Nyheder og SamfundBerømtheder

Dmitry Galkin, bror Maksima Galkina: humor og erhvervslivet

Navn Maksima Galkina er kendt ikke kun hele Rusland, men også i udlandet. Hans popularitet er meget høj, showet, som han glimrende udført på forskellige tv-kanaler har de højeste seertal. Samt hans koncerter. En sådan start af de klareste stjerner i det moderne Rusland har bidraget til en masse Dmitry Galkin - bror Maksima Galkina. Hans navn er ikke annonceret, det er sjældent omtalt i medierne, men at denne ekstraordinære mand fortjener særlig opmærksomhed, ingen tvivl.

Maxim kendskab til Alloy Pugachevoy var ikke tilfældig. Mødet var arrangeret Dmitry Galkin. Bror Maksima Galkina blev producenten af duoen dannet af Alla og unge sangere, med hjælp fra en koncert blev afholdt, hvorefter fulgte en turné, ikke kun i russiske byer, men også i udlandet.

Først forretningsmand

I erhvervslivet er han kendt som en seriøs og ansvarlig forretningsmand, i stand til at løse de mest komplekse opgaver. Han er en af lederne af de største virksomheder, "Soyuztehinter" hun sælger olie og "Avtoproimpeks" - er et selskab, der arbejder inden for forsvaret. Lederen af LLC "Militær-industrivirksomhed". Det er kendt for udvikling og produktion af lette hjul pansrede køretøjer. Dmitry og tidligere var beskæftiget med producenten aktivitet, han grundlagde Moskva Produktion Center "Tsentum". Leder levering af militære og specialudstyr UK "GAZ Group", er direktør for koordinering.

detaljer biografi

Bror Maxim Galkin Dmitry, hvis biografi er ikke kendt for den almindelige læser, blev født i 1964. Sommer. 4ª August. Han tilbragte 14 år tjener i de væbnede styrker i Sovjetunionen og Den Russiske Føderation.

Den yngre bror til den ledende

Når kun Maxim Galkin gjorde sine første skridt i showbusiness, Dmitry arbejdede gennem hele sin protektion og produceret hvert show. Er ophørt med at yde bistand, når grundigt forankret i status af stjernen, efter anmodning fra sin bror, der besluttede på egen hånd at fortsætte sin karriere. Men efter afslutningen af samarbejdet bror Maxim Galkin Dmitry stadig, med ham i et vidunderligt forhold.

Maxim, at vurdere kvaliteten af sin bror og tidligere producer, først og fremmest bemærkes, hans ekstraordinære sans for humor. Han siger, at der er vittigheder i hans repertoire Dmitry programmer. Maxim har gentagne gange sagt, at for at have sådan en bror - det er held.

Bror Maxim Galkin Dmitry, foto, som er sjældent set i aviserne og på internettet på de første sider, stadig en fremtrædende figur. Som producent, forfremmet han en gruppe af "Tea for Two", præsenterede den russiske udgave af den musikalske We Will Rock You. Tilsyneladende er den rolle, som en producent, der ikke egner sig til Dmitry, og han besluttede at gå på scenen, men på en måde ikke under eget navn, samt Sinitsyn. Men han talte længe og snart tilbage til sine producerer aktiviteter. Men Maxim Galkin siger, at det er - det virker ikke for min bror og hobby, ikke meget dyrt, i modsætning til de vigtigste forretningsmæssige projekter.

Dmitry Galkin, bror Maksima Galkina, snart begyndte et selvstændigt liv, da han endnu ikke var 19 år gammel. Dette blev fortalt Maxim, som i dette tilfælde sagde, at familien havde en meget god holdning, varm og venlig. Dmitry og Maxim er nu også været venner i deres familier. Alla Pugacheva - en gudmor Alina, hans datter.

Dmitry Galkin, bror Maksima Galkina, i dag

Dmitry købte ejendom i Israel, hvor han nu tilbringer det meste af sin tid. Han bosatte sig i Herzliya - i et velhavende område, som er beboet af velhavende borgere. Generelt er Israel elskede familie Galkina. Her behandlede deres pårørende. På et besøg i hendes bror ankommer og Max selv.

Dmitry Galkin, bror Maksima Galkina - det er sjovt, og seriøs mand, en stor forretningsmand og en stor familie mand. På grund af ham reagere kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.