SundhedMedicin

Hvordan til at trække vejret ved fødslen?

Hvordan til at trække vejret ved fødslen? Dette spørgsmål generer de fleste moderne kvinder, der venter fødslen af den længe ventede barn. Nå denne teknik træning af erfarne medarbejdere af skoler for kommende forældre. De vil fortælle og vise dig, hvordan at trække vejret under fødslen, som i høj grad vil lette denne proces og til at forbedre den generelle sundhed. Alle anæstesi har en negativ effekt på fosteret, læring særlige vejrtrækning teknikker kan undgås helt eller til at begrænse brugen af stoffer.

Hver fase af arbejdskraft, startende med arbejdsmarkedet og slutter udvisningen af fosteret, bør ledsages af en vis form for vejrtrækning.

Med hyppige træfninger og ikke stærk, som bringer mindre ubehag, skal du forsigtigt inhalere luften gennem næsen og langsomt udånder gennem munden. I tider med fred, og det kan gøres på den sædvanlige måde.

Efterhånden som du får dybere sammentrækninger er blevet vejrtrækninger. Samtidig må vi forsøge så meget som muligt til at slappe af mellemkødet, lænd og mave.

Hvis det er svært nasal vejrtrækning (i tilfælde af slimhinde ødemer eller rhinitis) kan anvende teknikken med "hunde-lignende". Det er hyppige, intense "synke" luften, spidsen af tungen skal placeres i nærheden af de øverste dental alveoler.

Nogle kvinder er nemmere at synge nogle vokaler i nærkamp periode ( "s", "i", "e", "y", "a", etc.) eller trække konsonant "m" (i dette tilfælde, lyden det skal rettes opad, så der er en lille vibration i næsen, fordi det er meget nyttigt til at slappe af og flygte fra smerte).

Vordende mor skal vide ikke blot at trække vejret under fødslen, men også en position af kroppen er valgt, for at maksimere fokus og lindre deres tilstand. Der er flere muligheder:

- ben spredt fra hinanden, hælder på et bord, en seng, en vindueskarm, osv.

- at knæle ned på sine albuer;

- lov til at sidde på hug, lænet mod væggen;

- ryste hofterne fra side til side i en stående stilling (såkaldt "generisk dans"). Dette vil hjælpe slappe lænden.

Det næste skridt er at skubbe. De minder om ønsket "i den store" for at gå på toilettet. På dette tidspunkt, skal du bruge diafragma (abdominal) vejrtrækning. Gør dette anbefales det i de fire konti. På 1,2,3 - udføre teknikken med "hunde-lignende", 4 - producere en stærk dyb indånding (hvis forsøger at slukke flammen).

Hvis forhånd lærer at trække vejret rigtigt, kan man styre hans ønske strammere til det punkt, er ikke helt afsløret livmoderhalsen.

Da lægen endelig lov til at gøre en indsats, er det nødvendigt at gøre følgende: foretage en jævn ånde under forsøg, derefter holde vejret, sænkede hagen ned og stram, simulere den handling af afføring. Hvis du ved, hvordan at trække vejret under fødslen, under en kamp, kan du gøre selv et par forsøg. I dette tilfælde er det muligt at få et barn for to eller tre forsøg.

Det er vigtigt at lytte omhyggeligt jordemoder. Når barnets hoved vises, bliver du bedt om ikke at skubbe. At flygte, skal du begynde igen at trække vejret "som en hund". Følg disse retningslinjer kan forhindre smertefulde pauser.

Den sidste fase er fødslen af moderkagen (den såkaldte "barnesæde"). For at fremskynde denne proces, og at mindske smerten, anbefales det at hoste let.

At vide, hvordan at trække vejret under fødslen, kan lette fremkomsten af en baby til verden. De vigtigste ting - ikke tillader dig selv at græde, selvom det er meget smertefuldt, fordi der i disse øjeblikke barnet modtager ikke ilt. Tænk over dit barn, fordi der i denne periode, er det meget sværere end dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.