SundhedMedicin

Hvorfor crunches knæ når hug?

Ofte endda meget unge, når bøjning lemmerne kan udstede ganske senile knasen leddene. Det er ikke meget behageligt begivenhed for den enkelte og for sine omgivelser. Grunde Crunches knæ under squat kan varieres - fra helt uskyldige til meget alvorlige sundhedsproblemer.

Den første ting værd at overveje i tilfælde af torsk i leddene, især knæet - ikke for meget salt du indtager. Normalt er det mest simple grund hvorfor crunches knæ når squat er overskydende salt, der er deponeret i leddene og provokerer klikke lyde under kørslen. I dette tilfælde bør du prøve en lille smule for at justere kost. Salt er ikke for ingenting kaldes "hvid Smer" overdreven indtagelse af det gavner ikke kroppen, og derfor er det bedst at reducere sit forbrug af fødevarer til et minimum.

En anden grund til, at crunches knæ under squat kan være en stillesiddende livsstil. Det er heller ikke ualmindeligt i disse dage - de fleste af byens indbyggere er allerede flyttet ind i deres egne biler, arbejde på kontorer og forsømte selv korte ture. Og forgæves - alle disse faktorer provokere ikke kun stagnation i leddene, men også fremkomsten af overvægt. Men det øger belastningen på knæleddene og fører til en stykket. I dette tilfælde kræver et besøg på en endokrinolog, som vil vælge de metoder, til at normalisere stofskiftet og reducere vægten til normal.

Men bortset fra de ovenfor nævnte problemer, som kan være grunden til, at et knæ knaser med squat, der er mange mindre fælles faktorer, der kan forårsage dette dysfunktion. For eksempel kan en lignende fænomen opstår i mennesker, der er involveret i vægtløftning, styrkeløft, vægttræning. Også, er det ikke ualmindeligt for dem, der skal arbejde regelmæssigt løfte vægte. I dette tilfælde, er hjælpen kun et skift af aktivitet. Hvis lægen bekræfter, at dette fænomen er forårsaget af ændringer i samlingen på grund af de konstante vægte, så behandlingen vil ikke bringe særlig proc - øget belastning vil ødelægge det yderligere.

En anden grund til stykket i knæleddene kan være deres hypermobilitet. Dette er en arvelig sygdom, som kræver behandling med en korrekt udformet øvelser, rettelse væskeindtagelse, og fra tid til anden - brugen af specielle klemmer, benbeskyttere.

Tja, hvis de ledsages af stykket, der gør ondt knæ når hug, det er værd at overveje: Hvis du ikke har modtaget tidligere skader denne del af kroppen? I dette tilfælde er behandling ordineret af lægen, afhængigt af arten af den tidligere skade - stretching, menisk skade, tilskadekomst. Oftest det indebærer en fuldstændig hvile, og til tider kirurgi.

Men i tilfælde af at den inflammatoriske proces - grunden, der gør ondt knæ i fleksion, udføres behandlingen hondroprotektorami-lægemidler (for at genoprette brusk), fysioterapi (elektroforese magnetterapi), og ved hjælp af en speciel gymnastik. Det sker normalt i gigt, synovitis, gigt og andre sygdomme i knæet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.