SundhedSygdomme og betingelser

Sådan behandler en forstuvning ledbånd i benet. Forstuvning behandling og yderligere opsving

Hver person skal have mindst én gang i sit liv står med forstuvning. Alle ved, at dette er en meget ubehagelig og smertefuld tilstand. I samme artikel vil vi tale om det faktum, at denne strækker ledbånd i hans ben og hvordan man kan håndtere dette problem.

Hvad er det?

I første omgang vil det være ønskeligt at beskæftige sig med de vigtigste begreber, der anvendes i denne artikel.

 • Bundle - en særlig ophobning af bindevæv, der styrker leddet.
 • Hvad der strækker ledbånd i foden? Dette er en delvis eller fuldstændig ligament brud. Dette skyldes, at den fælles aktion på de berørte ledbånd.

Det bør vide, at problemet kan være helt anderledes. Kan strækkes som en flok, og meget mere. Hvis vi taler om benene, de mest almindeligt sårede ankel, i det mindste - knæet.

symptomer

Hvordan kan du fortælle, at en person fod ledbånd forstuvning? Symptomer - her er hvad du skal være særlig opmærksom. Hvad vil folk føle, når dette problem? Det er værd at sige, at der er tre grader af stretching. Afhængig af denne ydelse og vil variere.

første grad

Hvis en person på mund ledbånd forstuvning af første grad, vil skaden være let. Sener kan kun delvist adskilt. Smerter på samme tid er ikke stærk, fysisk aktivitet ofte er ikke brudt, er ben mobilitet bevares. Hvis hævelsen er, det er ret små. For at klare problemet i dette tilfælde behøver du kun give benet hvile, ikke lægger det i et stykke tid.

Den anden grad af strækning

Hvis patienten er relateret til den anden grad forstuvning ledbånd i benet, symptomerne er milde. Også i dette tilfælde er der et hul på ligamentous fibre. I nogle tilfælde er det også sker, at den beskadigede kapsel selv. De vigtigste symptomer i dette tilfælde:

 1. Stærke smerter.
 2. Hævelse på skadestedet.
 3. Blødning, t. E. blå mærker, som vil forekomme under huden på stedet for skaden.
 4. Bevægelse vil blive ledsaget af svære smerter. I nogle tilfælde, fælles mobilitet forringet.

Skader på tredje grad

Tredje grad - en stærk forstuvning i benet. Også i dette tilfælde det sker seneruptur. Hvad vil patienten føler?

 1. I fejlen placering bliver en stærk hævelse, og hyperæmi (overløb plads blod traume).
 2. Kan forekomme unormal fælles mobilitet.
 3. Omfattende blå mærker, hæmatom forekomme.

Det er værd at sige, at sådanne skader ledbånd kirurgi kræver indgriben oftere. I dette tilfælde vil helingsprocessen være ganske lang og kan tage op til seks måneder.

Patienten kan også være en forstuvning i tåen. I dette tilfælde symptomatologien er den samme, men smerten vil være koncentreret i kun én finger.

Symptomer, som du har brug for til straks at søge lægehjælp

I nogle tilfælde kan en patient med en forstuvet straks søge læge?

 • Hvis smerter i benene er meget svær, det forstyrrer den normale bevægelse.
 • Når den berørte pladsen er der en følelse af følelsesløshed.
 • Hvis læsionen opstår store hæmatom, eller blå mærker.
 • Hvis der er et tab af motorisk aktivitet af leddet.
 • Når, under motoriske aktivitet i leddet knitrende lyd opstår.
 • Når der er en feber, kuldegysninger, t. E. Det observeres febril syndrom.

Også være sikker på at se en læge, hvis et par dage efter foden ligament skader symptomerne ikke er forsvundet, og patientens helbredstilstand er ikke blevet bedre.

førstehjælp

Hvad skal du gøre først og fremmest, hvis en mand forstuvet ledbånd i foden? Gør som følger:

 1. På strække sted at sætte en pose af is. Dette vil hjælpe med at lindre smerter og hævelse.
 2. Dernæst skal du vikle skaden med en elastisk bandage.
 3. For at fjerne hævelsen, er det muligt at hæve de sårede fælles over hjerte niveau. Så blod fra skader tilbagetog plads.
 4. For at fjerne den smerte, kan en hvilken som helst smertestillende medicin skal tages.

