TravelingHoteller

Hoteller Tallinn - anstændige ferie for lidt penge

Hvil i denne by er aldrig kedeligt. Og selv om det er langt fra Paris og Rom, han er i stand til at anvende dem selv og imponere enhver gæst, der satte foden på sit område. Tallinn - Estland er en meget interessant by. I løbet af sin eksistens har det gentagne gange ændret udseende, samt ændre deres traditioner og kultur. I dag gæster fra fortiden ligesom den gamle by - et stykke historie, hvor livet er lidt forsinket i de seneste århundreder. Walking gennem byens gader, forestil dig selv beboer, der boede her et århundrede eller to siden. Moderne boligblokke, restauranter, cafeer, butikker, supermarkeder og hoteller Tallinn - det er ikke alle der er at se i denne by. Lokale attraktioner har længe været at tiltrække turister, byen er fuld hele året rundt. Deres besøg er altid spændende og interessant. Men hvis du ønsker at fordybe sig i en verden af stilhed og fred, så er det nødvendigt at gå uden for byen, hvor man kan se en lille gård og flere smukke strande, fyldt med feriegæster i de varmere måneder.

Som regel, for deres fritid, gæster vælger hoteller i Tallinn. De er af god kvalitet og service, men i mange henseender ringere end andre europæiske hoteller. Og dog, de er næsten aldrig tomme: nogle gæster kommer til rekreative formål, og nogle besøger Tallinn til erhvervsmæssige formål. Hvis du beslutter at tilbringe din ferie i denne mystiske estiske by, behøver du ikke ønsker at lære, hvad der udgør hoteller i Tallinn. Lad os tale om det mest populære.

Tahetorni Hotel 3 * Hoteller

Dette hotel er det bedste sted at slappe af fra travlhed i byen, fordi det er omgivet af smuk natur og ren luft. Det tilbyder komfortable værelser, hvor hver gæst kan føle sig hjemme. Af de ekstra ydelser skal bemærkes særlige værelser for allergikere og handicappede. Fremragende lokale køkken vil tilbyde dig en restaurant og flere caféer.

Oru Hotel 3 * Hotel

Hotellet - et perfekt sted for familieferier og konferencer. Nærheden af mange seværdigheder i Tallinn gør dette hotel populære hos mange turister. Værelserne har en smuk udsigt over den gamle del af byen. Værelserne er rene og lyse. Af de ekstra ydelser hotellet vil give dig en spa, lækkert køkken i lokale restauranter, frisør og andre tjenester, ved at besøge som du vil være kun de mest behagelige minder.

Reval Hotel Olympia Hotel 4 *

Start din ferie i Tallinn du kan med hotellet Reval Hotel Olympia. Dette er en af de højeste bygninger i byen, lavet af glas og metal. Hotel værelser er designet i en traditionel skandinavisk stil, for boligindretning bruges træmaterialer og lyse farver. Værelserne har alt, hvad der kan matche niveauet af fire stjerner. Meget velsmagende retter tilberedes i restauranten, og for en hurtig snack i caféen. På en af de etager af hotellet er en luksuriøs swimmingpool og er meget populær blandt unge mennesker, der nyder natteliv Bonnie og Clyde. Blandt de ekstra ydelser, der tilbydes af gæsten gratis internetadgang, businesscenter, barber, skønhedssalon og mere.

Anmeldelser af Tallinn kan fortælle en masse om niveauet for service og et behageligt ophold. For eksempel i retning af hotellet Hotel Braavo 3 * rettet både positiv og negativ feedback. Negativ Nogle vacationers forbundet med ikke meget komfortable værelser, dårlig kost og manglende sådanne grundlæggende ting som en hårtørrer. Men ikke desto mindre, Reval Hotel Olympia er et af de bedste hoteller i Tallinn. Bekvemt, er det placeret i hjertet af byen.

Tallinn hoteller er varierede og uforudsigelige. Sådan vælger du, det er op til dig. Men glem ikke en ting, at de fleste af din tid, du vil bruge i ture og ture rundt i byen, så selv den mest billige hotel kan være en god mulighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.