Mad og drikkevarerOpskrifter

Hot sandwich til morgenmad, frokost og aftensmad

Hvis du ikke har tid eller lyst til at lave mad noget væsentligt, vil støtten komme varme sandwich. Dette er en stor frokost indstilling, frokost og middag. Hertil kommer, at de er perfekt egnet til en snack på arbejdet eller for enhver anden situation, når man ikke kan spise godt. Der er en masse forskellige opskrifter på varme sandwich. Og hele tiden komme op med noget nyt. Det er simpelt: spise brød (hvid eller sort), samt massen af produkter, der kan tjene som "fyld". Jeg foreslår, at du lækre opskrifter, der med succes er blevet afprøvet min familie. Jeg tror, de kan lide dig.

mulighed 1

Forbered følgende produkter: hvidt brød, medium snitning af kartofler, æg, løg, salt og peber. På anmodning af vore varme sandwich kan du drys med krydderurter.

Nu, skal du gøre følgende: Riv kartofler, presse det lidt, således at massen er blevet tørrere. Løg Hak. Æg (fra strømmen i to mellemstore kartofler) piskeris, tilsæt løg og kartofler, bland det hele grundigt. Salt, peber. Forvarm en pande med en lille mængde af vegetabilsk olie. På dette tidspunkt, vi sprede vores brød skiver kogt masse, og derefter sætte gryden ned påfyldning. På medium varme, steger vores sandwich. Når fyldet propechetsya, slå over brødskiverne og let yngel.

Selvfølgelig er det ikke så og originale sandwich, men det viser sig meget velsmagende og tilfredsstillende.

mulighed 2

En anden hurtig løsning. En slags mini-pizzaer. Tag skiver hvidt brød. Vi sprede det tyndt skåret skiver af røget pølse, tomater på toppen og dækker alt med revet ost. Vi steger vores varme sandwich på begge sider. Bare vær forsigtig med ikke at brændte ost. Før servering, pynt med grønt.

mulighed 3

Sørg for at prøve at lave mad her er de sandwich. Kombinationen af skinke og ananas giver en unik smag. Så tager vi skiver af hvidt brød, sprede dem på skinken (skæres i ikke for tyk), og derefter de tynde blodplader af ananas og ost, revet på et fint rivejern. Forbered disse sandwich i mikrobølgeovnen. Bare et minut og tilfredsstillende parabol er klar!

valgmulighed 4

Disse varme sandwich, blev jeg henvist til som "nedskæringer". Alt sagen i fyldet, da det består af flere produkter. Så tag det kogt pølse, skær den i terninger, ost rist, slibe ægget. Bland alle de produkter sammen, tilsæt en teskefuld grønne ærter, en spiseskefuld mayonnaise, at smage urter, salt og peber. Rørt godt og fordeles jævnt på brødskiverne. Spredes på en bageplade og bages ved 220 ° C ca. 3-4 minutter.

Hot sandwich - det er noget, som du kan hele tiden at eksperimentere. I princippet for dem "fyld" kan bruge alt, hvad der er i dit køleskab. Ost, æg, enhver grøntsager, pølser, kylling eller svinekød hakkekød, svampe og meget mere. At smage, kan du tilføje mayonnaise, sojasovs mv Hot sandwich kan steges i en gryde, bages i ovn eller mikroovn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.