Nyheder og SamfundBerømtheder

Chris Jenner: karriere og biografi

Chris Jenner er en stilfuld mor til mange børn. Hun fødte seks børn. Har længe været en bedstemor. Chris er en amerikansk sekulær løveinde. Tidligere kone til den berømte advokat Robert Kardashian. Derefter - konen til den olympiske mester B. Jenner.

familie

Chris Jenner, hvis billede er offentliggjort i denne artikel, blev født den 5.11.1955 i USA, i Californien, i byen San Diego. Hendes forældre er almindelige almindelige mennesker. Faderen er ingeniør, og moren er en husmor. Chris har to søstre - Sarah og Karen.

arbejde

Dette er nu Chris Jenner Kaldet sekulære løveinde. Men i sin ungdom havde hun ganske almindeligt arbejde. Chris startede sin karriere som flyvetager. Og hun fik et job uden at have magtfulde og rige venner. Det eneste hun havde var attraktivt udseende, udholdenhed og virksomhed.

Derfor sluttede karrieren for karrieren meget hurtigt. Og senere opnåede hun store højder. Nu er Chris leder af sine egne døtre - Kim, Chloe og Courtney. Hertil kommer, hjælper hun med at drive forretning til sin mand. Åbnede sine egne butikker. Jenner er en energisk kvinde og har tid til at "spin" på en gang i alle forretningsretninger.

Et skæbne af skæbne, der ændrede skæbnen

På en af de regelmæssige flyvninger mødte hun Robert Kardashian. På det tidspunkt var det en meget lovende ung advokat. Der var en fornøjelse mellem Chris og Robert, og de begyndte at mødes. Efter et stykke tid i 1978 blev unge mennesker gift.

Chris Jenner er en forretningsdame

Det ser ud til, at hendes liv allerede var dannet. Hun giftede sig succesfuldt med en velhavende person. Men denne underholdende pige var ikke nok. Hun besluttede at prøve sig selv i iværksætteri. Endvidere var ægtefællen villig til at give hende nogen støtte. Så Chris åbnede sin første butik. Hun begyndte at engagere sig aktivt i sin forfremmelse. Nu har Chris en anden børnebutik. Plus er hun på juryen af "Podium" -projektet.

Personligt liv af en sekulær løveinde

Chris blev gift med Robert Kardashian, som senere blev en velkendt advokat. De var gift i sommeren 1978. I dette ægteskab blev fire børn født: tre piger (Courtney, Chloe og Kim) og sønnen Rob. Chris og Robert boede sammen i 12 år. Men derefter stoppede de at klare de opståede livsproblemer, hvilket førte til skilsmisse. Ikke desto mindre forblev parret i gode forbindelser for barns skyld.

Chris Jenner i sin ungdom var meget attraktiv, og med alderen blev hun en meget smuk og stilfuld kvinde. Derfor er det ikke overraskende, at hun ikke forblev alene alene for længe. Hun havde en affære med en forretningsmand og olympisk mester - Bruce Jenner. Før Chris gjorde et forslag, forsøgte atleten at etablere forhold til den første mand af sin elskede for ikke at skade børnene.

Mændene forsøgte at beskytte børn mod skænderier og skandaler og løst alle spørgsmål fredeligt. Vi kunne endda forblive på gode vilkår. Indtil nu kommunikerer de jævnligt. Men den ældste datter, Courtney, var den sværeste at bære hendes mors nye ægteskab. Pigen bar hårdt kun sorte tøj til et år. Over tid gav Courtney stadig sin mor og deres forhold forbedret.

Bruce og Chris var gift i 1991, og i 1995 havde de en søn. Det var et rigtigt mirakel. Chris Jenner var ikke ung, og sandsynligheden for graviditet forblev ubetydelig. Sønnen blev kaldt Kendall. To år senere skete der et andet mirakel. Chris blev igen gravid og fødte en datter, der hedde Kylie.

Ud over sine seks børn, tog Jenner op fire af Bruce's børn: Bert, Casey, Brody og Brandon. Forud for Chris var hendes anden mand gift to gange, og fra begge ægteskab blev et par børn født. Som følge heraf blev Chris mor til en stor familie. Men hun forlod ikke en aktiv forretningsaktivitet.

Chris ' andet ægteskab var heller ikke særlig vellykket. De skilt Bruce i 2015. Umiddelbart efter opløsningen af ægteskabet ændrede Bruce gulvet og tog navnet på Caitlin. Det er værd at bemærke, at Chris, denne fantastiske kvinde, kunne gøre det, at den tidligere anden mand blev støttet af en stor familie.

Jenner forbliver ikke alene nu. Socialite begyndte at danse Cory Gamble, musikproducenten. Han er yngre end Chris i 17 år. Meget rig. Derfor er det umuligt at mistanke ham om merkantilisme. Det handler virkelig om kærlighed.

Virkeligheds show af familien "star"

Chris Jenner, hvis biografi er virkelig fantastisk og interessant, som nævnt ovenfor, er leder af sine tre døtre, der deltager i reality showet. For mange mødre kan en stor familie sænke karrieren. Men Chris tilhører ikke sådanne kvinder. Tværtimod brugte hun også sin store familie og gjorde hende til et reality-tv-show.

Som Chris har fundet ud af, er det virkelige program i realtid med deltagelse af flere skønheder meget mere interessant end alle de andre tv-shows. På det tidspunkt havde Jenner allerede to butikker, der havde brug for udvikling. Således dræbte en underholdende kvinde to fugle med en sten i et fald.

Hendes smukke døtre bliver fortalt i en reality show om de saloner og butikker, de besøger, herunder om Chris butikker. Hvilke slags begivenheder er der, hvem er elskede osv. Jenner tilladt endda at skyde hende i operationsstuen, da hun var færdig med ansigtsløftning. Hendes familie er næsten dag og nat under kameraernes seværdigheder. Den eneste undtagelse er søvntiden.

Familien har ikke kun noget imod, men også nyder at deltage i denne reality show. Selv om der er en aftale. Så snart en person begynder at lide af så stor opmærksomhed, bliver skuddet straks stoppet. Men datteren til Chris Jenner - meget smukke piger, og mens de er glade for at være i centrum af opmærksomheden.

På trods af at showet begyndte at blive offentliggjort siden 2007, har det ikke mistet sin relevans og tiltrækker mange tilskuere. Hendes anden ex-mand deltager også i reality showet. Men i en anden - programmet vedrører hans søn Brody. Dette show kan muligvis udgøre en sund konkurrence for projektet af step-in søster-skønheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.