Sport og FitnessOutdoor Sports

Der virkelig er den yngste olympiske mester?

Hele verden i februar måned i år oplevede udviklingen af sportsbegivenheder i 2014 Vinter-OL i Sochi. OL-arrangementer var rig på sejre og optegnelser. På den yngste olympiske mester blev bestemt ved fortiden i Sochi spil. Så efter OL stylet Lipnitskuyu Yuliyu, talentfuld russisk kunstskøjteløber der vandt en guldmedalje for sin del i holdkonkurrencen. På det tidspunkt, Julia var 15 år og 249 dage. Men er det virkelig - den yngste olympiske mester? Er de russiske medier er forkert?

Fra historien om De Olympiske Lege

Den allerførste Olympiske Lege i historien om moderne sport fandt sted i det fjerne 1896. Siden da er et særligt udpegede folk indspillet alle de statistikker og resultaterne af konkurrencer. Takket være disse oplysninger, er disse oplysninger kendes - hvem er den yngste olympiske mester, og hvem der er den ældste. Julia Lipnitskaya, ja, en af de yngste deltagere i De Olympiske Lege, foruden vinderen af guldmedalje. Men russiske medier har hastigt konkluderet, at det er den mindste olympiske mester. I virkeligheden, i historien om verdens sportsbegivenheder var flere unge vindere. Lad os minde om nogle af dem.

Nadia Comaneci

I den lille by Onesti i Rumænien en unik datter blev født i 1961, som blev det mest titlen atlet af landets historie. Hans første guldmedalje Nadia vandt, da hun var kun 14 år gammel. Det skete i 1976 ved OL i Montreal. Pigen blev en reel opdagelse for alle, fordi hun havde vundet fem medaljer - tre guld, en sølv og en bronze. På de næste OL i hovedstaden i Rusland, Moskva, Nadia Comaneci i 1980. vandt fire medaljer - to sølv og to guld.

Tatiana Gutu

Ukrainsk og sovjetiske gymnast, verdensmester, tre-tiden europamester, fire-tiden olympiske medaljevinder, blev født i Odessa i 1976. På seks år, begyndte hun at gøre gymnastik, tolv blev en del af holdet af Sovjetunionen hold, der deltog i De Olympiske Lege. Tatiana for første gang deltog i VM, da hun var fjorten. Så allerede blev hun en mester i holdkonkurrencen. Et år senere, i en alder af femten år, ved OL i Barcelona i 1992, Tatiana Gutu vundet to guldmedaljer og en sølv og en bronze.

Marjorie Gestring

Marjorie Gestring - atlet fra USA, den yngste olympiske mester i en enkelt begivenhed for 58 år (indtil 1994). Hans første guld hun vandt i 1936 i Berlin i en alder af 13 år. Sejren bragte hende hendes sidste spring i vandet fra et springbræt til OL samme år. Desværre, med undtagelse af medaljen Gestring kunne ikke få nogen mere. OL 1940 blev aflyst på grund af udbruddet af Anden Verdenskrig, og efter De Olympiske Lege fandt sted i 1948. I Gestring komme ind i olympiske hold fungerede ikke.

Inge Sorensen

Svømmer fra Danmark, som er De Olympiske Lege i 1936 i Berlin, vandt bronze i brystsvømning svømmetur i de 200 meter i en alder af 12 år (for at være præcis, i de 12 år og 24 dage). Inge fra en tidlig alder kan nemt konkurrere med ældre og erfarne atleter. Hun er ni gange mester i Danmark, gentagen vinder af Nordic Games, og mester i Europa svømning brystsvømning i de 200 meter. Siden 1936, anses det for den yngste deltager i De Olympiske Lege i de enkelte konkurrencer. I hele historien om hans atletiske karriere har Inge sæt 14 nationale registre og 4 verden. Efter nogen tid efter afgang af Matts sport Inge flyttede til Amerika og fortsatte sin karriere som træner.

Kim Yun-Mi

En talskvinde for de sportshold i Sydkorea ved OL i den norske by Lillehammer i 1994 vandt guld i relæet på tre tusind meter i konkurrencen om korte bane. Den unge atlet var dengang blot 13 år og 85 dage. Desværre er den russiske kunstskøjteløber Lipnitskaya Julia, indtil i dag er det - den yngste olympiske mester.

Den "gamle" mester

Rumænsk atlet Liya Manolpu i 1968 tog guldet ved OL, der blev afholdt i den mexicanske by Mexico. Hun vandt konkurrencen i diskos i en alder af 36 år og 176 dage. Indtil nu, Liya Manolpu - den ældste olympiske mester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.