SundhedMedicin

12 hospital i Tsaritsyno - en garanti for dit helbred

En sund befolkning - nøglen til en vellykket udvikling og velstand i staten som helhed. Moskva hospitaler på daglig basis for at understøtte denne kendsgerning. På det område af hovedstaden er der hundredvis af hospitaler og klinikker, som er kendt langt ud over grænserne i føderationen. For at helbrede sygdomme, til folk, der kommer ikke kun fra selve byen, men også med dens forstæder, og nogle gange endda fra andre lande. En sådan medicinske faciliteter er en 12 hospital i Tsaritsyno. Det giver bistand til patienter med medicinske og kirurgiske sygdomme. Hertil kommer, væggene i hospitalet er en stor diagnostik afdeling, der opfylder alle kravene i moderne medicin.

12 Kommunehospitalet i Tsaritsyno: historie udvikling

Den medicinske etablissement blev grundlagt i 2006. Gennem årene har 12 hospital i Tsaritsyno ændret sig dramatisk. Indtil det tidspunkt, hvor fundament at bygge en moderne hospital medicinsk enhed nummer som en non-profit fond.

Arbejdet nærhospital beskæftiger mere end 250 læger. De fleste af dem har en kategori, herunder den højeste - 53 specialist. Sygehus Sygehus er designet til 1000 mennesker, og skadestue - 60 patienter. I 2007, i en medicinsk facilitet reparationer blev foretaget, hvilket gjorde det muligt at placere og bruge det nye udstyr.

12 hospital i Tsaritsyno er et af de kliniske steder, hvor universitetsstuderende er uddannet. I begyndelsen af 2013, udvidet sundhedspleje facilitet, siden dengang, begyndte at drive et regionalt vaskulær center. Samtidig øges og en liste over sygehusvæsenet. Med det nyeste udstyr og førende fagfolk i væggene i institutioner har udført tunge operationer på fartøjer i hjertet og hjernen.

Strukturen af hospitalet №12

Bygningen fra den behandlende institution er opdelt i mange specialiserede afdelinger. På grund af denne klassifikation, hospitalet er et af de 12 mest populære klinikker i området. Den første gren, der mødes patienterne - en familiepleje fred. Umiddelbart efter indlæggelsen det er klassificeret som en nødsituation eller planlagt. Dette i høj grad letter arbejdet for læger i kontorer med en smal specialisering.

12. hospital har 2 Surgery, Cardiovascular Center intensivafdelingen, 3 terapi, kardiologi, neurologi, og diagnosemodul. Hver af disse kontorer omfatter mere snævre - specialiserede dele. En separat enhed er et centrum for blodtransfusioner og opbevaring.

Listen over organer tjenester

Den medicinske etablering driver mange specialiserede kontorer, der yder hjælp til patienter med forskellige patologier. 12 hospital i Tsaritsyno er en kirurgisk tendens. På trods af dette, væggene i hendes modtagende behandling og patienter med patologi terapeutisk profil.

Hospital tjenester kan inddeles i 2 hovedgrupper: ambulant og stationær behandling. Først - dette er en stor del af laboratoriet og instrumentale undersøgelser, blodtransfusion, fysioterapi. Ambulancen kan høre specialister såsom en øjenlæge, ørelæge, hjertekirurg, en gynækolog og en urolog, en neurolog og en gastroenterolog. Desuden i ambulant gennemførte ligeringsprodukter punktering leddene og hulrum, og injektion behandling af sår overflader.

I hospitalsafdeling arbejder smalle specialister samme retning. Der er også et laboratorium, radiologi værelser, ultralyd, radioisotop undersøgelse. Forskellen er, at der udføres uden at stå i kø og optagelse på et hospital diagnosticering af sygdomme. Desuden kan folk bruge næsten alle typer af kirurgiske procedurer.

Hospital 12 i Tsaritsyno: bedømmelser

På grund af kvaliteten af kvalificerede fagfolk, folk er tilfredse med den behandlende institution. Større eftersyn og nye udstyr diagnostik afdeling bidrager til, at mange patienter ønsker at blive undersøgt er på hospitalet.

Patienter reagerer godt, ikke kun af specialister, men også velvillige stemning, der hersker i den medicinske facilitet. Mange af dem mener, at de 12 sygehuset - en af de bedste i hovedstaden. Dets personale virkelig retfærdiggøre denne påstand på grund af en harmonisk og produktivt arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.