LovStat og lov

"Unge - billige boliger" - en tilstand målprogram. Er det muligt at købe billige boliger ungdom?

I dag er de unge i stigende grad interesseret i at købe deres eget hjem. På den ene side er det godt: drenge og piger har en tendens til at være uafhængig og målrettet gå til formålet. På den anden side, sådan et problem som manglende boliger - en direkte trussel mod den demografiske situation. I dag er unge par er ikke travlt med at tilegne sig afkom, argumenterer den manglende evne til at bevæge sig normalt opdrage et barn. Højdepunktet af dette varemærke og pigerne og fyrene, er den begrænsede mulighed for at bygge deres hjem. Høje renter på realkredit lån banker ikke giver mulighed for at gøre drømmen om din egen lejlighed gå i opfyldelse.

Et skridt tættere på dets hus

Men i de St. Petersburg offentlige og finansielle institutioner gik til at opfylde de ønsker af unge. I begyndelsen af det første årti af det 21. århundrede, guvernør i distriktet underskrevet en target program kaldet "Unge -. Billige boliger" Et par dage senere den lovgivende forsamling i den nordlige hovedstad har vedtaget en række ændringer og præciseringer vedrørende denne lov. Dette program, på grund af sit krav, er for nylig blevet forlænget til 2017. Der har været nogle rettelser og mindre ændringer kun vil forbedre en allerede perfekt dokument.

Mekanismen i

Det skal bemærkes, at vedtagelsen af programmet "Ungdom - billige boliger" på grund af først og fremmest, at forbedre kvaliteten af levevilkårene for borgerne. I dette tilfælde kan denne lov gavne kun de borgere, der er registreret og bor i det område i St. Petersborg på mindst 10 år. Dette efterfølges af sammentrækning af rammeprogrammet. Loven gælder også for ejerne af bryggers. Unge familier, der har brug for at udvide boligareal på grund af manglen på kvadratmeter standard specificeret af staten, har også mulighed for at drage fordel af det målprogram.

projektmedlemmer

På et minimum, for at blive en deltager i programmet "Ungdom - billige boliger", du har brug for følgende punkter:

 1. Tilhører en række unge mennesker - jeg mener myndighedsalderen til 35 år.
 2. Stå i kø for forbedring af levevilkårene eller behovet for at forbedre dem.
 3. Være registreret på det område i St. Petersborg og regionen.

Prioritet ungdomsgrupper

Fortrinsret til nye boliger har følgende deltagere:

 1. Borgere, buret inde i kommunale lejligheder, der er planlagt til at bundfælde sig. Ved sidstnævnte er ment som en løsesum nabos værelse, og tiltrække investorer til erhvervelse af hele området med leveringen af hver familie eller enkeltperson separat lejlighed.
 2. Under lanceringen af projektet var udviklingen af parallelle og særligt ssudonakopitelnoy program, der finansierede den videre udvikling af loven. De borgere, der er involveret i et givet system, har også en fortrinsret til at modtage en ny lejlighed eller forbedre levevilkårene.
 3. Den tredje kategori er folk, der køber fast ejendom direkte fra operatørerne af programmet "Ungdom -. Billige boliger"

Tilskud? Alternativt ...

At blive medlem af projektet, den pågældende opfylder med et svært valg. Han tilbød at tage et tilskud til at købe et hus eller operatør. Se på, hvordan forskellige disse områder.

Den første mulighed

Program for unge familier giver mulighed for at opnå tilskud. Hvordan til at beregne støttebeløbet? Grundlaget er udgifterne til lejligheden. Mindst 30% af ejendommens pris betales kompensation. Bevillingen er for en ung familie og giver også støtte til hver af de eksisterende børn. Således i overensstemmelse med projektet, en familie med et barn, og yderligere 5% af købsprisen. Hvis to børn, er dette beløb fordobles, og så videre. D. tilskud til den unge familie gælder også for adoptivbørn, og dem er født i løbet af programmet børn. Den resterende del af den nødvendige til køb af kontanter betalte boliger ungt par eller enkelt person. Det er tilladt at bruge som personlig opsparing og lånte lån. I dette tilfælde - pant. Det er bemærkelsesværdigt, at programmet for unge familier giver for erhvervelse af en lejlighed eller hus i det sekundære fast ejendom, såvel som i nye bygninger.

