HjemlighedGør det selv

Akvarium: Design dine egne hænder (foto)

I dag er let at implementere designløsninger indvendig og udvendig udsmykning af akvarier nøglefærdige. Moderne studier tilbyde de mest usædvanlige kunstneriske designvariationer hemmelige dybder. Men hvis du ønsker det, kan du oprette og forfatterens projekt, hvilket giver en helt unik akvarium. Design dine egne hænder implementeret, vil gøre det muligt at realisere en idé, hvilket gør den undersøiske verden skabt af det vigtigste element i det indre rum.

akvadizajn

Det er bedst at holde akvariefisk til de mennesker, der ser det som en behagelig aktivitet og hvile, og ikke bekymringer og bekymringer. Efter alt, er det ikke nok at købe akvarium indbyggere og køre den. Det er også vigtigt at være i stand til at tage sig af ham, så han ikke gjorde ligesom det, og leveres æstetisk nydelse.

Den undersøiske verden af huset eller på kontoret - er en slags tableau, det er en måde at understrege individualitet af interiøret. Aqua - en integreret del af akvariet. Særlig unikke til det garanterer sin egen vision om udformningen af den undersøiske verden. Tænker gennem dit kunstprojekt, disse hobbyfolk komme op til ham af hele mit hjerte. Deres vigtigste mål - at skabe oprindelige landskab og behageligt miljø for livet af vandlevende væsener. Sådan kunstnerisk design giver mest harmonisk at hælde i tankens indre rum. Design, lavet med sine egne hænder, gør det muligt at realisere de mest utrolige designmuligheder for kompositioner fra som i fremtiden er simpelthen umuligt at rive dine øjne. Det kan være utroligt smukke hav, klippefyldte grunde, dale, mangrover.

På grund af sit pulserende fantasi, kan du oprette de mest utrolige arkitektoniske design. Men de alle kræver et klart koncept - fra design til implementering. Først skal du beslutte, om stilen i akvariet og dens funktioner. Også vigtigt som at holde akvariet størrelse og form til den valgte stil var passende i et bestemt område. Valg af intern fyldning tanken og dens udseende på samme tid skal være harmonisk integrere i deres miljø.

Af stor betydning er også fisk. Design udviklet af dem, med den obligatoriske grund af deres foretrukne levested. Sammensætningerne omfatter, afhængigt af typen af fisk. For mange af dem har brug for husly, uden hvilket de kan dø. Nogle af dem kan lide at gemme sig i sandbunden, nogle foretrækker små krat. Den rolle, som de krisecentre er helt effektiv drivtømmer og grotter. Datasæt med særlig belysning giver en særlig charme og mystik i den undersøiske verden. Du kan oprette en unik sammensætning og et fristed for eksotiske skabninger, et nyt levested, som blev din akvarium. Design, lavet med sine egne hænder, gør det muligt at gennemføre nogen kreative ideer, ville det ønske.

akvarier

Dekorationer til den undersøiske verden er en win-win objektiv miljø akvarium dekoration. Men den vigtigste del af det indvendige design er dens blomstrende Biosystem.

Akvarier til det tiltænkte formål er opdelt i dekorative og særlige (gydning, avl, opdræt, karantæne, etc.). Den mest populære af disse er specifikke og biotop.

Af akvariet vil ikke kun dekorere det indre af huset, men også giver mulighed for at observere en bestemt type fisk, eller en nært beslægtet art. Dens indbyggere har en betydelig indvirkning på udformningen af akvariet. Med sine hænder til at dekorere det ganske let, men før legemliggørelsen af ideer bør seriøst bekendt med vaner den valgte fisk i deres naturlige habitat.

Biotop akvarier reproducere efterligning af en naturtype med en karakteristisk form for fisk, planter og visse parametre for deres sædvanlige levesteder.

stilarter

en enkelt kvalifikation er ikke afsat til akvariet design. Typisk design projektet udføres ifølge etablerede stilistiske retninger. De vigtigste er:

  • dekorative;
  • naturlig;
  • hollandsk;
  • japanske;
  • psevdomorskoy;
  • scene;
  • avantgarde;
  • samling;
  • Marine Aquarium.

for begyndere

For begyndere, ville den bedste naturforskere akvarium design mulighed være samling stil. Dette er ideelt, så "for at få hånden." Her er alt tilladt. Du kan blande planter, bruge deres kunstige efterligninger, vælge enhver akvarium. Design dine egne hænder til udtryk i livet, det giver dig mulighed for at skabe interessante sammensætninger af planter med forskellige teksturer og dekorative elementer. Der er en mulighed for at eksperimentere med forskellige historier. Vælg planter bør afhænge af emnet. Til en start, anbefales det at give fortrinsret til lav vedligeholdelse og hårdfør plante.

naturlig stil

I 1980, Takashi Amano, den berømte japanske akvadizaynerom, blev præsenteret en ny retning i udformningen af akvariet - en naturlig stil. akvarium malerier data filosofi ligger i at forstå og følelsen af naturen, genskabt på princippet om «Wabi - Sabi» ( «beskedne skønhed").

Denne stil inspireret af bjerg og skov natur, vandstrømme. Ved at bruge forskellige dekorative elementer (drivtømmer, klipper), der definerer koordineringen af registreringscentre er små arkitektoniske former. Deres asymmetriske placering baseret på reglen om "gyldne snit", der gør det muligt at indstille retningen af de naturlige (naturlige) sanser sammensætningen.

