HobbyKunsthåndværk

Craft - a ... Typer af håndværk. folkemusik håndværk

Fremkomsten af håndværk falder i begyndelsen af industrielle aktiviteter af mennesket. Siden oldtiden, kendte ansatser til håndværksvirksomhed.

Begrebet håndværk

Craft - er industriel aktivitet, baseret på fremstilling af industrielle emner ved hjælp af små manuelt arbejde, der bestod forud for udviklingen af maskinens produktion og holde på det.

En mand, der har været en professionel producent af objekter kaldes en håndværker.

Hvad er Folk Crafts

Folk håndværk kaldes objekter, som er lavet ved hjælp af konventionelle skrot materialer og enkle designs. Folk Crafts varierede hans skabende aktivitet, produkter lavet med deres egne hænder, og oftest fra naturlige materialer eller tæt på dem (træ, stof, metal osv). Denne aktivitet blev genereret fra indenlandske håndværk blev foretaget, når nødvendige husholdningsartikler. Som med kunst, har håndværk udviklet afhængig af kultur, religion, og nogle gange - politiske synspunkter.

håndværk historie

Craft har en lang historie for forekomst. Primitive samfund ofte engageret i intern handel, fremstilling af sten elementer, knogler, ler, træ, etc. Hjemmelavet håndværk - er produktion af produkter, der er nødvendige for landbrug. Nogle steder, selv i dag denne aktivitet er vigtig.

Senere begyndte folk at føre en fast måde at leve på, der var håndværkere. Mange håndværkere arbejdede på økonomiske begrundelser for de konger, templer, klostre og slaveholdere (det gamle Egypten, det antikke Rom, antikkens Grækenland og landene i Mesopotamien). Oprindeligt en håndværker arbejder alene, men da det gav en lille indkomst, master begyndte at deltage i gruppen. Disse grupper blev kaldt artels og tog ordrer fra det offentlige. Nogle af kunstnerne gik gennem byer og landsbyer, mens andre har boet og arbejdet på ét sted. Kunst og håndværk i ordre har givet anledning til fremkomsten og udviklingen af byer som centre for kunsthåndværk værker og handel. Til denne dag i mange samfund bevarede gadenavne, der peger på det sted, hvor arbejdet i en mester. For eksempel Potter - det var arrangeret af produktionen af produkter fremstillet af ler, Læder - behandling af læder, fremstilling af lædervarer, Reparation af fodtøj, mursten - transporterer mursten.

I middelalderen var der en form for professionel håndværk. I byerne, en ny social klasse - denne urbane håndværkere. De vigtigste grene af byens håndværk var :. Fremstillingen af genstande lavet af metal, suknodelie, produktion af glasprodukter, osv Urban guiden besad sådanne privilegier som retten byen, håndværk butik, egen frihed.

Med fremkomsten af den industrielle revolution , har mange slags håndværk mistet sin førerposition i fremstillingsindustrien, begyndte fabrikkerne for at bruge maskinen. I dag, håndværkere bevaret i industrier, der appellerer til de personlige behov hos kunderne, og i fremstillingen af dyre kunst produkter (skomagere, skræddere, guldsmede, kunstnere og andre.).

Historien om kunsthåndværk udvikling i Rusland

Befolkningen i russiske byer i høj grad bestod af håndværkere. De fleste af dem er engageret i smedning produktion. Senere, fra blacksmithing dannet VVS. Virksomhedens produkter er i stor efterspørgsel i Europa. Produktion af våben tildelt mastere til fremstilling af buer, rifler, dirrer, etc. Armor russiske håndværkere blev betragtet som en størrelsesorden højere end den tyrkiske, syriske og italiensk.

Ifølge oplysninger fra de krøniker, i 1382 i Rusland var der pistoler. I det 14. århundrede er det dannede et støberi (støbning klokker). Med den mongolske invasion gik produktionen i tilbagegang.