Den anden mulighed

Boliger program "Unge - billige boliger" giver deltagerne er en anden mulighed. Det er muligt at købe en lejlighed eller hus i operatør projektet. I dette tilfælde er hver part inviteret til at investere i køb af fast ejendom, der ejes eller lånt (realkreditlån) midler i mængden af 30% af den beregnede værdi af ejendommen. Det resterende beløb betales til en mand i 10 år uden nogen interesse.

Ved hjælp af tilskud

Hvis en deltager har besluttet at vælge den første mulighed, vil det være nyttigt at vide, hvordan programmet "Unge - billige boliger" tilskud beregnes. Metoden er baseret på følgende punkter:

 1. Den tager hensyn til den sociale norm boligareal i rummet. Denne parameter er forskellig for enlige, barnløse par og par med et eller flere børn. normen for en ung familie på to personer (ægtefælle eller forælder med et barn) er således, fyrre to kvadratmeter. For ét individ - 33 sq. m. Hvis enheden samfundets har mere end to personer, de atten kvadratmeter for hver medlem.
 2. Fra det første punkt indebærer følgende - antallet af personer i familien.
 3. Selvfølgelig, en vigtig faktor, der påvirker størrelsen af tilskuddet er standard pris per kvadratmeter af fast ejendom området. Denne parameter er beregnet som en del af et enkelt område, den såkaldte kommune (distrikt, by og så videre. D.), hvor en ung familie er listen over rutiner (i tilfælde af et tilskud). Forholdet værdi beregnes og fastsættes af de lokale myndigheder. Når denne parameter ikke må overstige den gennemsnitlige markedspris pr kvadratmeter af boliger. Sidstnævnte er indstillet i overensstemmelse med rækkefølgen af Ministeriet for Regional Udvikling. Dette dokument kaldes "På normen omkostningerne ved 1 kvadratkilometer. m samlede areal af ...".

Ved hjælp af disse data

I overensstemmelse med ovennævnte punkter analyseres og bestemmes af størrelsen af tilskuddet. Programmet "Affordable Housing - Ungdom" giver en af de to ikke skal tilbagebetales betalingsmuligheder. I det første tilfælde, projektets deltagere, der ikke har børn, modtage et kontant beløb svarende til 30% af den anslåede gennemsnitlige boligudgifter. Hvis familien omfatter et eller flere børn, de desuden tilbydes på 5% for hvert barn. Men der er en anden mulighed for at øge dette beløb. I overensstemmelse med den føderale program "boliger" de familier, der er registreret som værende i behov i forbedring af levevilkårene, hævder yderligere 10% af de samlede anslåede omkostninger af boliger.

Vi anser det eksempel

Følgende formel kan opnå den gennemsnitlige anslåede omkostninger hus, som er lagt til grund for fastsættelsen af tilskuddet betaling:

 • SJ = H RJ x

hvor:

 • SJ - henholdsvis er den ønskede værdi af udgifterne til boliger;
 • H - monteret kommunale udvalget efter størrelse subrutine værdi Q1. m;
 • RJ - henholdsvis hele området af lokalerne er beregnet til boliger.

Overvej dette eksempel:

En ung familie er medlem af programmet "Ungdom -. Billige boliger" Antallet af personer i en given enhed i samfundet er fire personer: to forældre og to børn. Den regulerende pris pr kvadratmeter er 50 tusind rubler. Det er nødvendigt at beregne mængden af tilskud til familien.

opløsning:

I overensstemmelse med den sociale norm firkantet bolig per husstand medlem af 4 eller flere personer udgør 18 kvadratmeter. m. Således i denne udførelsesform er et ungt par med et barn kan regne med et fladt område på 72 sq. m (.. 18 sq m x 4 = 72 sq.).

Gennemsnitlige (beregnet) boligudgifter:

72 sq. m x 50 tusind om 1 sq. m = 3,6 millioner rubler.

Da familien består af fire personer, fri for betaling er fastsat til 40% fra den forrige indstilling:

3,6 millioner rubler x 40% = 1,44 millioner rubler.

