Hjem og familieHelligdage

Vi gør en Spider-Man maske fra papir og klud

Måske snart du har planlagt for en sjov begivenhed, hvor du kan få brug superhelte kostumer. For at behage dit barn og en lille smule for at redde familiens budget, kan du gøre det selv. Prøv det, det er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast. Overvej et par måder til, hvordan man laver en Spider-Man maske. Især en masse tid på det du bare ikke har brug for.

Maske af papir, de nødvendige værktøjer

For hver opgave kræver nogle værktøjer og materialer. Derfor, for at få masken af Spider-Man fra papiret, skal du forberede sig på forhånd følgende:

 • ler, er nødvendigt for præformen;
 • PVA lim at blive skilt fra vand;
 • kniv til ler;
 • kagerulle til at rulle ud ler;
 • gamle aviser;
 • blanke ark af papir;
 • børster til klæbemidler og malinger;
 • maling;
 • fed creme eller vaseline.

dannelse af emnet

Forbered alle nødvendige, begynder at arbejde, begynder vi at skabe et Spider-Man maske.

Tag en stor mængde af ler, så bliver det helt sikkert var nok. Clay æltet og rullet ud. Du kan bruge en rund metalkugle, eller normalt glat glasflaske. Valset modellervoks nødt til at danne en oval 1-1,5 cm tykt lag efter dette er sket, forsøger på den ovale ansigt, for at danne omridset af :. bibringe form af næsen og øjet placering tidsplan sted. Når gjort basisk omrids, udskæring af åbninger for øjnene og beskære unødvendige del af ler ved kanterne i overensstemmelse med formen af ansigtet. Under dannelsen af de grundlæggende funktioner fra tid til anden for at hjælpe dig selv til niveau overfladen af en metal kugle af modellervoks.

Periodisk "prøve" Spider-Man maske til at lokalisere de steder, hvor du har brug for noget at rette, for at opnå det ønskede resultat. Hvis den indledende emnet højden ikke var nok, så skal du ikke bekymre dig. Forhøjelse af den "panden" i masken kan altid blive afskåret fra lerstykkerne. For at gøre dette, rulle op resterne af samme tykkelse som emnet, tillægger det sted, du ønsker at opbygge, lime kanterne til at hjælpe flade lidt med fingrene.

Igen "prøve" masken, det niveau, fjerne de overskydende dele efter behov. Trim kanterne og justere størrelsen på dit ansigt. Forsøge at maskere tykkelse var omtrent den samme i hele overfladen af emnet.

For at maskere har erhvervet den nødvendige volumen, den del, der er over øjnene, du har brug for lidt Sause i kanterne. Glem ikke at lave en overfladisk V-formet kærv på toppen af panden fra kanterne ind mod midten. Igen, prøv på en maske. Giv den ønskede form huller til øjnene, skal du sørge for, at de har den samme form og er på samme niveau og afstand fra næsen. Husk, at øjnene at Spider-Man maske, bør være meget mere af vores egen.

Prøv på masken af Spider-Man igen at give den ønskede form af næsen. Det er tilrådeligt at udføre det så tæt som muligt på virkeligheden.

Efter masken er fuldt implementeret og fået ansigtets konturer, sætte det i fryseren i 10-12 timer, så det ordentligt frosset.

papirarbejde

Bland PVA lim og vand i et forhold på 2/1. Ved hjælp af en pensel promazyvayut præforme over overfladen fed creme eller vaseline for at forhindre papiret sidder fast til emnet. Så tager de sædvanlige avis og tåre i små stykker for at gøre det nemmere, kan du rive det i strimler først. Stykkerne fugtes derpå papir i en blanding af vand og lim er lagt ud på emnet fra ler, jævnt dækker hele overfladen af masken. Vi giver lidt til at tørre det første lag og forårsager den anden. Det er ønskeligt at gøre 5-8 lag med mellemliggende tørring. Det betyder ikke noget, hvis papiret vil støtte arbejdsemnet kanten af ler, er det så trækker. På de mest udsatte steder maske anbringe flere ekstra lag, og broen er afstanden mellem åbningen og øjenmaske margen.

Når alle lagene er aflejret avis, begynder at holde sig oven hvidt papir, du også gå videre til at køre i stykker. De kan dyppes i en beholder med lim eller klæbemiddel påføres med en pensel opløsning. Papir sticks så ensartet som muligt over overfladen af masken. Når alt limet - lad det tørre og maling. Spider-Man maske, hænder fremstillet af papir klar.

Masken lavet af stof, der er nødvendige værktøjer

En fremgangsmåde til fremstilling af masken af stoffet er meget lettere og kræver ikke sådanne udgifter af tid, som en maske, fremstillet af papir. For det arbejde er nødvendigt for at forberede følgende:

 • rød klud;
 • saks;
 • tråd til at holde sammen stoffet;
 • syning kridt til at lave en skitse;
 • børster til mønsterdannelse;
 • male eller en sort markør;
 • gitter, bedre at tage med små celler.

Kom godt i gang

Her er hvordan man laver en maske af Spider-Man fra vævet. Først skåret ud to stykker i form af en hjelm, der passer til formen af hovedet af den, der vil bære masken. Finmasket skære to stykker i form af Spider-Mans øjne. Stoffet præforme pre cut huller til øjnene, er det til dem og sutureres mesh.

Detaljer hjelm syet sammen fra vrangen, så glem ikke om en skjult lås, der er syet på bagsiden. Dette vil give komfort til og fra masken.

Ved hjælp af en markør eller maling påføres et karakteristisk mønster på masken i form af en bane.

Nu hvor du ved hvordan man laver en Spider-Man maske fra forskellige materialer til dit barn. Lad ham juble og god sjov på festivalen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.