Kunst og underholdningFilm

Dødsårsagen Alekseya Balabanova. Biografi og filmografi af instruktøren

Dødsårsagen Alekseya Balabanova, samt hans biografi og filmografi af interesser tusindvis af mennesker i vores land. Denne direktør har gjort et enormt bidrag til udviklingen af russisk biograf. Men i maj 18, 2013 var han væk. Artiklen fortæller om, hvordan opnåede berømmelse Balabanov Aleksey Oktyabrinovich. Årsagen til død instruktøren vil også blive annonceret.

CV

Aleksei Balabanov dukkede 25 Februar 1959 i en af fødeklinikker i Sverdlovsk (nu - Ekaterinburg). Hans mor og far - en simpel sovjetiske folk, der ikke har relation til teatret og biografen. Aleksei Balabanov, hvis dødsårsag af interesse for mange fans siden barndommen arrangeret hjemme forestillinger. Men efter eksamen fra high school, han kom ind i Gorky Institute i oversættelsen afdelingen. Mange venner og slægtninge Alexei hans valg af profession meget overrasket.

På vejen til succes

I perioden fra 1983 indtil 1987 arbejdede vores helt ved Sverdlovsk Film Studio. Han blev udnævnt som assistent instruktør. Det var dengang, at Balabanov indså hans vigtigste formål i livet: han måtte lave film. I 1990 Alex Oktyabrinovich indskrevet i kurser af direktører og manuskriptforfattere. Der tog han en masse teoretisk viden og praktisk erfaring. Hans graduate arbejde var den film, der hedder "Jegor og Nastya." Optagelserne af de filmstjerner deltog i en lokal sten klub - Vyacheslav Butusov, Anastasiya Poleva og Igor Belkin.

Aleksei Balabanov: Filmografi

Den første fuld-længde film, vores helt tog fart i 1991. Det blev kaldt "Happy Days". Det var en filmatisering af de eponyme freestyle værker af Samuel Beckett.

Snart publikum var i stand til at sætte pris på filmen "border konflikt". Manuskriptet blev skrevet af Nadezhda Khvorova, og hendes medforfatter gav Alexei Balabanov.

I 1994, vores helt artiklen frigivet den anden i træk en spillefilm. Denne gang, besluttede han at filme romanen "The Castle", skabt af Frantsem Kafkoy. Medlemmer af juryen for den årlige pris "Nika" satte pris på hans arbejde og tildelt den store præmie. Mange aktører (kendte og nybegyndere) ønsker at bo i sådan en vidunderlig instruktør, Alexei Balabanov. Filmografi genopfyldes hvert år dusinvis af nye værker. Publikum accepteret alle hans film med et brag.

I 1995, A. Balabanov, V. Hotitenko, A. Kajdanovsky og D. Meskhiev gået sammen af hensyn til at lave filmen, dedikeret til 100-årsdagen for den nationale biograf. Deres almanak "Ankomst af et tog" har behaget selv de mest krævende kritikere.

Rigtig berømmelse kom til Balabanov i 1997, hvor skærmene kom etableret sin kriminelle film "Brother". Den vigtigste rolle gik til Sergei Bodrov. Og det er 100% opfylde de opgaver, som af direktøren. Oprettelse musik til filmen engageret i en lang tid ven af Balabanov - Vyacheslav Butusov. På bare et par måneder af leje "Brother" vundet utrolig popularitet og indsamlet den største box office i 1997.

Efter den bragende succes af vores helt besluttede at skyde en meget usædvanlig og i hvilket omfang provokerende billede. Det blev kaldt "Of Freaks og mænd". Plottet tager seerne i præ-revolutionære Rusland. Filmen fortæller historien om de første skabere af pornografi, som boede i disse tider. Resultatet af Balabanov kunne lide.

Fortsat filmkarriere

I 2000 instruktøren begynder at skyde en fortsættelse af den legendariske film "Brother". sang populær dengang rock bands har været brugt i soundtracket. Den anden del af "Brother" blev opfattet af publikum så varmt som den første.

I 2001 overraskede Balabanov biografgængere en enkel og ærlig film om livet i Yakut landsby. Hændelser er på vej i det XX århundrede. Den vigtigste rolle gik til en indfødt indbygger i Yakutsk - skuespillerinde Tuyare Svinoboevoy.

I marts 2002, er vores helt indført dramatiske film "War", den russiske publikum. Det er dedikeret til de berygtede tjetjenske begivenheder. I sæt af billeder har været involveret Alexei Chadov, englænderen Ian Kelly og Sergei Bodrov. I juni samme år vandt filmen hovedpræmien - "Golden Rose" på festivalen "Kinotavr". Det var endnu en sejr for den talentfulde instruktør.

I 2007 gjorde Balabanov en film om uskøn forkerte side af den sovjetiske fortid. Maleri "Cargo 200" var meget gribende. Efter sin løsladelse i biograferne rettet fans blev delt i to lejre - dem, der forstod og accepterede filmen, og dem, han kaldte afsky.

I perioden fra 2005 til 2012 gjorde Alexey Oktyabrinovich flere bemærkelsesværdige og mindeværdige film, herunder "Død mands Bluff", "Morfin", "Jeg er ikke ondt," og andre.

Dødsårsagen Alekseya Balabanova

Maj 18, har 2013 russisk biograf mistet en talentfuld instruktør. På denne dag døde Alexei Balabanov. Dødsårsag, instrueret af billeder taget et par dage før tragedien - alle kom under diskussionen af brugere af internettet plads. Nogle nægtede at tro, hvad der var sket, andre vil vide om sygdommen og master forventes et sådant resultat. Men hvad er dødsårsagen Alekseya Balabanova?

På død instruktøren fortalte sin gamle ven - producer S. Selyanov. Balabanov dødsårsag var et hjerteanfald. Læger forklarer det med de alvorlige kroniske sygdomme identificeret instruktøren.

efterskrift

Dødsårsagen blev annonceret af Alekseya Balabanova i artiklen. Vi fortalte også detaljerne i hans biografi og filmografi. Hans bidrag til russisk biograf kan ikke understreges nok. Publikum og vores kolleger vil aldrig glemme denne vidunderlige person. Må han hvile i fred ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.