Under deltagelse i projektet parret optrådte (vedtaget) et andet barn. Nu familien af fem mennesker er afhængige yderligere 5% af den gennemsnitlige (anslået) boligudgifter:

3.600.000 x 5% = 180 tusind.

Samlet beløb for støtten vil være:

1,44 millioner rubler + 180 tusind rubler = 1,62 millioner rubler.

Nødvendige dokumenter

Unge familie besluttede på en rutine. Det er nu op til at indsamle de nødvendige dokumenter og afvikle bureaukratiske formaliteter. Først og fremmest for at deltage i programmet, skal indsende en ansøgning. Dette kan gøres på medlem hus udvalget på hans bopæl. Denne erklæring angiver, om en person ønsker at købe et hus på operatøren af projektet, eller planlægger at bruge en subsidieret rutine. Følgende dokumenter er et særligt certifikat for registrering af alle familiemedlemmer (hvis nogen). I afdelingen af boliger skal tage et dokument, som detaljeret måde karakteriseret ved parametre besat af familie eller enkelte bolig. Hvis ægteskabet parret blev officielt registreret, er det nødvendigt at anvende, og en kopi af ægteskabet registrering. Hvis parret har børn, kopier af fødselsattester for hver af dem, som du har brug for at levere. Og det siger sig selv, at du skal gøre, og kopier af pas af alle familiemedlemmer og af de påståede deltagere.

Hvordan finder jeg programmet

Der er en særlig onlinetjeneste program "Unge -. Billige boliger" Lær kø og status for ansøgningen kan nu være interaktivt. Herudover tilbydes borgere mulighed for at beregne størrelsen af tilskud til hver af de målrettede projekter. For dem, der ønsker at få en mere detaljeret viden om deltagerne i programmet har et specielt værktøj til kommunikation i netværket. Denne service er placeret på stedet af St. Petersburg Centre af billige boliger.

Perioden for anvendelse af tilskud

Det er bemærkelsesværdigt, at de familier og enkeltpersoner, der bliver deltagerne i programmet i år er berettiget til at drage fordel af umotiverede betalinger indtil 2017 inklusive. I dette tilfælde har ansøgeren ret til at vælge på ejendomsmarkedet: sekundær eller primær. Hvis foretrækkes den sidstnævnte udførelsesform skal villighed konstruktion være mindst 70%. Køb dette hus er kun tilladt fra bygherre - uden inddragelse af agenturer og andre uvedkommende. Fra det øjeblik, kontrakten er underskrevet om et tilskud betaling, deltageren i programmet, der er 12 måneder med henblik på at bruge den mængde penge.

Det er bemærkelsesværdigt, at den del af arealet af en ny lejlighed, som er lig med kvadratet på gamle boliger kan købes til kostpris. Den resterende forskel foreslås at betale markedsværdien.

Mortgage hjælp

I overensstemmelse med programmet for "Sankt Petersborg" Bank henledte opmærksomheden ikke kun for projektets deltagere, men også andre beboere i et særligt tilbud "Unge -. Billige boliger" Den officielle hjemmeside for den finansielle institution giver oplysninger om timing og kriterier for tildeling af et realkreditlån til at købe fast ejendom. Låneperioden kan variere fra én til 25 år. En interesseret person kan modtage et lån på op til 10 millioner rubler, men selv dette beløb bør ikke være mere end 80% af den anslåede værdi af ejendom.

Hvad gør folk i Leningrad?

Mulighed for at få deres eget hjem, eller at forbedre deres levevilkår - mange russere drømmer om det dag og nat. St. Petersburg beboere er blevet tættere takket være gennemførelsen af det planlagte program "Unge -. Billige boliger" Feedback fra deltagere i projektet tillader mange indbyggere i den nordlige hovedstad med håb kig ind i fremtiden. Efterkommerne af de mennesker, der stod i kø for forbedring af levevilkårene siden 80'erne, har en reel chance for at flytte fra kommunale lejligheder i mere komfortable forhold.

Den største ulempe ved programmet - aldersgrænsen. Desværre, dem, der har trådt 35-års milepæl, ikke er i stand til at drage fordel af betingelserne for målet projekt, der tilbyder billige boliger til unge familier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.