SundhedSygdomme og betingelser

Lungebetændelse er smitsom?

Pneumoni (inflammation af lungerne) er mest almindeligt en bakteriel art. Lungebetændelse er en akut infektionssygdom.

Årsag til lungebetændelse kan forekomme næsten enhver mikroorganisme. Det afhænger af flere faktorer: patientens alder, det sted, hvor han pådraget - hjemme eller på hospitalet, hvis hospitalet, i hvilken afdeling, tilstanden af immunsystemet og kroppens generelle sundhed. Lungebetændelse - en sekundær sygdom, og det forekommer som en komplikation til andre sygdomme.

De vigtigste symptomer på lungebetændelse vokser hoste, som i lang tid ikke passerer, almindelig forkølelse eller influenza, der ikke vil gå mere end en uge, forringelse af patientens tilstand efter en midlertidig forbedring, brug af paracetamol hjælper ikke ved en høj temperatur, der er åndenød ved en lav temperatur, bleg hud på en baggrund af forkølelsessymptomer , hoste pasform, når du forsøger at tage en dyb indånding.

Mange undre: Er lungebetændelse smitsom? Indtil for nylig mente man, at betændelse i lungerne - det er ikke en smitsom sygdom. Nyere forskning viser dog, at lungebetændelse er smitsom.

I 1994 har store undersøgelser af denne sygdom blevet udført i USA, og fandt, at lungebetændelse er den fjerde hyppigste dødsårsag. Desuden 36% af sundhedspersonale, der arbejder i de pulmonology afdelinger, syge med lungebetændelse hvert år. Især i de sidste tyve år, over hele verden har der været tilfælde af epidemier af lungebetændelse (den største fejet i 2002, Kina, Vietnam og Singapore).

Lungebetændelse smitter til mennesker med svækket immunforsvar: undergår kirurgi, postpartum kvinder, mennesker, der har haft forkølelse eller influenza, AIDS. Derudover kan patienter med risiko for sygdom underkastes kroniske sygdomme: astma, cancer, diabetes, hjertesvigt.

Også, lungebetændelse er smitsom for følgende kategorier af mennesker: rygere, børn op til 1 år, folk i alderen 65 år, folk, der misbruger alkohol. For alle de mennesker, der er i risikogruppe for sygdommen er en lungebetændelse vaccine.

Sygdommen overføres af luftbårne dråber fra en syg person til en sund.

Udvikling af lungebetændelse kan bidrage til en stærk underafkøling, fysisk og neuro-psykologisk stress.

lungebetændelse - en alvorlig sygdom, der kræver obligatorisk behandling under overvågning af en læge og en lang klinisk supervision. Når de inflammatoriske fænomener blev elimineret i lungerne, kan vise virkningerne af lungebetændelse. Ofte folk, der har haft lungebetændelse, forbliver lungelæsioner sklerose, der er sammenvoksninger, der er områder af kollapset lunge. Dette fører til hypoksi, svækker immunsystemet, provokerer et fald resistens over for infektion. På et tidligt stadium af sygdommen kan manifestere intestinal toksikæmi. Betændelse i lungerne kan føre til sygdomme i det perifere kredsløb og hjertesvigt.

Konsekvenser af lungebetændelse kan manifestere sig som i den tidlige periode af sygdommen og på baggrund af en forbedring af patientens tilstand.

Komplikationer af lungebetændelse kan være akut respirationssvigt, pleural effusion, meningitis, absces, koldbrand i lunge, lungeødem, endocarditis, septikæmi.

Behandling for lungebetændelse bør udføres altid under opsyn af en læge, der vil være i stand til at vælge den rigtige terapi for at genoprette normale struktur lunge og deres funktioner. Under en forværring af sygdommen, når den lungebetændelse er smitsom, bør behandlingen udføres på et hospital.

Som tidligere nævnt, lungebetændelse - ganske alvorlig og farlig sygdom ved det første tegn på en bedre konsultere en læge for at undgå komplikationer.

Vær opmærksom på deres helbred og passe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.