HjemlighedKonstruktion

Keramisk blok: anmeldelser. Stor-format keramiske blokke. Keramiske blokke - dimensioner

I moderne byggeri bruger en stor mængde materiale, og for hvert år de bliver mere sofistikerede og innovative. For eksempel mere og mere begyndte at blive brugt keramisk blok. Anmeldelser sige, at det er et let materiale, som er praktisk at håndtere. Hvad er de blokke, og hvad de består af? Prøv at forstå.

Ler - hjørnestenen

Inden for byggebranchen under keramikken forstå materialer, produkter, som opnås ved støbning og brænding ler. Gennem en sådan behandling, bliver det materiale fremstillet stærk, holdbar og de dekorative elementer i den keramiske ikke kan overses. Keramisk blok, anmeldelser hvoraf tiltrække mange købere, kan være tæt og porøs. For første variant af typiske vandabsorption på 6%, og for den anden - op til 20%.

Hvordan vælger?

Vælg keramiske blokke bør afhængigt af producenten, størrelse og udformning af væggene i fremtidens hus. For eksempel i dag mere og mere store størrelse keramiske blokke anvendes til byggeri. Men efter at have besluttet at bygge dette materiale, skal du omhyggeligt undersøge størrelsen nettet og tage hensyn til alle detaljer i projektet. Desuden er det vigtigt at beregne projektionen af tilstrækkelig tykkelse og ydre bærende vægge. For eksempel, hvis en flerlagsstruktur er planlagt eller forbedring ventileret facade, skal vælges tykkelsen af de keramiske blokke alt efter om styrken af designet.

På markedet i dag blokke har en trækstyrke i kompression på 100 kg / cm2. Dvs. i konstruktionen af huset eller lav bygning er nok, og den mindste tykkelse af blokkene. Hvis væggen er et enkelt lag med efterfølgende kappe (fx gips eller mursten) blokke skal vælges i overensstemmelse hermed termo transfer.

Pris: Betyder det noget?

Opførelse af keramiske blokke - en positiv afgørelse, men det bør ikke altid være styret kun af lønsomhed. Efter alt, at prisen på varer afhænger af dens kvalitet, og i tilfælde af opførelse af botilbud, det spiller en stor rolle. Som regel de billigste keramiske blokke tilbyde nye virksomheder, der ønsker så hurtigt som muligt for at blive populær. Følgelig deres produkter hurtigt, workflow forenkles, og dermed den rette kontrol over produktionsproces ikke.

I midten prissegment, hovedsageligt repræsenteret af detail- og engros-forhandlere, der ønsker at handle præmie. De sælger materialer til højere priser, i håb om at komme til den uvidende køber. Ideelt set købe materialer skal være kendte mærker, som hører til den elite klassen.

Fuldstændighed: Den anden hemmelighed for succes

I dag, mange producenter tilbyder at købe komplette løsninger til dem, der køber keramiske blokke. Det vil sige, de tilbydes ud over grundmaterialet og købe særlige poster og yderligere komponenter, såsom blokke til murværk hjørner, for endelige samling af enheder og så videre. For at oprette partitioner og indvendige vægge i huset, kan du vælge blokke forskellige modstand mod akustiske ændringer.

fremstillingsdato

Købere skal være forsigtige, når de køber keramiske blokke. Karakteristisk for dem som en stor mur materiale afhænger af, hvor godt de blev skabt og lagret. Ideelt fabriksenheder skal stables på paller af træ, pakket i folie og leveret i denne form til objektet. Hvis langtidsopbevaring i fri luft fra materialet det kan blive vådt, som vil fylde hulrummene i tilstødende væg. Sørg for at holde øje med og blokere udseende: de bør ikke være våd, beskadigede, chips og revner.

Egenskaber ydervæg udsmykning af keramisk blok

Porøs keramisk blok anvendes ofte som et vægmateriale, hvor den udvendige trim på det kan udføres enten. For eksempel er den traditionelle løsning er at afslutte vender mursten, således i sådanne tilfælde anvendes og indlejret komponenter forbinder væg og facade murværket. Den mest budget løsning kunne være brugen af gips, men i dette tilfælde er det vigtigt at beregne tykkelsen af væggene, for at opnå gode resultater af varme teknik. Et alternativ til den sædvanlige gips kan være at isolere gips, for at forbedre varmetekniske parametre af vægge. Som varmekilde kan virke materialer såsom mineraluld eller ekspanderet polystyren.

Porøse keramiske blokke valgt til opførelsen af muren, gør det muligt at montere og ventileret facade. I dette tilfælde vil det være løst to problemer: på den ene side, vil huset har et attraktivt udseende, men på den anden - vil blive opfyldt funktionskravene i isolering. Hvis isoleringen brug lys, er det muligt at vælge ikke store blokke, og arter med mindre tykkelse. Dette vil ikke kun spare på udgifterne, men også fjerne den overdrevne belastning på fundamentet.

