BilerBiler

Bugsering af en fleksibel kobling: reglerne. Bugsering slynge. Bugsering

Der er tre typer af bugsering. Disse oplysninger gives, selv i en køreskole. Der er trækkende en fleksibel kobling, til den stive og delvis lastemetode. Den mest almindelige - den er fleksibel. Stive bruges under ugunstige vejrforhold. Bugsering partiel belastning bruges, hvis maskinen ikke fungerer styresystemet. Lad os se på, hvordan man kan trække biler. Denne information vil være nyttig for hver chauffør.

Bugsering og SDA

Husk, at trækkende en fleksibel kobling under vanskelige vejrforhold er forbudt i SDA. Hvad eksperter anbefaler? Hvis hjulet af det trækkende køretøj er en chauffør med mindre erfaring end i det bugserede bil, er det bedre at blive byttet. Hvorfor så? Den omstændighed, at slæbebåd ledelse vanskeligere end at forvalte en konventionel personbil. Også kommende rute der skal nøjagtigt justeret. Ifølge SDA, og fra det synspunkt sund fornuft på forhånd rådes til at diskutere signaler. Måske er det blinker fjernt lys, forskellige andre gestus (f.eks hånd). Det er de grundlæggende regler for bugsering. De er også foreskrevet i reglerne.

Det menes, at føreren af den anden bil på slæb - er ikke længere fører og passager. Dette er en forkert erklæring. Af en mand, der sad i bilen bugseres, de samme restriktioner gælder. De arbejder de samme regler som for den almindelige chauffør. Derfor skal du være i besiddelse af alle de nødvendige dokumenter til bilen og licensen for det pågældende kategori.

Hvad du behøver at vide først?

Bugsering kræver en vis træning. De første biler bør ikke afvige væsentligt efter vægt af den anden bil. Desuden skal slæbebåd have adhæsion i normal tilstand og driftsklar kølesystem. I løbet af denne evakuering af motoren oplever tunge byrder, hvilket betyder, at og mere ophedet. Endvidere i den bageste kofanger er nødvendigt at finde en tråd eller slæbe. Hvis der er en tråd, er det nødvendigt at skrue ringen. Til dette element vil klamre bugsering slynge.

Kabel anbefales at installere, så det var sidelæns til påhængskøretøj. Også regler giver bugsering inklusion rækkevidde og alarm ved første og anden bil, hhv. Hvis det ikke virker, som svarer til tegnet er fastgjort til bagsiden af flyet.

Især bugsering med manuel gear

Køretøjer udstyret med en manuel gearkasse, kan du altid evakuere. På kassen påvirker det ikke. PPC er tilstrækkelig til at oversætte til neutral og holde foden på bremsen. Trækkende en fleksibel kobling kan udføres hvor som helst. Bilen kan modereret, og kørt i tandem.

En anden ting - automatisk transmission.

Automatisk transmission og bugsering

Her er alt meget mere kompliceret. Mange ejere af automatisk hørt, at evakueringen på mekanik og på maskinen er væsentligt anderledes. Men det er ikke alle kende detaljerne. Ejere ofte ikke er sikker på, om du kan tage en person på slæb, og hvordan det skal gøres.

På manuel transmission i neutral gear roterer kun et gear. Hvis det trækkende køretøj udføres med en pistol, i den neutrale stilling af kassen kører hele mekanismen fuldstændigt.

Da den automatiske transmission på den type arbejde forventer ikke den mekanisme til hurtigt at varme op og kan endda mislykkes. Oliepumpe, som pumper smøremidlet for gearkasse, fungerer kun, når motoren startes. Hvis bilen er defekt, så transmissionen ikke blive smurt elementer. Det kan også fungere som en årsag til fiasko. Hvis bilen med automatgear vil spille rollen som en slæb, det automatiske transmission er behæftet med betydelig yderligere stress. Automatisk kræver en visse indrømmelser.

Hvordan bugseres på automatisk

Da maskinerne fra forskellige producenter kan markant forskellige fra hinanden, bør muligheden for bugsering angives i instruktionerne til køretøjet. Der er også ofte indeholder oplysninger om, hvor langt bilen kan bugseres, og som i dette tilfælde må være hastigheden. Forskellige producenter angiver forskellige indstillinger. Helt forbudt trækkende en fleksibel kobling til automatisk transmission er meget sjælden.

Reglen om den gyldne betyde for automatgear

Problemet er, at ikke alle situationer har tid til at læse vejledningen. For sådanne tilfælde, specialister i vedligeholdelse af køretøjer og erfarne chauffører anvende reglen om "50 til 50". Ifølge denne regel kan en bil udstyret med automatgear bugseres, og det kan virke som en kraftmaskine. Dog bør hastigheden ikke overstige 50 km / t, afstand - ikke mere end 50 km. Disse regler er allerede bugsering de mange reddet og frelst fra afgangen af den automatisk transmission system. 50 km - er ganske meget. Du kan køre på tværs af Moskva og at komme til stationerne eller hjem. Hvis længere og hurtigere, det allerede medfører øget slitage.

