Kunst og underholdningFilm

"Profil af en morder": skuespillere og film funktioner

I dag taler vi om filmen "killer-profil." Skuespillere og roller vil blive præsenteret nedenfor. Vi taler om den russiske detektiv tv-serier. Hans første sæson blev filmet i 2012. Fortsat offentliggjort i 2016

abstrakt

Først diskuterer vi handlingen i filmen "Morderen profil." Skuespillere vil blive præsenteret nedenfor. Filmen fortæller om arbejdet i de ansatte i den særlige afdeling af indenrigsministeriet. Hovedpersoner Vladislav Petrov og Nikolai Udaltsov er profilers. De er i stand til at analysere arten af de forbrydelser, samt den tilgængelige dokumentation for at tegne en "profil" af den kriminelle. Det angiver det omtrentlige alder, ægteskabelig og social status, samt andre karakteristika. I fremtiden, takket være denne profil, eksperterne beregnede morder, hjælpe dem i denne Andrey Kruglov - en højtstående operative af kriminalpolitiet.

De vigtigste deltagere

Leder af afdelingen for profilers, oberst Nikolai Udaltsov og psykologi professor Vladislav Viktorovich Petrov, - "Morderen profil" hovedpersonerne fra filmen Skuespillere Denis Matrosov og Vadim Andreev udført disse roller. Vi taler mere om dem.

Denis Vladimirovich Matrosov - Russisk skuespiller for film og teater. Født i 1972, 10. december i Moskva. Han blev uddannet på Moskvas Art Teaterskole. Der var også en elev Shchepkin Teaterskole. Deltog Kursus NA Vereschenko. Han tjente i den russiske hær Teater. Efterfølgende arbejdede han der skuespiller. Han deltog i projektet Gerd Albrecht - tysk dirigent - teaterforestilling til musik af Prokofievs "Eugen Onegin" af læserne og Wien Symfoniorkester. Afspiller entreprise. Det er produceret i "Teater Matrosov"

Vadim Yurevich Andreev - den russiske og sovjetiske skuespiller og biograf. Født i 1958, den 30. marts, i Moskva. I Moskva dukketeater arbejdede han montør. Senere blev han en skuespiller. Han er uddannet fra VGIK. Han arbejdede i filmstudiet. Gorky. Han tjente i hæren, tropperne kommer på gaden.

Han debuterede i filmen de vigtigste roller i film instrueret af Vladimira Rogovogo "Sejlerne er ingen spørgsmål" og "Bellman". Han deltog i at give udtryk for animerede serie :. "Rigtig Ghostbusters", "Black Cloak", "Teenage Mutant Ninja Turtles" Gift. Han har en søn ved navn Andrew. Han har også en barnebarn Sophia. Er et alter dreng i kirken Moskva.

andre helte

Senior detektiv af kriminalpolitiet oberst Andrey Kruglov og General Anatoliy Dmitrievich Gubanov også figuren i plottet af filmen "killer-profil." Skuespillere Maxim og Sergei Shchegolev Pioro udført disse roller. Lad os tale mere om den første.

Maksim Valerevich Schogolev - Russisk skuespiller for film og teater. Født i 1982, den 20. april, i Voronezh. Han blev uddannet i den fungerende afdeling af staten Academy of Arts. Han fortsatte sine studier i Moskva, GITIS, kurset Sergeya Prohanova. Han sluttede sig til Theater of the Moon. Han arbejdede med instruktører Ginkas K. og R. Viktyuk.

Jeg gik til Anatoly Vasilyev i den kreative laboratorium og sluttede sig til teater "School of Dramatic Art". Jeg arbejdede med bandet Thomas Richards og Ezhi Grotovskogo. I Japan, studerede han handler teknik Tadashi Suzuki.

Der er to karakterer, hvoraf det skal siges. Aktører seriel "killer profil» Olga Kulikova og Evgeny Gusev spillede Irina og Stepan Subbotin Stasevich. Den første er en stor politi, den anden - en ledende løjtnant og matematisk geni.

interessante fakta

Vi præsenterer nu et par fakta om filmen "killer-profil." Aktører er blevet præsenteret ovenfor. Det er den første russiske film om arbejdet i profilers. Historien er baseret på virkelige hændelser.

Blandt forfatterne af manuskriptet inkluderet Dmitry Terek - videnskabelig rådgiver i Direktoratet for criminalistics RF IC. Hver historie præsenteres som en separat film, der består af en række af par.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.