HjemlighedKonstruktion

Mesh til indhegning: Funktioner og anmeldelser

I dag butikkerne repræsenterede en bred vifte af materialer til hegnet. De har en bred vifte af farver, former og funktioner. Metal mesh til indhegning har længe etableret sig som et fælles materiale. Gennem brug af moderne teknologi, er de blevet mere sofistikerede og erhvervet yderligere egenskaber. Som et eksempel tjener polymernetværk.

Plast og metal muligheder er meget udbredt i hegn området af industrielle og byggepladser, private husholdninger, legepladser og parkeringspladser. Dette begrundes med den høje byggeri på grund af deres brug. En anden vigtig faktor er den relativt lave pris af materialet.

Hegn netting

Netting er lavet ved at væve råemner, der ligner bladfjedre. Det har en bredde på 1-3 meter og sælges i ruller med en længde på op til 15 meter. Tråden bruges til at lave, har en diameter på 1 til 7 mm. Denne sektionsopdelte hegn er let at implementere, så der er blevet udbredt i regenerering af forstadsområder. Hegn mesh netting har mange fordele, blandt hvilke brugeranmeldelser er følgende:

 • fri sollys;
 • en tilstrækkelig grad af beskyttelse;
 • lethed af reparation og vedligeholdelse;
 • nem installation;
 • lave omkostninger.

Tilvejebringelse sollys er særlig anvendelig til gartnere, som faste hegn begrænser muligheden for såning, og gennem et transparent gitter kan passe direkte ved siden af den.

Netting fikseret på de bærende søjler på to måder. En af dem er placeret i maskerne, inden for hvilken er fremstillet af metaldele. Ved siden af de stillinger er knyttet selv rammer.

På trods af, at materialet har god stræk, men der er mulighed afviklet, og dermed det ødelægger udseendet. For at undgå dette er det ønskeligt, som bemærket i en bedømmelse, der er anbragt i et gitter af metal i det rektangulære eller kvadratiske type.

Hegn, armeringsnet

Produktion af svejsede gitter lavet af modstandssvejsning metode armature segmenter med en diameter på mm og tråddiameter på 0,6 til 5 mm 12. Leveres produkt i diagrammer og ruller, afhængigt af det anvendte materiale.

Svejset trådnet til hegn overtrukket konstruktion er fremstillet af tråd, er beliggende i den vinkelrette retning. Den er svejset i leddene i et punkt metode. For at materialet opnået yderligere egenskaber anvendes polymercoating påført bageprocessen efter svejsning. Du kan også finde et gitter med kvadratiske eller rektangulære celler i forskellige størrelser og tætheder.

Plast hegn er meget udbredt i hegnet af forstadsområder, legepladser, parker, kommercielle virksomheder, uddannelsesinstitutioner, de tjener også som kapslinger til dyrene.

Når du køber som et tip for brugeren, skal du være opmærksom på fraværet af revner på overfladen. Salvage polymerlag kan forkorte levetiden af hegnet, eftersom tilstedeværelsen af vand på metallet det vil begynde dækket med rust. Desuden bør tråden være nemt bære flere bøjninger uden at afvige overfladelag og en fraktur.

værdighed

Metalnet til hegn forskellige fordele såsom:

 • forøget lystransmission;
 • lethed af udførelsen af reparationsarbejde;
 • tilstedeværelsen af anti-korrosionsegenskaber;
 • vernal attraktivt udseende;
 • ikke behov for maleri;
 • modstand til den negative indflydelse af atmosfærisk fænomener;
 • bevarelse af integritet under deformation.

Det er også bemærkelsesværdigt kemikaliebestandighed, hvilket gør det muligt at anvende i områder med forhøjede niveauer af alkali, fugtighed, syre og saltindhold. Desuden kan en metalnet modstå et bredt temperaturområde og anvendes i alle klimaforhold.

Specielle funktioner

Armeringsnet til hegn installeret ganske nemt. Det afhænger af hastigheden af værker om de elementer i landskabet site, den faktiske højde og længde af hegnet. Alle kan det tage flere dage, men det normalt tager kortere tid.

Proces begynder med monteringsstederne for udvælgelse af designet og beregning af det ønskede antal stykker. Så optællingen del ved hjælp stakes og snor.

Som understøtning rager metalstænger, som er fastgjort til hinanden via ventiler. Det valgte design påvirker installation funktioner. Materiale belagt realiseret som en præfabrikerede sektioner eller i ruller.

mesh strømper

I denne udførelsesform er de sekskantede celler sammensat af tråd med en diameter på mindst 0,6 mm. Mesh til hegn har en original udseende og kan anvendes på forskellige udførelsesformer af hegnet. Fremstillet af rustfri tråd anvendes enten konventionelt stål. almindeligt stål materiale kan være en polymer, en zinklag leveres uden den. For kontinuerlig prøvetagning kræver brug af redskaber med et overtræk modstandsdygtige over for korrosion, mens ethvert materiale egnet til midlertidig. Tykkelsen af tråden har en direkte virkning på brugsperiode den optimale diameter ikke er mindre end to millimeter.

Plastnet til hegn og hegn

Til fremstilling af højt tryk anvendes polyethylen har en resistens over for virkningen af temperaturændringer, fugt og ultraviolet stråling. Der er forskellige former for celler, malet i alle farver, hvilket gør det muligt at oprette andre end den oprindelige visning barrierer. Sådanne materialer er lette og implementeret lange ruller. Således er det muligt at frembringe et stort hegn, reducere antallet af samlinger.

karakteristika

Blandt alle typer af brugere understrege plastik gitter med en stor godstykkelse og store celler. På grund af den øgede styrke af sådanne produkter kan bruge dem til at styrke skråninger, hegn græsplæne planter og plante støtte. Plastik net til indhegning har en lavere modstand mod at bryde end metallet, men det er perfekt til områder med ekstra beskyttelse.

installation

Installationen kan udføres uafhængigt uden tidskrævende. Når du opretter en midlertidig installation er nødvendig hegnspæle hver 3 meter. Mellem dem er to rækker af tråd strækker sig omtrent 5 mm i diameter, på hvilken et gitter er fast. Hvis dannet af et mesh netting hegn, er trådender bøjet i den øverste og nederste kanter.

Kolonner til permanent installation på indtagelse beton frysning dybde, og de er adskilt af en afstand på to meter. Ved oprettelse hegn snit forbedret styrke og udseende. At gøre ved at bruge rektangulære kort - ramme fra rør eller konsoller, der er fyldt med et gitter. Det er vigtigt at overvåge spændingen, skal det være ensartet over hele højden. I modsat fald øger risikoen for sagging lærreder og afvigelser fra den ønskede plan.

Gennem brug af dette materiale kan udføres skabe en stærk, men lys hegn. De, der ikke kan lide gennemsigtige Hegn mesh arbejde også, fordi sammen dem kan plantes buske. Ifølge producenterne, levetid af sådant materiale er omkring 30 år, men i den nuværende luftforurening skal bruge optioner med en beskyttende belægning.

Sådanne hegn har en enkel, overskueligt udseende, som i det væsentlige kan ændres som følge af fastsættelsen af dekorative dele farvning knuder i banen, kombineret med det generelle design, og oprettelsen af uregelmæssig form kort. Det skal vise lidt fantasi, og hegnet vil ikke indrømme forfalsket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.