Hjem og familieBørn

Når det er nødvendigt råd til forældre til førskolebørn

Moderne behandling af børn er meget forskellig fra, hvad der blev gjort for hundrede år siden. I præ-revolutionære gjorde Rusland børns uddannelse ikke starte, før otte år, og før denne alder, de blev behandlet som en slags fjollet. Nu er børnene aktivt involveret, og forældre gå til rådgivning for forældre til yngre førskolebørn.

Nu babyer udvikler i en tidlig alder, og børnehaveklasse betragtes som den person, der har brug for at vide en masse og at være klar til skole.

I dette tilfælde, forældre bekymre ofte, om han er klar? For at fjerne tvivl, rådgivning for forældre til børn i førskolealderen, der er særlige tests, arbejde med en psykolog i børnehaver. Skal jeg have det hele, og at det skal finde en psykolog til en sådan rådgivning?

Ifølge forældrenes parathed til skole - et defineret sæt af viden og færdigheder. I del dette er korrekt, men normalt psykologer og forældre har i tankerne et helt forskellige færdigheder.

Mor lader til, at skolen dit barn vil være lettere at lære på forhånd, hvis han vil lære at læse eller skrive. Det er sikkert rigtigt, vil det være lettere at fordøje, men snarere, at gentage, hvad der skete i hjemmet eller i børnehaven. Men hvis på samme tid i den indenlandske vilkår barnet er hjælpeløs, vil følelsen i sådanne natrenirovannosti være lidt.

Råd til forældre til førskolebørn er holdt i en almindelig børnehave, hver psykolog foreslår behovet for at udvikle selvstændighed, rollespil, lære at interagere med børn. Men ofte, forældre er helt blinde til disse oplysninger.

psykologisk rådgivning for forældre til førskolebørn er særligt relevante i det sidste år af førskolebørn. Skole - en alvorlig prøve for kindergartners, og hjem børn. Disse problemer og andre er i skole helt anderledes.

Børn, der går i børnehave, har vænnet sig til de støjende hold og holdundervisning. Ofte de tager vare på sig selv ganske godt: de og problemfri kjole op, se dine ejendele. Men disse børn er ikke altid ansvarlig tilgang til den pædagogiske proces. I børnehaven blev der afholdt alle klasser kun i spillet for et barn ikke er trykket, og han kan ikke altid forstå, hvad der har ændret sig på skolen.

Forældre hjemmet børn er som regel mere optaget af fremtiden for deres barns skole, mere tilbøjelige til at deltage i rådgivning for forældre til førskolebørn i den forberedende gruppe i skolen eller på den tidlige udvikling af hjertet. Men børn, der er vant til en masse praksis derhjemme, som regel ret nemt at mestre udarbejdelsen af hjemmearbejde. I skolen, bit han hårdere. Den støj og larm i forvirrende, men denne situation er som regel alle vænne hurtigt nok.

Råd til forældre til førskolebørn er relevante i det tilfælde, hvor der ikke er nogen tillid til barnets trivsel i skolen. For eksempel børn født om vinteren, kan gå i skole i seks og et halvt og syv og et halvt år. Kan jeg barn til skole psykologisk, uanset om det er konfigureret til træning? Disse spørgsmål vil hjælpe med at besvare psykologen. Og i den periode af tilpasning og senere, i hele folkeskolen, er det muligt at komme til rådgivning for forældre til yngre elever. Dette vil hjælpe med at vælge den rigtige taktik og adfærd i vanskelige situationer, kompetent til at hjælpe barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.