Smykker Making tjente behov aristokratiet. Konserverede produkter (ikoner, guld bælter, porcelæn, bogbind) vidner om høj faglighed af smykker håndværkere inden for gravering, kunst støbning, smedning, presning og mobil. I det 14. århundrede begyndte prægning mønter i flere russiske fyrstedømmer, der dannede den monetære handel. På markedet og en bred vifte af kunder blev beregnet læder, skotøjsindustrien og keramik. Clay gør et udvalg af retter, legetøj og byggematerialer. Hertil kommer, i Moskva og andre byer blev bygget stenkirker (hovedsageligt af hvide sten) og indstiller klokketårn med kampen.

Værker af kunstnere har bidraget til de ødelæggelser bedring efter de tatarisk-mongolske invasioner. Russisk håndværk har påvirket de økonomiske vilkår i skabelsen af den russiske centraliseret stat.

Siden 1917 er antallet af håndværkere i Rusland faldt kraftigt, blev de forenet i producenternes kooperativer. Men nu russiske håndværk omfatte flere internationalt anerkendte folkekunst og kunsthåndværk.

Forskellige typer og former for kunsthåndværk

Former for håndværk dannet af det materiale, hvoraf genstanden er fremstillet. I lang tid folk ved sådanne fartøjer som:

  • Blacksmithing.
  • Tømrer.
  • Vævning.
  • Keramik.
  • Snedker.
  • Spinning.
  • Smykker.
  • Bagning.
  • Tanning.

Blacksmithing

Blacksmithing - er en af de første lektioner, der er opstået i Rusland. Folk har altid undret, ser arbejdet i en smed. De kunne ikke forstå, hvordan den grå troldmand gjorde sådan fantastiske ting metal. Mange nationer smede blev betragtet næsten troldmænd.

Tidligere Smithing krævede særlig viden og en specielt udstyret værksted med en masse værktøjer. Metal smeltes fra mosen malm, som brydes i foråret og efteråret. Gamle russiske smede produceret til landmænd segl, plovskær, leer, og for soldaterne - spyd, sværd, økser og pile. Derudover bør du altid have knivene i gården fisk kroge, nøgler og låse, nåle osv

I dag har den teknologiske udvikling noget ændret og perfektioneret smithing, men det er stadig i efterspørgslen. Kunstnerisk smedning dekorere kontorer, lejligheder, landhuse, parker, offentlige haver, er det især i efterspørgslen i landskabet design.

smykker håndværk

Juvelér- håndværk - en af de ældste i menneskehedens historie. Lavet af guld, sølv og ædelsten i lang tid været betragtet som et tegn på magt og rigdom af den aristokratiske klasse. Tilbage i 10 - 11 århundreder guldsmede var berømte for deres talent i hele Europa. Folk siden oldtiden er en ivrig fan af smykker. Perler blev fremstillet af ædle metaller eller farvet glas, forskellige suspension motiver (som regel dyr), sølv tempel ringe, som er ophængt i hovedbeklædning, eller vævet ind i frisure, ringe osv kolts

I det 18. århundrede var storhedstid russiske smykker kunst. Netop på dette tidspunkt, erhvervet som "guld og sølvsmed," blev udnævnt til "guldsmed". I det 19. århundrede dukkede russiske mestre i deres egen stil, så i dag Russisk smykker er unikke. Det begyndte sit arbejde blev berømt selskab Grachev brødre, Ovchinnikov og Faberge.

I dag er befolkningen i forbindelse med den voksende velstand mere og mere behov for meget smykker.

keramik

Det er kendt, at der siden det 10. århundrede i Rusland produceret keramik. Dette blev gjort ved hånden, og i de fleste kvindelige hænder. At forøge styrken og holdbarheden af produktet til leret blandet i mindre skaller, sand, kvarts, granit, og undertiden planter og keramikskår.

Lidt senere var der en drejeskive, som lettede arbejdet for pottemageren. Cirkel resulterede i bevægelsen af din arm, og derefter hans fødder. Samtidig blev den keramik engagerede mænd.

Industriel skala keramik nået i det 18. århundrede. I St. Petersborg og senere i Moskva, en keramisk fabrik.

Objekter lavet af moderne pottemagere stadig beundre. I dag keramik - en populær aktivitet i mange regioner i Rusland, og efterspørgslen efter keramiske håndlavede produkter er konstant stigende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.