HjemlighedVærktøj og udstyr

Kombination låse på indgangene af dørene - fra uønskede besøgende beskyttelse

I vores tid på dørene til næsten enhver indgang kan vi se kombination låse. I sin kerne, er de ikke et hundrede procent pålidelige, men stadig hjælpe til at bevare adgangen til rent og forhindre indtrængning af udenforstående.

Kombination låse skelnes på grundlag af arbejdsenheden og derfor omkostninger. De er monteret og forsænket, mekanisk og elektronisk. For at åbne kombination lås, skal du indtaste en bestemt måde (ofte med hjælp af tastaturet) kode sekvens gemt i hemmelige slot. Disse låse har både fordele og ulemper sammenlignet med konventionelle. Blandt fordelene kan identificeres otsuts tvie nøgler, som har en tendens til at fare vild på det mest ubelejlige tidspunkt. Hvis du kommer til at besøge slægtninge eller venner, er der ingen grund til at gøre dubletter. Også til plusser omfatter muligheden for at ændre koden, hvis der er mistanke om, at den gamle kode er blevet kendt for andre mennesker. Ulempen er, at koden kan være banalt at glemme eller kan spionere på den del af mennesket. Utvivlsomt, i ulemper bør nævnes, at den del af det sæt af den samme kode på knapperne overskrives tal og den sandsynlige angriberen nemt kan drage fordel af det. Af denne grund, dvs. koderne skal ændres så ofte som muligt.

Ved døren af bygningen finder du de fleste mekaniske kombination låse. Dette er på grund af deres enkle konstruktion og relativt høj pålidelighed. Sådanne låse er lavet af rustfrit stål. I modsætning hertil elektroniske låse, at de ikke er afhængige af elektricitet og har ringe eller ingen mekanismer, der kan bryde. Indvendigt er der cylindre, efter tegntabellen er anbragt i en bestemt rækkefølge, og døren åbnes. Efter åbning dørene lige nok til at dække for ham, vil en sådan lås låses automatisk (hvis avtodovodchika selv behøver ikke at lukke døren selv).

En anden sort er de elektroniske kombination låse. De bruges også på døren af bygningen, sammen med mekanisk, men er dyrere på grund af det faktum, at moderne mikroprocessor teknologi, der anvendes i dem. Modsætning mekaniske kombination låse, elektronisk kode sekvens lagret i hukommelsen af den elektroniske indretning. De mangler også en pladskrævende cylindre og nøgler. De erstatter den miniature optiske panel og tastaturet. De betragtes mere progressiv, som har en række ekstra funktioner, såsom en baggrundsbelyst tastatur eller åbne en dør med et særligt kort, men de skal også tage hensyn til flere nuancer. For det første skal en sådan lås beskyttes mod vejret (indersiden under alle omstændigheder bør ikke udsættes for vand), og for det andet for den normale drift af det Vi har brug for en konstant tilførsel af elektricitet.

En separat arter er hængslet kodelåse kodede lås. Det er en konventionel udseende hængelås med en flerhed af hjul (typisk 3-4) for at indstille den relevante kode. På grund af dette, er det mere pålidelig konventionel hængelås, men stadig mindre pålidelige end den forsænkede, som kan saves stål bøjle. De fleste af disse låse bruges til lukning garager, skabe eller podsobok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.