Endvidere er det bedre bare at gå til klinikken for at bekræfte diagnosen og at få den fornødne behandling.

diagnostik

Hvordan kan jeg bestemme, at patienten strække storetåen ledbånd, knæ eller ankelled? For at gøre dette, selvfølgelig, er du nødt til at gå se en læge. Hvad vil gøre en specialist? Den første vil undersøge patienten. Endvidere kan det sendes til et røntgenbillede at udelukke en fraktur eller knogle til at afsløre en mulig forskydning. Hvis ledbånd er revet, skal du muligvis kirurgi.

behandling

Vær sikker på at fortælle os om, hvordan man behandler en forstuvning ben. Hvad kan du bruge, og som kan rådgive i dette tilfælde, lægen? Behandlingen vil variere afhængigt af omfanget af skaden.

Første grad. I dette tilfælde er en elastisk bandage anvendes i ca 2-3 dage. På den første dag isen anvendes. Derefter kan du begynde at anvende varme. Det er nødvendigt for heling af ledbånd og forbedre blodtilførslen til de ramte steder. Efter tre dage, skal du begynde at udvikle fælles. Dette også kan anvendes topisk bedøvelsesmidler såsom salve "Voltaren" eller "Diklak". For at forbedre venøs udstrømning, kan smøres de ramte områder med salve "Troxevasin" eller "Lioton-gel".

Anden grad. I dette tilfælde, at det er nødvendigt at immobilisere den fælles i 2-3 uger. I de første tre dage af benet så meget som muligt, du har brug for at hæve sig over niveauet af hjertet. Is nødvendigt at anvende for de første 24 timer, efterfulgt af tør varme anbefales. Salver nødt til at bruge det samme. Men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt yderligere smertelindring piller eller injektioner. bør undgås belastning på det angrebne sted. Efter fjernelse af immobilisering bliver nødt til at besøge hallen af fysioterapi øvelser. den helbredende proces vil tage mindst en måned.

Tredje grad. I dette tilfælde, ofte det kræver enten kirurgi eller gips overlay. Man behøver kun immobilisering i en periode på omkring 1 måned. Alle øvelser og behandling ordineret af lægen, den helbredende proces finder sted under tilsyn af, og kan blive forsinket i seks måneder.

Traditionelle metoder til behandling

Hvad kan du gøre, hvis en person har en forstuvning på hans ben? Behandling kan ikke kun medicin. Fremragende hjælp i dette tilfælde forskellige folkemusik metoder. Men her er det bedre at huske, at alle procedurer er nødt til at udføre med lægens tilladelse. Ellers kan du i høj grad skade dit helbred, og kun forværre situationen.

 1. Rå kartofler. Den skal rives, og den resulterende opslæmning blev påført den ømme punkt. Sådanne procedurer bør ske flere gange om dagen. Varighed - 10-15 minutter.
 2. Clay. Det skal fortyndes til en konsistens på syrnet fløde, derefter sat i en hørlærredsklud og gælder for det berørte område, fastsættelse elastikbind, i ca. 2 timer.
 3. Aloe. Det er nødvendigt at slibe bladene af denne plante, appliceres på det angrebne område, primotat elastikbind. Når blandingen opvarmes, skal den udskiftes med en ny. Især god er et middel til at hjælpe de første par dage efter forekomsten af problemet.
 4. Hvis der var et brud på ledbånd, er det muligt at bruge et middel til umodne hyldebær. De er en håndfuld at hælde 5 liter vand, tilsætning til en spiseskefuld bagepulver. Ostuzhennym og unstrained bouillon nødt til periodisk at vaske det berørte område.
 5. Mælk packs er også stor hjælp med en bred vifte af stretching. For at gøre dette, gaze sammenfoldet i fire, fugtes med varm mælk og anvende på berørte område. Overlejret på toppen af uld og komprimere papir. Applikation skal ændres, så snart den er afkølet.

forebyggelse

Alle ved, at det er bedre at forebygge et problem end i fremtiden at slippe af med det. Hvilke forebyggende foranstaltninger findes forlængerledninger ben ledbånd?

 1. Du er nødt til at bære behageligt tøj og sko.
 2. Bør overvåges nøje for uregelmæssigheder i overfladen, hvor personen går.
 3. Meget ofte, overvægt medfører øget stress på leddene.
 4. Regelmæssigt brug for at styrke muskler og ledbånd.

Ved at følge disse enkle forebyggende foranstaltninger, kan du undgå dette problem som en forstuvning på hans fødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.