På den anden side bør det erindres, at hulrummene i de keramiske blokke og den lille vægtykkelse, fx 10 mm, kræver et minimum af bearbejdning. I overensstemmelse hermed ved montering vender materiale bør kun bruge disse værktøjer og skruer, der ikke fører til ødelæggelse af væggen.

trim

Som det materiale, let at yderligere efterbehandling, er den keramiske blok også modtaget positive anmeldelser. Det er bemærkelsesværdigt, at overfladen af den keramiske murværk er ikke meget forskellig fra den sædvanlige mursten overflade, henholdsvis og ekstra belægning vil være lidt anderledes. Det vil sige, du kan roligt vælge efterbehandling materialer, der synes mest hensigtsmæssige til dit hjem. Men eksperter i stigende grad foretrækkes tørre gips, som er en fast-design skabt af plader af gips. Det vigtigste element i disse systemer - en fremragende overflade kvalitet, høj hastighed arbejde og fraværet af det beskidte arbejde. hvis væggene i de keramiske sider vil komme ud på profilen systemet vil dog nødt til at arbejde hårdt, fordi væggene mellem hulrum i blokkene varierer underfundighed og skrøbelighed.

Specifikationer keramiske blokke

Det er værd at bemærke, at de endelige egenskaber afhænger af, hvad er design hus og en vægtykkelse vil (i to eller tre lag med et varmelegeme eller et enkelt lag af blokke). Valg der er faktisk mange som keramisk blokstørrelse er anderledes. Vi gennemgår funktionerne i et enkelt lag mur, der minimalt klippede. Så teknisk set keramiske blokke har følgende funktioner:

 1. Varmeledningsevne, det opnås gennem rationelle hulrum og porer i klippen. Porer varierer frittet overflade, og et lukket volumen.
 2. Termisk inerti, der åbner mulighed for konstruktionen af et enkelt lag væg uden isolering, vil væggene opfylder kravene i standarderne. Det er bemærkelsesværdigt, at single-layer vægge er karakteriseret ved enkelhed af konstruktion, skadetolerance, holdbarhed og økonomi.
 3. På grund af den termiske inerti af blokken og mulighederne for keramik som byggemateriale vægge akkumulere varme, der giver varme og luft balance i rummet.
 4. Keramiske blokke er forskellige trykstyrke.
 5. Store enheder gør det muligt at forenkle byggeprocessen, kan man erstatte den keramiske blok 15 straks mursten konventionel format. I dette tilfælde ikke kan opnås, muren tung bygget hurtigt, og belastningen på fundamentet ikke øges.
 6. Økonomisk konstruktion: løsningen for stor størrelse keramiske blokke forbereder den sædvanlige måde, det kræver meget mindre hans. Sådan præstation opnås på bekostning af pazogrebnevyh interface, som ikke er fyldt med en opløsning på alle.
 7. På den ru overflade af den keramiske blok let og hurtigt påført gips som forbruges også økonomisk.
 8. Naturlig air-condition. Vægkonstruktioner adskiller visse luftfugtighed, så rummet skabt et gunstigt klima.
 9. Miljøvenlighed. Keramik - et miljøvenligt produkt, og dets kapillær struktur giver mulighed for optimal fugtudveksling i rummet, hvorved væggene indånder.
 10. Lydisolering: celler i de keramiske blokke danner en række kamre, gennem hvilke lydisolering egenskaber forbedres.

Produkter fra Porotherm: Hvad er de funktioner?

Keramiske blokke Porotherm har længe vundet popularitet som en kvalitet moderne byggemateriale. Det er bemærkelsesværdigt, at det er produceret efter gamle traditioner, hvor velskrevne innovative løsninger. Disse blokke har en styrkeklasse M100, M150, hvilket gør dem egnede til konstruktion af bærende konstruktioner i højhus byggeri. Af dette mærke særlige kendetegn keramiske blokke omfatter:

 • høj effektivitet;
 • bevaring varmen i rummet;
 • reducere antallet af mørtelfuger;
 • pazogrebennogo tilstedeværelse af forbindelsen;
 • hurtig og nem samling;
 • god vanddampgennemtrængelighed.

Det er kendetegnende for huse fra blokke Porotherm

Som byggemateriale den keramiske blok har fået de mest positive anmeldelser. I dag er mange forsøger at bygge et hus af nye materialer, ved hjælp af moderne teknologi. Og den keramiske blok åbner for denne mulighed. Først, vil huset, bygget af store formater keramiske blokke, "ånde", hvilket betyder, at rummet kan nås optimal fugtighed og temperatur balance. For det andet er materialet modstandsdygtigt over for henfald og ældning, hvilket betyder, at huset vil være langvarig. Tredje, den keramiske blok størrelse er anderledes, og det er derfor muligt at gøre godstykkelse. For eksempel kan til konstruktion af belastningsbærende udvendige og indvendige vægge anvendes blokke af 380h250h219. Ved montering bærelaget vægge uden yderligere isolering materiale kan anvendes 510h250h219 dimensioner.

Økologi og økonomi frem for alt andet

Alligevel alle, der er ved at bygge et privat hus, tendens til at gøre det billigere og miljørigtig. Varm keramisk blok opfylder begge krav, fordi den er skabt på baggrund af ler, som tilsættes til savsmuld. Støbning og yderligere affyring udføres ved en temperatur på 1000 grader, så støv brændt, og i deres sted dannes porer. Feature varme porøs keramik er, at det viser en høj termisk isoleringsevne. Når tykkelsen af den ydre væg på ca. 380-510 mm ikke kan tænke på yderligere isolering af huset.

Valg af innovative teknologier og materialer, være opmærksom på de store størrelse keramiske blokke. De er ideelle til opførelse af private hjem og stadig opfylde alle kravene i det moderne byggeri proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.