SundhedMænds sundhed

Cure for blærebetændelse hos mænd: hvordan den mest effektive?

Hvad medicin til behandling af blærebetændelse hos mænd - en sygdom, der er mere almindeligt i forbindelse med kvinder? Vidste repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden er også i stand til at blive udsat for betændelse i foring af blæren, som regel at have en smitsom natur? Can. Men ikke så ofte 1% af alle diagnosticerede tilfælde og oftest efter 45 år.

Blærebetændelse hos mænd: symptomer

Lægemidler til medicinsk terapi valgt læge, afhængigt af kompleksiteten af sygdommen, som kan bestemmes ved følgende symptomer:

 • Konstant trang til at tømme blæren ofte vildledende og ineffektiv.
 • Vandladning små portioner med brændende, stærke skarpe smerter, smerter i suprapubisk område (første smertende, så mere intens og kramper). Særligt smertefuldt i starten af vandladning og efter dens afslutning.
 • Urininkontinens.

 • Misfarvning af urin, mens dens uklarhed.
 • Tilstedeværelsen af blod i urin og slim.
 • Generel følelse af ubehag, ledsaget af sløvhed, manglende appetit, træthed, feber.

Årsager til blærebetændelse hos mænd

infektiøs

Den mest almindelige årsag til sygelighed blærebetændelse er alle mulige infektioner: klamydia, Proteus, svampe patogene natur, Escherichia coli og Pseudomonas, gonococcus, stafylokokker. Smitstoffer gennem blodet arterierne trænge ind i blæren tætsiddende organer, hvor inflammation forekommer. Dette mønster kan observeres i kronisk pyelonephritis, urethritis, prostatitis, nyre tuberkulose.

Metode til infektion blærebetændelse uden for mænd er usandsynligt på grund af underfundighed og stor længde af urinrøret, hvilket skaber visse vanskeligheder at komme videre det mikroorganismer. Desuden kan ikke alle situationer trængt ind i blæren patogen forårsager betændelse i det på grund af den naturlige evne til kroppen til at rense sig selv.

ikke-smitsomme

Årsagerne til blærebetændelse, erhvervet ikke-smitsomme måde og registreres i størrelsesordenen mindre, kan være:

 • kemikalier i blæren og det irriterer slimhinden;
 • fremmedlegemer (fx sten i urinvejene):
 • mucosale forbrændinger (kan skyldes forhøjet temperatur lægemiddelopløsning indføres i hulheden i blæren).

Processen med betændelse kan udvikle sig under indflydelse af flere faktorer, som kan være en stress, hypotermi, nedsat immunitet på grund af tilstedeværelsen i kroppen af enhver sygdom, urin stasis.

Det var derefter på baggrund af at reducere modstanden af blæren infektiøse agens kommer ind i slimhinden i kroppen, som begynder at skadelige aktiviteter. Hvad kræves der for at anvende medicin for blærebetændelse hos mænd til at besejre sygdommen hurtigt og sikkert?

Metoder til diagnosticering af blærebetændelse

Diagnosticere blærebetændelse produceret en læge på baggrund af patientens klager for tilstedeværelse af symptomer, en grundig inspektion af kønsdelene, hvori i færd med palpation suprapubisk smerte vil blive fejret. Bekræfte tilstedeværelsen af blærebetændelse er mulig ved:

 • generel urinanalyse som viser en stigning i antallet af slim, leukocytter og erythrocytter;
 • nechyporenko urinanalyse;
 • bakteriologiske urin kultur, som identificerer patogenet og dens følsomhed over for antimikrobiel resistens;
 • urethral smear for tilstedeværelsen af latente infektioner;
 • Ultralyd prostata (fra bestemmelse af den resterende mængde af urin) og nyre (til påvisning af patologiske forandringer i urinvejene);
 • cystoskopi, som gør det muligt at identificere de blære udenlandske organer, tumorer, sten; Undersøgelsen hjælper også at kunne vurdere tilstanden af slimhinden;
 • multidetektor spiral computertomografi - i tvivlstilfælde.

Ultralyd af blæren sædvanligvis ikke gennemføres på grund af den manglende mulighed for akkumulering af tilstrækkelig mængde af urin for en fuld og informativ undersøgelse.

Hvem skal jeg kontakte vedrørende blærebetændelse?

På påvisning og behandling af blærebetændelse skal henvises til en urolog. Hvis sygdommen er tilbagevendende karakter, nødvendigvis konsultation phthisiatrician, immunologi, nefrologi, infektionssygdomme. Hvilken medicin til at tage med blærebetændelse hos mænd?

Behandling cystitis hos mænd med alvorlige smerter og urinretention holdes stabil i et hospitalsmiljø, det er komplekst og omfatter antibakteriel symptomatisk behandling, fysioterapi, anvendelsen af forskellige naturlægemidler.

