Af teknologiMobiltelefoner

Hvad skal man gøre, hvis du ikke tænder iPhone 4?

Som i dag, den moderne mand og cellulær kommunikation - det er to uadskillelige begreber. Mobiltelefonen er blevet en form for et obligatorisk element i vores liv, det er en elektronisk anordning i stand til fuldt ud at tilfredsstille menneskets behov for at kommunikere.

Når ikke inkluderet iPhone 4

Alle ting i verden er underlagt modningen, udvikling og slid. Når det cellulære enhed svigter, er det altid en dårlig øjeblik for ejeren. Da det moderne menneskes afhængighed af kommunikationsmidler er utrolig høj, og på grund af mange faktorer i hverdagen. Grunde til ikke slå iPhone 4, kan være utrolig meget, de vigtigste vi overveje i denne artikel.

Hvad hvis iPhone er ikke inkluderet?

Hvis telefonen ikke udsættes for stød, mekaniske stød, og ikke blive et offer for "vandbehandling", først og fremmest sørge for at batteriet i den aktive tilstand. Gør det nemt nok. Tilslut en kendt god batterioplader til telefonen. Hvis vises på skærmen grafisk viser opladningen, betyder det, at batteriet er afladet. I det tilfælde, hvor der ikke er nogen reaktion på den tilsluttede opladning er nødvendig for at fjerne bagcoveret, for at få fuld adgang til batteriet enhed. I en situation, hvor man ikke tænde for iPhone 4, kan vi tale om tabet af start- batteri puls. Oftest er observeret dette fænomen i håndsæt, der ikke bruges i lang tid. Resultatet er, at det bliver nødvendigt at tvinge foder ladningen på batteriet, uden om enheden smartphone. Universal oplader En "frøen" -typen gøre opgaven som "udmærket". Åbn bagdækslet og fjern batteriet elementære enkel. Den eneste komplikation er, at det er nødvendigt at have adgang til en særlig skruetrækker til "iPhone 4". Da den nedre ende skruer har en profil "stjerne", og brug en stjerneskruetrækker til at fjerne monteringssløjfen batteri.

Retur batteriet tilbage til livet

Skrue to skruer fra den nedre ende af huset, et skift op apparat fjerne dækslet. Derefter fjerne de to skruer fra batteriet korte lock loop og afmontere det fra bundkortet. Nu på batteripolerne (de to yderste ben) for at etablere en universel opladning; 2-3 minutter vil være nok til at "genoplive" batteriet. Saml enheden og tilslut den originale strømforsyning. Hvis du stadig ikke kan tænde for iPhone 4, besøg servicecentret ikke kan undgås. Fordi det er selvreparerende derhjemme kan være dødelig for din mobile enhed. Må ikke sjuske med professionel assistance. En telefon er værd, da der er risiko for ødelæggelse af uansvarlige iPhone analfabeter handlinger.

Som konklusion

I nogle tilfælde kan problemet skyldes svigt i en af de multiple komponenter i systemet: CPU, power controller, flash memory chips, eller enhver anden enhed. Derfor er det tilrådeligt at søge professionel hjælp, fordi denne type reparation kun kan gøres ved hjælp af særligt udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.