SundhedMedicin

Nakke massage

Meget almindelig sygdom, såsom cervikal osteochondrose. Desuden kan patienten selv ikke være bevidst om sin lidelse. Tendens til at lide af osteochondrosis folk, der har hyppige og lange hoved er i en akavet eller statisk stilling. Efter nogen tid, blodcirkulationen i halshvirvelsøjlen forværres, der er en ændring af vertebral knoglevæv, hvilket resulterer i skadede nerver, kar og musklerne omkring rygsøjlen. En osteochondrose kan vi tale om, hvis der var en stivhed, hovedpine og nakkesmerter, svimmelhed, tinnitus. Dybest set lyseste symptomer om morgenen (efter akavet stilling af kroppen i løbet af natten), og om aftenen. Hvis du har nogen ubehag i det såkaldte halsområdet, hovedpine og smerter i nakken, bør gennemføres forebyggende foranstaltninger for at forhindre udviklingen af slidgigt, den vigtigste af som er en hals massage.

Du kan kontakte eksperterne, der gør en professionel massage, og du kan lære at gøre det selv.

Massage halsen med osteochondrose

Massage til hals til at starte fra bagsiden. Du bør starte med den sløje slagtilfælde. Udfør bevægelser har brug for begge hænder, skal den ene hånd være bøjet i albuen og støtte den anden.

1. Stroking

Strøg udført med den ene hånd, og den anden, som det er blevet sagt, skal hjælpe den første. Pres din hule hånd til skuldrene og den øverste ned make strøg bevægelse, der starter lige fra hårvækst og til siderne til skuldrene.

2. push

Klemme udfoldes i samme retning som indføringsrøret. Edge af hans hånd, lidt skubbe stryge fra væksten af hår til skulder leddene.

3. Rubbing.

Gnav behov for at gøre med fingerspidserne, med begge hænder. Gnid halsen bør være fra linien af Baghovedet fra det ene øre til det andet, i en cirkulær bevægelse. Hænderne skal være rettet mod hinanden. Så slibning at gøre langs ryghvirvler fra hårgrænsen ned mod bagsiden. Du kan bevæge sig i en cirkulær bevægelse, og kan gøres stiplede udglattende bevægelser, når slibning.

4. Æltning

Æltning er nødvendigt at foretage justeringer. Det er nødvendigt at gribe armen puder af alle fingre og udføre ikke stærk prikken. Æltning gør på den modsatte side af den side, det vil sige den højre hånd ælt den venstre side, og på den modsatte, venstre - højre.

5. Stroking

Massere hals med begge hænder strøg er afsluttet. Man skal starte fra occipital område, flytter til knivene. Strøg behov for at gøre samtidig med to hænder.

Massage forsiden af halsen

Nakkemassage foran nyttig ikke blot i osteochondrose, da det bidrager til resistente kosmetisk virkning og forebyggelse af anden hage.

I denne del af bevægelsen skulle blive svækket. Massage af halsen med sin hånd på hagen og kraveben. Det er umuligt at massere arterier og vener.

1. strøg begynde at gøre fra underkæben mod brystet. Huden under armene skal ikke bevæge sig.

2. formalinger udføres i en cirkulær bevægelse flere fingre. Gnid musklerne i øreflippen ned i halsen mod brystet. Gnid kun de laterale zoner! Front er skjoldbruskkirtlen - det er ikke nødvendigt at massere.

3. Æltning bør også kun laterale områder af øre til kravebenet. Du er nødt til at vippe hovedet til den modsatte side af den masseres side.

4. Massere forsiden af halsen målområdet bør være lys strøg med begge hænder skiftevis.

Neck massage - et fantastisk værktøj forebyggelse af degenerative disc sygdom, og nogle gange kan det endda være med til at håndtere sygdommen i den første fase. Conduct selv-massage bør regelmæssigt morgen og aften, samt om der var en følelse af trykken eller ubehag i den cervikale region.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.