Hjem og familieHelligdage

Resultat for mors dag. Mors dag sjove morsomme billeder

Mor er den nærmeste person til os. Denne kvinde gav os liv, lærte os meget, frelste meget af det. En skoleferie dedikeret til mødre skal være meget smuk og munter. Børn skal vise, hvor meget de elsker og sætter pris på omsorg for disse tilsyneladende svage, men virkelig stærke og modige kvinder. Koncertprogrammet omfatter som regel sange som danser, sange, digte. Gæsterne vil også helt sikkert lide den glædelige scene til mors dag. Kort sagt skal ferien organiseres på en sådan måde, at alle til stede i hallen vil være munter, glad og behagelig.

Udsmykningen af hallen skal være smuk

Først og fremmest er det nødvendigt ikke bare at tænke over forskellige skitser til mors dag. Vi skal også tænke på at dekorere hallen. Situationen skal vise sig at være interessant, højtidelig, men samtidig temmelig rolig. Hallen kan dekoreres med farverige kranser, flag, balloner, specielle lamper, der hænger på væggene. Blomster og smukke plakater vil heller ikke være overflødige. For gæster der sidder i hallen i forventning om den kommende ferie, kan du også inkludere blid musik.

Sådan starter du et koncertprogram?

Skriften skal selvfølgelig være meget gennemtænkt. Du kan starte ferien, for eksempel med en smuk sang om min mor. Derefter lyder ordene fra hilsens ledere og deres indledende tale normalt. De må nødvendigvis sige, at mor er den vigtigste person, det er vores værge engel, sygeplejerske, rådgiver og trofast ven.

Morsdagsscenerne skal være sjove

Derefter kan du fortsætte til hoveddelen af koncertprogrammet. Fortsæt det kan for eksempel den næste korte, men sjove scene for mors dag. Gutterne kan spille en samtale mellem mor og en lille søn. Essensen af dialogen er, at barnet beder ham om at købe noget. Mor spørger sig selv, hvad sønnen vil have. Som svar hører hun ordet "slik". Mama er imod, fordi barnet vil forkæle appetitten. Hun tilbyder selvfølgelig noget andet, som sønnen reagerer på hende: "et andet slik."

Og her er en anden sjov kort skitse til mors dag. Her er publikum allerede vist samtalen mellem far og søn. Faderen er interesseret i barnet, da moderen kunne finde ud af, at barnet ikke gik i vask om morgenen. Til dette giver barnet et lakonisk og sjovt svar: "Jeg har glemt, at sæbe skal fugtes."

Scener til mors dag - sjove og sjove koncertnumre, der opmuntrer alle gæster på ferien, hvilket giver smil og venlig glædelig latter. Når miniaturerne er udført, så glem ikke den venlige højlydende lykønskning - "Mamma, vi elsker dig meget!"

Uden interessante konkurrencer - hvor som helst!

Børns skitser til mors dag er bedst ledsaget af muntre spil. For eksempel kan du holde en sjov konkurrence kaldet "Find your Mom". For at gøre dette, er hver barn-deltager blindfoldet. På scenen stiger mødrene af småbørnene op. De bliver i en række. Hvert barn bør finde sin mor ved berøring.

Den næste konkurrence er sang. Presentatøren minder børnene om, hvordan de i den tidligste alder nyder at synge deres mors lullabies. Men mange år er gået, og nu er det tid for gutterne at synge sange for de vigtigste kvinder i deres liv. Lad børnene konkurrere og huske ordene fra berømte musikalske mesterværker dedikeret til mødre.

Når konkurrencerne er over, kan du gå til næste fase af koncertprogrammet. Børns skitser til Mors Dag fortsætter den festlige aften. Så hvad mere at vise, så de, der er til stede i hallen, får ild og endnu mere ophevning?

Tales kommer til besøg og til mødre!

Scener til mors dag kan ikke bare være sjove, men også meget usædvanlige, originale. De kan involvere fantastiske tegn. Dette vil bringe en mærkbar mængde glæde og varme til den festlige atmosfære, der dræber alle gæsterne i hallen i den magiske verden af barndommen.

Så skitsen til mors dag kan være sådan noget. Under den glædelige højeste musik på scenen løber Carlson ud. Helen hilser gæsterne og siger tillykke med ferien. Herefter inviterer Carlson børnene til at danse. Børn udfører "Boogie-Woogie".

Carlson kan tilbyde mange flere underholdende spil. For eksempel kan gutterne sammen med deres mødre forsøge at gætte nogle tematiske gåder.

For eksempel: Boller på en tråd - til enhver smag. Hvad ligger i moderens smykker? Dette er ... (perler).

Eller: Mom koker middag for os. Alle os straks her som her. Min mor fik os velsmagende og sund ... (suppe).

Det er ikke svært at tænke på sådanne gåder. Efter at have vist en lille fantasi, vil Carlson underholde både deltagerne og gæsterne.

Digte er påkrævet

Scener til mors dag er sjove koncertnumre. Men i intervallerne mellem dem er det nødvendigt at indsætte en række smukke digte.

