af materialet, er det nødvendigt at foretage små en kobler af særlige blandinger. Yderligere er det muligt oblitsevat gulvfliser eller andet materiale. Du kan også drage fordel af de nyeste resultater og arrangere på balkonen af systemet "varmt gulv".

Som det fremgår af artiklen, opvarmning balkon alene er det ikke en tung proces. Under alle omstændigheder vil det bidrage til at gøre lejligheden mere komfortabel. Derudover kan du bruge altanen, selv om vinteren. Og hvis du lægger der varmelegeme, balkonen er et perfekt sted for rekreation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.