HjemlighedKonstruktion

Varmeisolering af ekstruderet polystyren basen: teknologi og anmeldelser

En af de vigtigste dele er fundamentet af huset isolering isolering hætte og den blinde område. Disse foranstaltninger reducerer omkostningerne til forsyningsselskaber, samt eliminerer den lodrette bevægelse af det blinde område på grund af frysning af jorden.

Behøver jeg at isolere kælderen

Nogle hævder, at det er tilstrækkeligt isolering bygget vægge, men selv hvis der bruger det mest effektive materiale, er det stadig vil danne kuldebroer i gulvhøjde. Deres årsager ligger i, at den termiske ledningsevne af byggematerialer meget højere sammenlignes med et varmelegeme. Blandt andet en kælder eller kælder, også ikke varmes, det fremmer varmetab gennem gulvet. Det er grunden til at isolere fundamentet, kælder og blinde område er nødvendig.

Behovet for isolering af det blinde område

Blinde område - en græsmark af konstruktionen, er det placeret oven på basen og strækker sig ud over det. Det er indlysende, at af denne grund, er denne del af huset er negativt påvirket af nedbør. Opvarmning af hætten ved hjælp styrofoam sparer varme i huset, som gælder især for træbygninger. Termisk isolering af ekstruderet polystyren, anmeldelser om som du kan læse nedenfor, indebærer anvendelse af et materiale, der har lav varmeledningsevne niveauer, han vysokoprochen kompression. Kvaliteten af isoleringen er bestemt af ensartetheden af strukturen af lukkede celler, er de ikke fyldt med vand, og en lav fugtoptagelse rate giver en høj modstandsdygtighed over for temperaturer under nul. Perioden for driften af kvalitets materiale ikke mindre end 50 år.

Anbefalinger til isolering

Opvarmning af hætten bæres af en ekstruderet polystyrenskum teknologi, der involverer bestemmelse vægtykkelsen, og materiale af det geografiske område i bunden af overlapning. Salget kan ses fra styroskumflise, hvis tykkelse varierer fra 3 til 12 cm. Den ønskede tykkelse kan bestemmes givet vejrforholdene i den region, hvor konstruktionen udføres. Hvis arbejdet udføres i midterbanen af CIS, er det bedst at anvende ekstruderet polystyren isolering med en tykkelse på 5 cm eller mere.

Vinkler vil fryse først, så de beskytter de plader med en tykkelse på op til 10 cm. Hvis isoleringen er planlagt kun på stadiet for at bygge et hus, er det tilrådeligt at bygge en piedestal vask, som vil skjule lag af varme og imprægnering. Del af bunden vil blive placeret i jorden, så den udsættes for aggressive miljøfaktorer og grundvand samt lave temperaturer. Dette kan forårsage ødelæggelse af hætten.

Teknologi i arbejdet

Varmeisolering skal foretages på ydersiden af konstruktionen. Plader anbringes mod væggene base og mild klæbemiddel. Ingredienser må ikke indeholde opløsningsmidler, som ville være i stand til at ødelægge materialet. Kobling med et klæbemiddel isolering vil være højere hvis operationen udføres ved en temperatur højere end 5 ° C Overholdelse af disse retningslinjer vil sikre, at når frosten væg overflade ikke er dækket med revner. Før vi dække overfladen af hætten isolerende materiale, er det nødvendigt at behandle den med et tyndt lag af gips, der vil slippe af revner, buler og huller. Til dette er det nødvendigt at fremstille en cement-sand eller mørtel. I en knivspids, kan du bruge gips sammensætning.

Metoden af arbejdet

Varmeisolering af ekstruderet polystyren hætte til den næste fase indebærer kontrol plasterlaget af fugtigheden. Så snart indstillingen fase bør basen slibes og renses for støv og snavs. Styrofoam plader bør fastsættes på basen med et klæbemiddel, som er beregnet til det beskrevne materiale. Med en pensel eller rulle sammensætning skal påføres på overfladen af hætten og på bagsiden af en varmeplade.

Når isoleringen hætten er lavet ekstruderet polystyren skal materialet overlappe hinanden med kælder gulv. Bredden af overlappet kan variere i området fra 10 til 12 cm, vil dette forøge termostabiliteten af gulvet inde i bygningen og reducere varmetabet. Hvornår er nødvendigt for at fjerne ujævnheder montering af pladerne, således er det nødvendigt at anvende en speciel konstruktion eller skinneniveau. Plader fikseret med en borehammer, som vil sikre, at maskerne i metal. I dette tilfælde bundpladen og spændes sammen. For at polystyren kunne beskyttes mod eksterne faktorer, er den dækket med gips, som suppleres med en glasfiber eller metalnet. Over det er nødvendigt at fastsætte beklædningsmaterialer.