Giv dine mødre søde og venlige ord. Glem ikke digtene til dine bedstemødre. De er trods alt de elskede mødre af dine kære mødre.

Digte kan sammensættes uafhængigt, men du kan finde passende i den moderne litteratur. For eksempel:

Ved, min bedstemor

Meget meget jeg elsker.

Min mors mor,

Du er børn af alle mennesker!

Her er en anden version af digtet til bedstemor:

Tillykke med moms i dag med en dejlig ferie.

For bedstemødre vil vi alle bare have lykke!

Elsk dine børnebørn mere end nogen andre i verden.

Nå, vi elsker dig! Vi er dine børn!

Men eksempler på digte til dine mødre, der udtrykker alt dit ømhed, omsorg og kærlighed:

Gå rundt i hele verden!

Bedre end moderen i verden der!

Hænder - den mest indfødte,

Øjne er dyre!

Vi elsker dig, vores mødre,

Selv om vi er og er envis,

Vi sørger nogle gange for dig,

Men vi står for dig med et bjerg.

Du tager ikke fornærmelse hos os,

Og tilgiv os, prøv!

eller:

Og strenge og kærlige -

Dette er vores mor.

Jeg, så snart jeg vokser op,

For sådan vil jeg begynde!

mere:

Den bedste ven for os altid -

Mor kære.

Jeg vil altid være med dig

Luk, kære!

I et ord opfanger du smukke ord. Til gengæld vil du se et mildt, smukt smil af mødre, lykkelige og muntere øjne, du vil føle deres taknemmelighed.

Senior studerende kan vise "voksne" skitser

Med børn ser det ud til at være klart. Nå, hvad vil fremtidige kandidater til mors dag være i stand til at tænke på, for eksempel? Scener for gymnasieelever er præget af specifik humor. Her kan du slå temaet for første kærlighed.

Lad os sige, at en mor og en datter vises på scenen. Mor forsøger at forklare min datter hvad i dag uden højere uddannelse du ikke kan gøre. Den unge pige forstår ikke dette, fordi hun kun kommer hjem for at overnatte. Om eftermiddagen spenderer hun tid sammen med venner, og om aftenen hviler man på diskoteker. Desuden er hun allerede "voksen", fordi hun allerede havde en kæreste.

Mor er selvfølgelig indigneret. Hvorfor skulle hun lære om en sådan begivenhed sidst? Alligevel bør mor og datter være bedste venner! Især er pigen kun 15 år gammel!

Datteren skriger for stor kærlighed, at hun ikke længere er et barn, at hun ikke har brug for noget råd. Som følge heraf træffer hun en beslutning: hun behøver ikke en mor! Pigen går i seng. Gardinet lukker.

Den næste handling. Datteren vågner op og kan ikke forstå, hvor hun er. På scenen vises lærer på børnehjemmet, der kalder hende til morgenmad. Pigen forklarer kvinden, at hun havde skændt med sin mor og mistet hende, at hun ikke værdsatte hende, at hun havde lidt opmærksomhed på hende. Heltinde begynder at bede til Gud, at hendes egen mor vil finde hende så hurtigt som muligt.

Til dette får hun flere opgaver. Sammen med andre "børnehjemmets elever" udfører hun smukke danser, synger sange, læser digte. Du kan også arrangere en særlig konkurrence - tegne pap brev fra den "sorte boks", pigen skal ringe til sin mor et venligt ord, præcis på dem og starte. Gardinet lukker igen.

Og her er den tredje handling. Efter at testene er gået, er datteren endelig tilgivet! Hun vågner op med at græde: "Mor, tilgiv mig!", Hopper på sofaen og ser rundt. Mor kommer ind og beroliger hende ned Pigen spørger om tilgivelse igen, indrømmer kærlighed, siger mange varme ord. Som følge heraf ønsker mor sin lykke i fremtiden med sin unge mand og forklarer, at hun altid vil kunne forstå og støtte hende. På denne måde lukker gardinet igen til en applauslarm.

Sådanne skitser er sjove. På morsdag er de meget velegnede og minder både mødre og den yngre generation om, at gensidig forståelse altid kan findes! Det vigtigste er at huske, at vi alle elsker hinanden, resten er tull!

Slutningen af ferien er den endelige sang

Mini-skitser til Morsedag er vist, digte læses, danser udføres ... Det er kun at præsentere små gaver, klemme dine mødre, kysse dem og ønske dem stor lykke, godt helbred og evig kærlighed.

Og endelig, den endelige! Alle deltagere skal gå på scenen for at synge den sidste sang på denne koncert. Vælg de rigtige ord. Syng den med speciel inspiration! Dine mødre og bedstemødre vil helt sikkert sætte pris på det! Du kan ikke tvivle på det!

Pas på dine mødre!

Rolige skitser til mors dag, god poesi, sange og konkurrencer, costumed og akrobatiske tal - alt dette vil give dine mest kære mennesker i verden en stor fornøjelse!

Glem ikke at de skal elskes, værdsættes og respekteres. Vores mødre er dem, som ingen nogensinde kan erstatte i vores liv. At give dem en smuk ferie er at give dem et vidunderligt humør og mange hyggelige følelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.