Generelle regler for automatgear

Desuden anbefaler, at alle producenter af kasser til specifikke modeller, der er et sæt af generelle regler, der gælder for alle biler med automatgear. Så hvis maskinen på maskinen til at blive trukket, så gearvælgeren er sat til neutral.

Hvis maskinen trækker den anden i et stykke tid til at gå bedre på 2 eller 3. gear. Under bugsering i den automatiske transmissionsmekanisme vil påvirke den øgede belastning. Det er vigtigt at sikre en tilstrækkelig oliestand i en kasse.

Automatisk - slæbebåd

Bilproducenter anbefale at undgå sådanne tilfælde. Men hvis de andre muligheder er simpelthen ikke tilgængelig, så er du nødt til at udføre nogle få regler. Bedre at vælge en stiv kobling. Vægten af påhængskøretøj må ikke overstige vægten af slæb. Hastighed må ikke være højere end 30-40 km / t. Det er uacceptabelt, at den automatiske transmission er i position D. Indstil vælgeren er strengt nødvendigt for 2. eller 3. gear. Bugsering på en fleksibel kobling - er en enorm belastning på motoren. Derfor vil D-mode være dødelig for boksen.

Bugsering tips fra erfarne chauffør

På trods af de SDA regler, behøver erfarne bilister ikke anbefale at omfatte en alarm. Den forhindrer fodring blinklys. ACC giver også klare oplysninger om vejen frem for andre trafikanter. Det er bedre at tænde tågelygterne. Heller ikke glemme om forbuddet trækkende en fleksibel kobling i is.

Hvis det er muligt, at holde kommunikationen med andre bilejere i nogen praktisk måde. For eksempel, på en mobiltelefon. Så meget nemmere at diskutere indbyrdes mulige manøvrer.

Før du rører ved det, skal du først trække rebet. For at gøre dette, forsigtigt rulle fremad, indtil bagsiden af maskinen ikke fungerer som et anker og bugsering rem er ikke spændt. Efter at du kan starte en bevægelse. Få undervejs behøver så glat.

Ønskeligt at skifte transmission senere og køre motoren til en højere hastighed. Skifte skal være hurtigt. Vi er nødt til at trække meget større masse og derfor inerti maskinen mister meget hurtigere. Motoren har ikke nok hastighed til at falde til at trække bilen. Det skal forstås.

Ved flytning bør hele tiden overvåge situationen på spejlene. Kritisk distance og bagenden af maskinens hastighed. Rope vil synke, og behovet for at fremskynde gnidningsløst, at der ikke er nogen ryk. Det er også nødvendigt at beregne venderadius. Hvis twist er stejl, så kom ind i det på den ydre radius, og forlade det samme. Man skal huske, at motoren er slukket, vil strømmen ikke. Det betyder, at den anden chauffør ikke kan være i stand til at dreje rattet.

bugseringshastigheden af den fleksible kobling er mindre end 50 km / t. Dette fremgår af reglerne i SDA. Skal bremse gradvist. Glem ikke om den mere bremselængde, som bugseres maskinen ikke kan nedsætte hastigheden så effektivt. Når blinker grønt bedre at reducere hastigheden med det samme. Det anbefales ikke at stoppe på stigninger.

Anbefalinger til bugserede

Det er vigtigt hele tiden at overvåge slyngen - det bør ikke synke. For at undgå dette, når du løsner lidt langsommere. I dette tilfælde, ved den mindste hastighed er let at skubbe pedalen for at stramme slyngen.

Hvis bilen-lift stoppet, er det ikke nødvendigt at køre helt tæt på ham. Kraft trykke bremsepedalen skal beregnes. Vi er nødt til at trykke mere kraftigt, da det ikke vil fungere vakuum forstærker. Du skal også beregne hastigheden af drift hjulet, fordi WTP ikke virker også. Eventuelle manøvrer skal udføres på signaler slæbebåd. Genopbyg bedre forhånd.

På valg af kabel

Ved SDA snorens længde under bugsering på en fleksibel kobling kan være fra 4 til 6 meter. Det er vigtigt, at kablet ikke var forvirrende eller relateret til noderne. Det er tilrådeligt at undgå en gang revet slynger.

Som for materialer, stålet er stærk, men er velegnet til bugsering meget dårlig. Giver præference er et stof eller syntetisk slynger. Hook kablet er bedre at prøve på bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.