SundhedSygdomme og betingelser

Opgiver af hjernen: beskrivelsen af sygdom og behandling

I hjernen den menneskelige hjerne har særlige hulrum, hvori den akkumulerede cerebrospinalvæske. Disse områder kaldes hjertekamrene. Ligeledes under foring af hjernen af hovedet er en vis mængde væske, hvorigennem opretholdt normal intrakranielt tryk og hjerne er ikke såret når de rammes på hovedet. Generering stof involveret i hjertekamrene.

Det sker, at væsken bliver for meget: en sådan tilstand kaldes "hydrocephalus". Patologien kan forekomme efter hovedlæsion, infektionssygdomme (meningitis eller meningoencephalitis), samt i udviklingen af hjernetumorer. Ofte vattersot af hovedet er et resultat af alvorlig forgiftning.

Ved forøgelse af volumenet af væsken forøges intrakranielt tryk, udviklet anfald og vision falder. Patologi påvirker hjernestammen, hvilket resulterer i forstyrret bevægelse af øjnene, der er udviklet en knibe, eller visuelle organer sendt ned spontant. Når sygdommen bliver slasket muskler ben og arme, som patienten næppe kunne kontrollere.

hydrocephalus strejker og psykisk funktionsevne. Under sygdom patienter lider af kvalme og opkastning efter søvn, plaget af deres migræne smerte, ubehagelige symptomer i hovedet, som også opstå efter en nattesøvn. Trykstød kan observeres, hjertebanken, øget transpiration. Patienter bliver irritabel, træt hurtigt, de forsvinder libido.

hydrocephalus behandles ved traditionelle metoder (bypass) og avancerede endoskopiske teknikker. Bypass operation i 85 procent af tilfældene har en positiv effekt, men i halvdelen af tilfældene opstår komplikationer. Princippet af interventionen er at installere systemer af rør og ventiler, der udlæses fra hjernen overskydende væske og lede den ind i det højre atrium eller bughulen. De fleste patienter i behandlingen af hydrocephalus shunt har til at udholde flere operationer i løbet af deres levetid, den person bliver afhængig af driften af implantatet.

I dag er prioriteret behandling af hydrocephalus udfører endoskopi. Mennesker diagnosticeret med "hydrocephalus" ved hjælp af denne metode kan betjenes på forskellige måder. Så ved hjælp af endoskopisk ventrikulotsisternostomiyu tredje ventrikel bund septostomy, akveduktoplastiku og andre metoder.

Den mest succesfulde og udbredte er den første måde at behandle hjerneødem. Dette skaber en bane udstrømning af cerebrospinalvæske fra ventriklerne på området konventionelle tanke i hjernen, hvorigennem væsken absorberes som en rask person.

Fordelen ved endoskopi er manglen på implantater og relaterede problemer (behov for ændringer, infektioner). Behandling af hydrocephalus på denne måde reducerer risikoen for komplikationer. Når endoskopisk kirurgi er mindre traumatisk. Efter behandling, patientens livskvalitet væsentligt forbedret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.