Hjem og familieHelligdage

Den festlige udsmykning af hallen: Giv dig selv et eventyr

Bryllup - en speciel ferie og fejre det nødvendigt, så at huske for en levetid. Til brylluppet video var en fornøjelse at gennemgå og nygifte og gæster, bør det have en farverig og lys. Og det afhænger ikke kun på ordre fra gæster, brudens kjole og antallet af blomster, men også om, hvad udformningen af hallen.

Lang væk er de dage, hvor brylluppet blev dekoreret med papir blomster og hjemmelavede plakater. Så er dette design af hallen syntes nice, men tiden står ikke stille, og der er nu mange nye ideer til at løse dette problem. Bryllupper er ikke længere ligne hinanden, som det var før. Hvert par ønsker deres fest var enestående og uforglemmelig.

Hvad kan der ske udsmykning af hallen: og "blomster", og i alle former for farver i én farve, og i "retro" stil. Meget smukt bryllup hal, dekoreret med blomster. Som regel de vælge den farve og stil af brudens buket. Ligesom farver og dekoreret bryllup briller, hvoraf skaber dejlige blomsterdekorationer på bordene og væggene i hallen. En krans af blomster på loftet gøre brylluppet ligne en rigtig eventyr.

Det ser meget imponerende udsmykning af hallen væv. Drapery møbler og vægge i stand til at omdanne lokalerne til ukendelighed. Det vigtigste er at farvede stoffer blev valgt korrekt. Normalt bryllupssalen forhæng stof består af to farver, mørke og lys kontrast ham. Shades kan være vilkårlig, men det er ikke nødvendigt at bruge kun én farve, og du kan ikke tage det for mere end fire farver. Under alle omstændigheder bør klud farve falde i med den buket af bruden og andre bryllup dekorationer.

Sandsynligvis hver af os fra de barndom balloner forbundet med fest og sjov. Kan ikke undvære dem og bryllup dekoration af hallen med balloner skabe en lys og festlig stemning. Denne metode til dekoration - en af de mest effektive og samtidig overkommelige. Udføre ferie bolde stadig nødt til at starte fra gaden, for eksempel, kan installeres foran restauranten en smuk bryllup bue af balloner. Dette vil give gæsterne en ferie stemning endda før indgangen til hallen.

Hall dekoration bolde på et bryllup skal starte fra det sted, hvor de nygifte vil sidde. Det er det vigtigste, og tiltrækker alles opmærksomhed på festivalpladsen. Balloner lave forskellige sammensætninger til dette formål. Det kan være navne på bruden og gommen, vielsesringe, eller "buketter", lavet af farvede perler. På samme måde, og dekoreret væggene i hallen, stole til gæster til at danse pad og endda loftet. Perlerne kan fyldes med helium og lad gå i fri flyvning fra loftet, det ser vidunderligt.

Den oprindelige overraskelse gæst kan ske, hvis du begynder at danse på banen vil briste en enorm kugle af som vil falde på gulvet små kugler. De vil briste under fødderne på danserne med en lyd som fyrværkeri. Behage alle og krans af balloner med overraskelser indeni.

Men det mest mindeværdige ville være et mirakel balloner fyldt med helium, med indbyggede lysdioder indeni. Hvis du aktiverer dem, for eksempel under den første dans unge, effekten er fantastisk. Svævende i skyggerne under en rørende smuk musik glødende bolde vil ikke efterlade nogen ligegyldig fra de tilstedeværende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.