LovStat og lov

Civil sag

Civil forhold er et retsforhold, der opstår mellem parterne eller personlige ikke- ejendomsforhold, er omfattet af reglerne for civilretten. Deltagerne i denne form for relationer har gensidige rettigheder og pligter.

Deltagerne i denne form for retsforhold - er sine fag. I dette tilfælde kan de være juridiske, fysiske personer, nogen af RF områder i Den Russiske Føderation selv, de forskellige kommuner.

Subjektive rettigheder og forpligtelser for parterne subjektive - det er, hvad er indholdet af retsforholdet.

Civil retsforhold - et forhold, der er genstand for rigdom. Med hensyn til dette gode, og der er en subjektiv ret og, selvfølgelig, relevante mentale ansvar.

Objekter af lov relationer civile er forskellige. De kan være nogle ting, som nogen tjenester eller arbejde, resultater af intellektuel aktivitet, information, immaterielle fordele.

Juridisk kendsgerning - det er her til at starte, ændre eller ophæve retsforhold. Under det juridiske kendsgerning normalt forstår de særlige omstændigheder, der er direkte relateret til visse konsekvenser.

Civile sager, begrebet, der er behandlet i denne artikel, kan klassificeres efter forskellige principper. Oftest er de delt op i

- relative og absolutte;

- ikke-ejendom og ejendom;

- obligatorisk og rem.

Opdelingen i ikke-ejendom og ejendom baseret på det faktum, at ejendomsforholdene har økonomisk indhold, og ikke-ejendomsforhold ikke har det. I det første tilfælde kan det være, for eksempel forholdet af ejendommen, og den anden - på ære og værdighed.

Juridisk afdeling på relative og absolutte baseret på det faktum, at den absolutte retsforhold bestemt person, medierettigheder, modsætter ubegrænset kreds af personer. Når de relative retsforhold af den kreds af personer er begrænset (udlejeren kan kræve betaling er anført i kontrakten kun på visse lejer).

Som allerede nævnt ovenfor er civile sager opdelt i obligatoriske og rem. Luftfartsselskabet har en reel ret til at disponere over den ene eller anden ting på egen hånd. Medier forpligtelser som genstand for rigtige handling er skyldig - med andre ord, har ret til at kræve fra den person begår nogle specifikke handlinger.

Rigtige rettigheder er absolutte, obligatorisk - til en slægtning.

Civile sager kan også være tidsbegrænset og tidsubegrænset. Denne opdeling er baseret på det faktum, om dataene er begrænset til retsforholdet i enhver periode.

De kan opdeles selv på komplekse eller simple. Til enkel karakteristisk, at hver af deltagerne tilhører kun én lov, og en opladning i at udfordre deltagerne kan være ejere af en række rettigheder og pligter på samme tid. Som et eksempel er den situation, hvor lejeren ikke kun i tid til at betale for værelset, men også fra tid til anden til at reparere den er forpligtet.

Begrebet civile retsforhold ikke fuldt ud kan skilles ad uden hensyntagen til subjektive rettigheder og pligter sine medlemmer.

I henhold til den subjektive ret i dette tilfælde betyder, at muligheden for afvikling af deltagere i civile retsforhold, som han gav loven. Loven giver mulighed for at bede et andet medlem af retsforholdet af visse former for adfærd. Hvis den anden modstand, kan anvendes visse foranstaltninger civile tvang.


Under subjektive pligt betød en bestemt adfærd af den person, der er forpligtet til, i forhold til en anden part relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.