HjemlighedKonstruktion

Lær at tørre kælderen

Cellar - "allerhelligste" for mange byboere, der udstyrer den i garagen, og for folk i landdistrikter, der er snesevis af opbevaring dåser hus præparater.

Desværre, på grund af forkert design, dårlig imprægnering eller klatre kraftigt i foråret niveauet af grundvand, din butik kan helt oversvømmet.

Og så er det spørgsmålet, hvordan man kan tørre kælder. Bemærk! Hver metode er valgt på grundlag af specifikt din situation.

Den første metode

Han er den mest pålidelige, men også den mest tidskrævende. Det i forhold til hele grave fundamenter og vægge med efterfølgende æglæggende drænrør og pumpe alt vandet. Før tør kælder på denne måde, er det nødvendigt klart at definere deres styrke. Bemærk, at perioden med udgravning arbejder hele din værftet vil blive en rigtig byggeplads.

Den anden metode

Hvis du simpelthen ikke har plads til opbevaring af store mængder jord, kan du bruge mindre drastisk måde. For at tørre indersiden af kælder, er du nødt til at grave alt for brede dræning tagrender langs kanten. Godt for afledning af vand gøres bedst uden for lokalerne.

Denne teknologi dog ser noget mere simpelt, er faktisk meget vanskelig på grund af de nødvendige højt kvalificerede arbejdstagere. Så det er bedre at overlade denne operation specialister.

Den tredje måde

Han er især relevant i situationer, hvor efter flere års fejlfri drift af din "hvælving" pludselig sprunget læk. Husk, at før tør kælder, er det nødvendigt på forhånd at pumpe lækket vand ind i det. Så har du brug for at bore huller langs kanten af kældrene (ved krydset af væggene til gulvet), og dette bør ske hver 20 cm.

Det borede hul under højt tryk pumpes særlige polymersammensætning, der strammer alle revner og sprækker i imprægnering. Da tør kælder lettere om sommeren, er det bedre at flytte sådan en ansvarlig drift i de varmere måneder, når du ikke behøver at bekymre med isvand.

Den fjerde metode

Hvis du ikke er så meget forbitrede den konstante oversvømmelse af mange irriterende kondensat, anbefales det at dække alle den indre overflade af den flydende gummi. Det er sædvanligvis bedst at gøre det i to eller tre lag, for at udelukke muligheden for kontakt med den varme luft frosne væg (eller omvendt).

At komme af mug

Efter at have lært at tørre kælder, relegating jorden eller høj vand, taler om ødelæggelsen af mug og skimmel. Dette er meget vigtigt, fordi dens sporer inficere mad, hvilket gør dem uegnede til konsum. Læsioner omhyggeligt skrabes ved at behandle overfladen med en koncentreret opløsning af kobbersulfat.

Så hvor hurtigt tør kælder naturlige midler (ved hjælp af ventilation) ikke virker, skal du bruge en varmepistol eller varmeapparater, præ-helt fjerne muligheden for elektrisk stød.

For at rette resultatet af behandlingen, er det nødvendigt at bruge røg flyde til gasning af vegetabilske butikker. De sælges i specialbutikker for gartnere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.