Hjem og familieBørn

Difteri er et barn: de symptomer, enhver mor bør vide

Difteri - en akut smitsom sygdom, der forårsages af Corynebacterium. Det kaldes også "difteri bacillen." Specielt farlig difteri i et barn. Symptomer på sygdommen er udtrykt øvre luftvejsinfektioner og generel forgiftning af organismen.

Starten: selvmedicinering er farligt for barnets liv! Ved den første mistanke om denne sygdom søge lægehjælp omgående!

Før der beskriver, hvordan barnet fortsætter difteri, symptomer og behandlingsmetoder, lad os se på, hvad der er infektionen.

Hvordan får du?

smittevej - luftbåren fra den skrantende person. Sjældent får man disse elementer, som han nød. Der er også mange tilfælde af human infektion, fx via kontaminerede mejeriprodukter. Hvis der fra det øjeblik for infektion er gået ti dage, er en person, der anses smitsom indtil det tidspunkt, hvor det agens ikke er fjernet fra kroppen. Dette kan kun forklares ved hjælp af bakteriologisk undersøgelse.

Den mest almindelige alder, hvor børn lider af difteri, - mellem tre og syv år. Inficerede spædbørn er ikke truet - de har immunitet opnået fra moderen gennem moderkagen. Jo ældre barnet er, jo lavere den beskyttelse mod denne sygdom.

Infektion trænger ind i slim næse og mund, undertiden beskadigede slimhinder i øjne og kønsorganer samt en skadet hud områder. Det kausale agens for sygdommen falder på dem og danner en film.

symptomer

Vigtigste symptomer på difteri hos børn - er betændelse. De kan være forskellig afhængigt af typen:

- diphtheritic inflammation placeret i oropharynx, filmen hæfter fast til vævene og hårdt adskilt.

- lobær betændelse normalt påvirker luftrøret og strubehovedet. Filmen er på overfladen og legkootdelima.

Så tror du, at difteri i et barn. Symptomer på sygdommen er typisk:

1. besejre den mundtlige og svælg region, sjældent næse, luftrør eller larynx. I meget sjældne tilfælde, at skade røre huden, øre og øje.

2. Difteri kryds (tung hoste): isoleret, påvirker kun de øvre luftveje eller fortsætter på baggrund af andre lidelser (for eksempel luftveje plus næse og oropharynx).

3. Stigningen i legemstemperaturen til 38 grader.

4. Generel utilpashed.

5. Tør hoste og hæshed, at en dag eller to bliver til anfald af uslebne gøen hoste, vejrtrækning vanskeligere og bliver støjende, og stemmen kan og gør afgrunden.

Hvis et barn difteri skrider frem, symptomerne bliver mere og mere vanskeligt - patienten ikke sove og ikke spise, opfører nervøst, hans ansigt - frygt og angst. Huden er grå, baby-bukser, kommer ud koldsved. Temperaturen falder til under det normale. Der er ufrivillig vandladning, og kramper, kan barnet dø af iltmangel.

Derfor er det meget vigtigt tidspunkt for at se en læge, som vil diagnosticere og vil straks begynde behandling af difteri. Hos børn med rettidig behandling for medicinsk hjælp i den første dag vil der komme suspensionen af sygdommen, og den næste dag vil være meget klar forbedring: åndedrættet bliver endnu og hoste - en sjælden og mild. Voice er genoprettet først efter 4-6 dage.

Sådan behandler?

Behandlingen udføres i overensstemmelse med den faste leje tilstand. Indført difteri serum, antibiotika tildelt (anvendte lægemidler makrolid, aminopenicilliner, cephalosporiner 3. generation: Medikamenter "Cephalexin" "Cefazolin" "Cefaclor" "Cefuroxim" "midecamycin" "Azithromycin" "Penicillin"). Varigheden af antibiotikabehandling - fra 5 til 10 dage. Ved alvorlig sygdom gennemføres hormonbehandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.