Anbefalinger til diætkost

I den akutte fase af sygdomsbehandling cystitis hos mænd, lægemidler, for hvilke der obligatorisk komponent kræver sengeleje, anvendelsen af antipyretika, rigelige drink (i ca. 2,5 liter pr dag), slankekure med afvisningen af syren, saltet og krydret mad, og alkohol.

Det anbefales i kost til at omfatte fødevarer, der har en vanddrivende effekt. Denne melon, vandmelon, tranebær, squash, agurker. Det er tilladt at fedtfattig hytteost, mælk, usaltet ost, brød baseret på fuldkorn, klid.

Antibiotika til blærebetændelse

Den bedste medicin for blærebetændelse hos mænd - er antibiotika, hvis handling er rettet mod hæmning af væksten af bakterier og deres ødelæggelse. De er:

 • fluorquinoloner ( "Normaks", "Tsiprolet A", "TSifran", "Notsilin");
 • nitrofuraner ( "furadonin");
 • cephalosporiner.

Hvad er kuren for blærebetændelse hos mænd kan være med til nederlag sygdommen, stopper den inflammatoriske proces og normalisere funktionelle aktivitet af blæren?

Urtepræparater mod blærebetændelse

Phytoterapi tager urte anti-inflammatoriske og vanddrivende - baseret på urteteer padderok, blade af blåbær, melbærris. I mangel af allergiske reaktioner på urter er effektive i deres handling forberedelser på deres grundlag:

 • "Phytolysinum" - et effektivt middel mod blærebetændelse hos mænd. Det er en pasta fremstillet baseret på ekstrakter af urter såsom padderok, gyldenris, knude-græs, kvikgræs (rhizom). Derudover, som en del af præparatet indeholder ekstrakter af birkeblade, skræl løg, bukkehornsfrø, roden af løvstikke og persille. Også i "Phytolysinum" indeholder olie af salvie, appelsin træ, skovfyr, pebermynte. Fremstillingen er karakteriseret vanddrivende, antiinflammatoriske, analgetiske og bakteriostatisk (bakterievækst hæmmende) virkning. Det letter løsning og fjernelse af sten i blæren, sænker krystallisation i urinen mineralske bestanddele. Anvendelsesmetode: i et halvt glas varmt vand til at opløse søde te spoon værktøjer. Tag en lang periode (2 uger til 1,5 måneder) efter måltider 3-4 gange om dagen.
 • "Cystone." Sådan en kur mod blærebetændelse hos mænd er tilgængelig i tabletter. En vanddrivende og anti-inflammatorisk virkning på grund af stigningen i blodforsyningen af urinvejene og nyrer. Beregnet til indendørs brug. Voksen 2 tabletter pr receptionen 3 gange om dagen. Behandlingsvarighed - fra 4 til 6 uger.
 • "Kanefron". Kendetegnet spasmolytisk og anti-inflammatorisk virkning. Formindsker intensiteten af den inflammatoriske proces, eliminerer spasmer i urinvejene, en diuretisk virkning. Det administreres oralt, en større mængde vand. Chew og slibe tabletterne er ikke påkrævet. For mænd lider blærebetændelse, dosering pr indtag er 2 tabletter. Antal runder per dag - tre.
 • Også i behandlingen af blærebetændelse hos mænd er meget god tranebærsaft (eller saft), eller en tablet med et ekstrakt af bær - "Monurel".

Næsten enhver fitodrug - en effektiv kur mod blærebetændelse hos mænd - har evnen til at sænke koncentrationen af antibiotikummet, så det anbefales at anvende i slutningen af antibiotikabehandling.

Relaterede behandlinger

Lindre smerte antispasmodika såsom "No-spa" og "papaverin", samt ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler "Nimesil" "Diclofenac".

I nogle tilfælde er denne procedure anvendt som vask af blæren ved hjælp antiseptiske.

Ved afslutningen af perioden med akut inflammation behandlingsformer er suppleret med fysioterapi, nemlig sessioner elektroforese inductothermy, UHF-terapi, magnetisk terapi, ultralyd, magnetkontakt, mudder applikationer. I identificerende comorbiditeter (urolithiasis, prostatitis, pyelonephritis, prostata adenom) behandling rettet mod deres fjernelse.

forebyggende foranstaltninger

Hvad skal jeg gøre for at forebygge blærebetændelse hos mænd? Symptomerne og behandlingen af denne sygdom med lægemidler, der hver urolog. Hvordan forhindre fremkomsten af blærebetændelse? For at forhindre forekomsten af en sådan farlig sygdom anbefales:

 • observere intimhygiejne;
 • at forhindre hypotermi;
 • rettidig opdagelse af sygdom at behandle genital.

I perioder med remission nyttig behandling i forskellige specialiserede sanatorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.