LovStat og lov

Ansvarsforsikring den russiske lovgivning: konceptet og betingelserne for forekomst

Civil omsætning - er retlige område, hvor aktørerne gennem den frie vil interagere med hinanden med henblik på at opfylde deres behov. Emerging relationer mellem mennesker og forpligtelserne i dette tilfælde reguleres ikke kun ved lov, men bestemmelserne i de aftaler, de har indgået. Garanti udførelsen af hver af parterne om deres forpligtelser i henhold til kontrakten til fordel for civilretligt ansvar.

Nogle forfattere anser denne kategori som en form for samvittighedsfuld og proaktiv gennemførelse af aktiviteter, som forventes af den relevante aftale. Ifølge den gruppe af teoretikere, erstatningsansvar er positiv.

Kritikere af denne fremgangsmåde resultere i en mere overbevisende argumenter. De peger på forskellen mellem begreberne "opfyldelse af forpligtelser" og "erstatningsansvar". Forskellen ligger i det faktum, at disse kategorier tilhører forskellige institutioner, desuden hvervet de kontraherende parter og debitor i henhold til kontrakten er ikke det samme.

Essensen af denne modstand er, at bona fide emne i retsforhold at nå sine mål og i overensstemmelse med kontrakten af sig selv giver modstander materielle eller immaterielle gode, rimeligt at forlade sig på passende erstatning - fuldstændig gennemførelse af den anden part.

Som en skyldner, der er en person tvunget til at udholde yderligere tab og andre negative konsekvenser. Således de resulterende fordele og indsatsen er ikke længere forholdsmæssige. Forskellen på udveksling, per definition, ikke svarer til idéen om en frivillig aftale, så begrebet erstatningsansvar ikke kan sidestilles med de opgaver af kontraktens genstand. Den seneste i denne henseende kan ikke kaldes positiv.

Ansvarsforsikring er en form for statsligt sanktioneret tvang. Det udtrykkes som anvendes på de skyldige part ejendom sanktioner med henblik på at genoprette rettighederne for emnet og i det omfang, sikre opfyldelsen af denne opgave. Desuden blev den juridiske kategori indført for at stimulere normale økonomiske forbindelser mellem mennesker.

Vilkår og betingelser for civilretligt ansvar er:

  • Harm til en af parterne i transaktionen. Her har vi i tankerne godt undtagelse, der måtte få en person (organisation). Finansiel evaluering og erstatning for parti transaktion kaldes et tab.
  • Årsagssammenhængen mellem den manglende opfyldelse af forpligtelserne fra en part i kontrakten, og forekomsten af skader på den anden.
  • Den ulovlige karakter af den retsakt, hvis gerningsmanden (kommissionen for handlinger i strid med reglerne, gælder for denne bruger transaktion).

Ansvar kan være kontraktligt og uden for kontraktforhold. I det første tilfælde er de forpligtelser, der følger kontraktbrud, i den anden grund forårsager skade på den person, der ikke er relateret til en juridisk aftale med ham, eller i mangel heraf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.