Skolegang fisk effektivt understreget genskabt landskaber, vil gøre en række i den undersøiske verden og bogstaveligt zastyavyat være opmærksom på akvariet. Design dine egne hænder (100 liter volumen, i det mindste) i en miniatureudgave af den naturlige stil er bedre at starte med brug af ikke mere end 5 arter.

undervands haven

En af de smukkeste destinationer i skabelsen af den undersøiske verden anses for at være den hollandske stil. Det er nok til at være spændende lignende design af akvariet med deres egne hænder. 250 liter til oprettelse af en undersøisk haven - det er den bedste løsning.

Grundlaget for denne stil er de vandplanter i forskellige teksturer, former, størrelser og farver. Baner af grønne områder besætter næsten hele bunden af hovedområdet, for at skabe en overraskende effekt af dybde. Arkitektoniske former i form af dekorative drivtømmer og sten er til stede i begrænsede mængder. Anlagt undervands have visuelt perfekt og interessant.

marine Aquarium

En masse mennesker i dag er lidenskabelig omkring avl af marine fisk. Forbered vanskeligere for dem at det biologiske miljø, især med brug af levende koraller, som er ganske krævende på vandforhold. Men erfarne naturalister helt i stand til at skabe et design af akvariet med deres egne hænder. 200 liter - det bedste gennemsnit volumen til at nyde Betragtningen af havets undersøiske verden. Det er ikke nødvendigt at overpopulate levende væsener, som i denne tank ved en begrænset levetid-støttesystem.

Vil designe en saltvandsakvarium er nødvendig på grund af sin art, som ikke er i den mindste afhængig af beboerne. Dette kan være rovdyr (hajer, stråler, ål), ikke-aggressiv fisk (zebrasoma, angelfish og andre arter) eller koral og sea anemone vanddyr. De mest uprætentiøse anses aggressiv fisk er vanskeligere at passe vanddyr, som kan dræbes ved mindre variationer i kemiske vand indikatorer.

Til opretholdelse af sådanne tanke er nødvendig for at få dyrt udstyr. Det skal zadekodirovat, det er værd at overveje udviklingen af designet af akvariet med deres egne hænder. Billedet viser, hvor godt du kan skjule alle kabler, slanger og rør, forarbejdning baggrund smukke koralrev, klipper og skjulesteder for fisk i form af mystiske grotter og huler.

aquascape

Kompetenceudvikling og bygge videre på erfaringerne med tiden, kan du prøve at mestre denne særlige kunstart, en slags analog af landskabet design til parker og haver, som aquascapet.

Denne landskabspleje akvarium med deres egne hænder, som i stand til at skabe en mere erfarne akvarister. Den undersøiske verden af organiseret af visse regler aquascape. Denne retning i akvadizajn antager sammensætning udførlige detaljer. For at oprette en undersøisk landskab valgt dekorative varer, planter og indbyggere, kan ikke kun sameksistere, men også for at udtrykke den grundlæggende idé, udført i landskabet.

akvarium baggrund

Smuk baggrund for registrering af bagvæggen af akvariet er nemt skabt med hjælp af specielle film, der bærer billedet af den undersøiske verden. De kan også have en dyb blå farve, der skaber effekten af dybde og kontrast. Men meget mere interessant, omfatter fantasi, mener baggrund, størrelse og volumen af tanken anvendte dekorationer og omfatter alle i den udviklede udformning af akvariet med deres egne hænder: 250 liter, er der en sten baggrund, spektakulære rifter, sten, mos, en række planter - alle disse elementer er så godt som muligt ved den måde.

Det skal bemærkes, at baggrunden af akvariet ofte giver hele sammensætning (især volumen) unikke charme og naturlige vandmiljø. Det er nemt at skabe med deres egne hænder, hjælp, for eksempel, at bryde de forskellige stykker af skum, som er limet på bagsiden af akvariet og male over de særlige maling intermitterende slagtilfælde. Det viser sig en glimrende imitation af en sten baggrund. Det kan gøres på en lignende måde, ved hjælp af barkstykker fra ulemper.

Sammensætningen kan oprettes fra nekrotiske koral sten fra havet revet. Den marine akvarium her finde husly små vanddyr, polypper og andre beboere.

Akvarium design, udviklet deres egne hænder og henrettet, gør det muligt for et betydeligt antal af fremragende ideer til historien akvarium med eksotiske planter, muslingeskaller, hav småsten. En utrolig mange af dem kan implementeres ved at skabe deres "rock haver." Og så er jeg glad for at se den blinkende baggrund af lyse fisk med usædvanlig farve.

De vigtigste ting - ikke overdrive det med dekorative elementer, planter og indbyggerne i akvariet. Alt skal være i harmoni, at give nydelse til sit ophav og ikke skader fiskene.

Akvarium - indre element

På grund af den usædvanlige skønhed, moderne akvarier er i stand til at blive en rigtig perle af en hvilken som helst indretning. De mange forskellige stilarter og former simpelthen forbløffende. Akvarier kan være vedhæng, gulv, indbygget. En fantastisk effekt i et rum skaber akvarier, Dioramaer, at deres form som bidrager dykke ned i spændende verden af vand. Egne designmuligheder gør du føler godt og opløftende. I dag er det ikke ualmindeligt, at selv tør akvarium. Design dine egne hænder foretaget, gør det muligt at give dig selv en usædvanlig kreative koncept seascape. Sættet af løsninger kan oprettes på grund af den utrolige kreativitet flue. Det er absolut let og utrolig sjov!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.