Nuancerne af arbejdet

Tykkelsen af den ekstruderede polystyren isolering cap blev nævnt ovenfor. Hvis du ønsker at gøre mere effektiv isoleringslaget skal være mere massiv. Pladerne kan fastgøres ikke blot ved hjælp af et polyurethanklæbemiddel, men ved anvendelse af en polymer-bitumen mastiks kold størkning. Påfør sammensætningen skal være over hele overfladen eller enkelte punkter. Hvis du vælger at blande, blandt ingredienser, som indeholder opløsningsmiddel, kan det ødelægge strukturen af ekspanderet polystyren. Derfor kan isolerende egenskaber og holdbarheden af denne funktion af klæbemiddel have en negativ indvirkning.

For grunden til, at den mekaniske fastgørelse kan kompromittere integriteten af vandtætte lag og forårsage utætheder i kældervægge, behøver eksperter anbefaler ikke at lave den plade, håber kun på styrken af limen. Du er velkommen til at udføre isolering ekstruderet polystyren base, den teknologi, der er beskrevet i artiklen. Fra det kan du lære, at næsten alle de modeller af brædder, der er beskrevet isoleringsmateriale af ekspanderet polystyren, der indeholder en fordybning langs kanten, det giver dig mulighed for at vedhæfte stof til at danne et slot. Hvis du køber de data stof overflade for at slippe af kuldebroer. Ved beskæring af dock tilstødende plader coates med klæbemiddel eller mastiks.

Det er muligt at installere pladerne i to lag

Nogle eksperter stadig beslutte, om det er muligt at fastsætte polystyrenplader i to lag for at opnå den ønskede tykkelse. Nogle hævder, at den høje adhæsion af klæbestoffer og tætningsmaterialer giver et solidt dobbeltlag. For at undgå dannelse af kuldebroer er nødvendig for at sikre, at installationen overlapper leddene var ikke tilladt. Andre hævder, at isoleringen kan exfoliere med lodrette jord forskydninger. Følgelig fugten trænger mellem lagene, som bliver en årsag til øget varme.

Den nederste række skal installeres, hvilket gør bunden af ansigtet. Den bedste løsning ville være tilgængelig kælder fremspring, der er dannet af en anden fyld fase. Men ganske ofte varmeisolering er monteret på et leje af grus, som fastlægger fundamentet. På toppen af isoleringen stak vilde sten, mursten, fliser eller dekorative gips og facademaling. Hvert af disse materialer kan være dekoreret. Men ikke det bedste valg af kalksandsten eller dekorative fliser som minusgrader på kanterne af disse materialer kan dannes chips.

Opvarmning af den blinde område

Opvarmning af den blinde område af basen og ekstruderet polystyren er nu i stigende væsen. Hvis du beslutter at isolere den blinde område, skal du først forberede det område. Position frigivet frugtbar jord lag fjernes ved isoleringen stabling dybde. Dybde isolering stabling bestemmes afhængigt af de termiske egenskaber: de er højere end, skal laget være mindre. Det er nødvendigt at slippe af med store rødder, hvis du ikke gør det, så efter nogen tid i stedet for den blinde område vegetationen vises. Stedet renses fra jorden, bør sættes grus, som vil udføre rollen som dræning.

Hus opvarmning ekstruderet polystyren i den blinde område i næste trin giver perimeter aftagelig forskalling udstyr. Muligheden for udsivning af vand skal bortskaffes anvendelse ler, som er fordelt langs renden. Det skal komprimeres til dannelse af en 20-cm lag. Dernæst passer sandet, der skal tjene som det underliggende lag. For at give ham svind ovenfra, er nødvendig for at hælde vand. Yderligere varmeisolering er lagt, det næste lag bliver vandafvisende brolægning fliser, sten eller andet materiale.

anmeldelser

Ekstruderet polystyren, i udtalelsen fra brugere, er den bedste løsning for den termiske isolering af basen og det blinde område. Materialet stak er ret enkel. Teknologien vil være i stand til at forstå selv en nybegynder handyman. For arbejde behøver ikke at købe ekstra udstyr, og de resulterende leddene skal fyldes med skum, som du kan købe i en butik byggematerialer. Købere siger penoplex ekstruderet kan bruges med alle dekorativt materiale, som er placeret i den sidste fase, hvad der vil også være i stand til at håndtere enhver mand, der engang i sit liv beskæftiget med reparationsarbejde.

konklusion

Designet, som blev brudt, ophøre med at udføre sine opgaver. Dette kan påvirke udseendet af udkast inde i huset. Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvorvidt der skal holde hætten isolering ekstruderet polystyren, er det værd at bemærke, at dette materiale er ikke skadeligt for menneskers sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.