Af teknologiMobiltelefoner

"Nokia": trykknap-modeller i selskabet

Finske producent af mobiltelefoner, "Nokia" (trykknap-modeller i et separat segment af produktet serien) op til et punkt besat en ledende position på den internationale arena af mobile enheder. Konkurrence var det sydkoreanske selskab "Samsung", den japanske "Motorola" og den britiske "flyve". I øjeblikket "Nokia" push-model, som du kan finde i denne artikel, er engageret i en fælles sag med virksomheden "Microsoft", som forsyner maskiner serien Windows Phone-operativsystemet. Fra solnedgang æra af trykknap telefon den finske virksomhed stilling på markedet forværredes, men ikke desto mindre "Lyumiya" line-enhed kan ikke betragtes som uafhentede.

Ikke desto mindre afvige fra det emne, vi vil ikke. I denne artikel vil vi tale om andre produkter, "Nokia" finsk selskab. Trykknap modeller af producenten - der vil være genstand for dagens overfladisk gennemgang. Og hvis ja, derefter analysere så mange telefoner som muligt.

"Nokia" telefoner. trykknap modeller

Lad os starte med enheden under navnet "Nokia 230". Denne model er udstyret med et kamera med en opløsning svarende til to megapixel. Det skal bemærkes, at der også er en forreste modul, der har den samme størrelsesorden opløsning. En interessant løsning. Displayet er kun 2,8 inches. Sammenlignet med moderne smartphones dette, selvfølgelig, er ikke nok. Men det handler ikke om dem, men de modeller, trykknap. Og for dem er det - business as usual, så intet ekstraordinært i denne indikator i dette tilfælde.

Egenskaber Nokia 230

Udformningen af enheden bygget en særlig nøgle, der giver dig mulighed for straks at aktivere tilstanden skabe selfie billeder. Af den måde, ikke langt fra fronten af kameraet modulet kan registrere øje LED-blitz. Denne beslutning har ikke i alle moderne smartphones, stigende interesse for enheden flere gange. Billeder kan straks dele ved hjælp af populære programmer designet til sociale netværk. Telefonen er lavet af polycarbonat. En undtagelse er det bageste stik enhed. Det er lavet af metal (aluminium) med en mat coating. Sofistikeret design på lige fod med den høje (og meget, meget høj) byggekvalitet - det er hvad der adskiller denne model. Som tidligere nævnt i mobiltelefonen har en flash. Af de ekstra funktioner kan også bemærkes analog radio. Denne telefon model har en modifikation. Forskellen mellem dem ligger i, at ændringen er umiddelbart to slots til SIM-kort.

"Nokia" telefoner. Alle modeller (push-knappen). fotos køretøjer

Det næste skridt i vores næste enhed. Denne model er "Nokia 222". Hvad der ligger under dette interessante tal? For det første, med en opløsning på to megapixel kamera. Dens apparat, ser det ud til, arvet fra "Nokia 230". Dernæst har vi forbedret batteri, som ifølge den finske producent, er i stand til at levere tyve timers uafbrudt samtale. Nå, det sidste sted skærmstørrelse på 2,4 inches. Som vi kan se, at have undergået ændringer i batteriet, "Nokia" rullet tilbage på grund af et fald i displayet diagonal er næsten en halv tomme.

Egenskaber Nokia 222

I en anordning realiserede højdepunkter besad telefoner "Nokia". Alle modeller er trykknap, et foto, som du kan finde i denne artikel, giver deres ejere glæden ved at se de billeder lavet tidligere. Og så alt er bygget på princippet om direkte forhold - jo mere du er villig til at betale for enheden, jo bedre kvalitet, du vil modtage resultaterne fra brugen af indbyggede funktioner. Fra dette princip den finske producent ikke er trådt i fremstillingen af "Nokia 222" model. Ja, 2 megapixel med moderne standarder, er det ikke nok, men for denne type enhed svarer til at regne, men ikke ublu, men stadig mere end acceptabel. Del de billeder, du kan altid være lige med din enhed ved hjælp af ansøgningen om sociale netværk. Og det vil bidrage til at gøre internettet, som er til stede i telefonen. Det klassiske design er usandsynligt, at tilvejebringe en model fra konkurrenterne, men enheden ser tilstrækkeligt attraktive. Som farver anvendt klassisk gamma - sort og hvid finish. Materiale - blank plast. Tastaturet er malet i samme farve som kroppen. Det ser flot ud med et klassisk design, så selv med denne tilsyneladende "ringe" på udseendet kan ikke klage. Enheden understøtter to SIM-kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.