SundhedSygdomme og betingelser

En klump i halsen - årsager til

Mange mennesker klager over smerter eller ubehag ved synkning. En tilstand, hvor der er en klump i halsen, når synke, kan skyldes følelsesmæssige tilstand. Dette skyldes lav spænding af halsen muskler, som opstår, når voldelig agitation, depression eller stress menneskelige tilstand. Med denne reduktion i hjernen modtager et signal om, at halsen er noget fremmed og en person oplever ubehag, men de passerer hurtigt. Dette fænomen kaldes "koagel syndrom" eller "hysterisk klump."

Når der er en klump i halsen, kan årsagerne være, og ikke så harmløst. Uddannelse halsen kan forekomme, når sygdommen eller under thyroid medicin har en lignende bivirkninger. Det samme problemer kan opstå med forkølelse. Desuden overvægt kan også påvirke klump i halsen, de årsagerne til dette fænomen kan være forbundet med forkert fordøjelse. I disse tilfælde, læger anbefaler ikke at spise om natten.

Klump i halsen ledsaget af undertrykkende, stram fornemmelse, ikke at give mulighed for at sluge spyt. Halsen kan forekomme ubehag såsom brændende, snurrende, kildet eller kvælning. Hos nogle mennesker, smerten forekomme i hals og nakke, kommer følelsesløshed i arme og ben, bøvsen trykke fornemmelse flyttet til brystet området.

En klump i halsen - årsagerne til:

- angst, stress, depression. "Hysteriske klump" i halsen forsvinder efter et stykke tid på egen hånd.

- sygdomme i maven og tarmene. Gastroøsofageal refluxsygdom, for hvilke ind i spiserøret, maven syre irriterer spiserøret, hvilket medfører halsbrand og bøvsen, også fremkalder en følelse af en klump i mål. Denne sygdom er en form for gastritis, hvortil føre leversygdom, bugspytkirtel og galdeblære, den forstyrrede metabolisme og fødevareallergi. I dette tilfælde læger ordinere behandling bestående i kosten og modtager medicinske præparater.

- nedsat funktion af skjoldbruskkirtlen værker, der opstår, når en mangel på iod, et overskud af thyroideahormoner, betændelse i prostata. I disse tilfælde den tildelte medicin, stabiliseret jod niveau.

- Viral pharyngitis. Com kan mærkes i angina forårsaget af streptokokker. Læger ordinere antibiotika, skylning og komprimerer.

- osteochondrose af halshvirvelsøjlen. Denne sygdom udvikler sig i søvnforstyrrelser og metaboliske processer i organismen, i tilstedeværelse af en person af dårlige vaner, samt en stillesiddende livsstil. osteoarthritis behandling udføres ved hjælp af vakuum og manipulation, elektrisk stimulering, og iglorefleksornoy laserterapi.

- vaskulær dystoni, som kompliceres af sår, hypertension, hjertesygdomme og astma. Ledsager patient følelsesløs tunge, mundtørhed og respiratoriske aktivering, hvilket er farligt mulighed choke. Behandlingen udføres i komplekset, der er udpeget af en sund kost, begrænset motion, og følelsesmæssig stress.

- kræft i halsen, ledsaget af en tør hoste, hæs stemme, og andre symptomer. Det kræver operation.

En klump i halsen, hvis årsager registrerer en gastroenterolog, er en sygdom i spiserøret eller hals, men kan også blandes. Når der er en klump i halsen, kan symptomerne være specifik for hver enkelt situation og behandling gives rent personlige. Det kan være en bred vifte af uddannelse og psykoterapi, ENT - procedure, behandling af mave-tarmkanalen. De vigtigste ting - tid til at se en læge, for at forhindre udviklingen af kronisk sygdom og dens progression.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.