Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om generationer?

Folk har altid ment, at drømme er tillagt krypterede meddelelser. Moderne forskere er enige med dem. Søvn kan være en advarsel, det kan afspejle de tanker og ønsker mand, de følelser oplevet i løbet af dagen. Derfor fortolke drømme, ikke nok til at vide kun én betegnelse. Du skal være i stand til at anvende det til en bestemt person, specifikke begivenheder.

Andre downers forskellige fortolkninger, for eksempel, hvad drømmen graviditet og fødsel. Oftest er det givet en kort definition:

· Kvinden er utilfreds med sin mand (i drømmen bog .bigmir.net)

· For at fødslen af en ny idé (Drøm Bog Medea)

· En ændring i livet (erotiske drøm bog)

Og kun få af dem, som David Lofa drømmetydning angiver, at unge kvinder er ikke bekymret over fødslen af et barn, kan drømmen være en afspejling af frygt for at blive gravid. En mand kan se mig selv gravid, hvis tvivl i deres seksuelle evner. Desuden kan graviditet og fødsel angive datoen for modning debut, outputtet fra magten af forældrene.

Generelt det korte svar på spørgsmålet, hvad drømmen fødsel, kan ikke være. Hvis drømmen er domineret af sensuelle fornemmelser: smerte, frygt, så mest sandsynligt, du har brug for at være opmærksom på den fysiske sundhed, sandsynligvis på de reproduktive organer. Frygt, usikkerhed, angst der hersker i drømmen indikerer åndelige oplevelser, ikke klar til at tage en beslutning. Vellykket arbejdskraft, tværtimod, de siger, at en person på et ubevidst plan, er klar til at gøre en beslutning om at finde den rigtige vej ud.

Hvad siger de downers om hvad drømme barn? Drømmetydning af Fedorov hævder, at en kvinde denne drøm drømme til reelle graviditet, og der lover en drøm mand, fru Theodore tavs.

Kvinders Drøm Bog overbeviser sine fans, at denne drøm har en chance for at starte på ny, at gennemgå de værdier i livet. Kvinde, han advarer mod de begåede fejl og mere omhyggelig opmærksomhed på deres adfærd. Til spørgsmålet "Hvad drømmer piger generationer," den samme kvindes drøm bog giver svaret: for den gode nyhed. I dette tilfælde er det uklart, hvilken slags nyheder og venter på nogen.

En erotisk drøm bog hævder, at en lille pige i en drøm, så få at vide en ny person.

De fleste præcist fortolke drømme, psykologer, psykiatere, en søvn eksperter under hensyntagen til den rolle, den mentale tilstand af en person. Derfor er svaret på spørgsmålet "Hvad drøm barn?" David Lofa, Sigmund Freud, Dzhek Dauning og vores moderne eksperter giver meget ens, mere præcis og detaljerede svar.

For mænd, kan denne drøm kompensere for manglerne, der hindrer den virkelighed: mangel på aktivitet i de sociale og intime vilkår, ønsket om at skabe noget nyt, at færdiggøre udviklingen af en idé, eller legemliggørelsen af planer.

For gifte kvinder drømmer forudsiger problemer relateret til familie kommunikation, følelser om hans sindstilstand.

Unge piger er ikke bekymret om de store problemer, kan sove være forårsaget af fysiologiske årsager: puberteten, den tilgang af menstruationscyklus, betændelse i de reproduktive organer.

Derudover kan den henvise til alarmen om meget specifikke graviditet.

Skal jeg tror drømme bøger? Dette spørgsmål menneskeheden har forsøgt at besvare i årtier. Svaret er klart: Det er nødvendigt, hvis et sådant drømmetydning lavet af mennesket, forstår problemet. Men selv fysiologer, psykologer og psykiatere kan kun give generelle psykologiske eller psykosomatiske definitioner er fælles for alle. For eksempel, den følelse af frygt i drømmen er en syg lever, og nøgne mænd drømmer oftere hos kvinder med reproduktive tarmkanalen sygdomme.

Mere præcist fortolke drømmen er muligt, kun at kende en bestemt person, hans helbredstilstand, livsstil og nærmiljø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.