BilerBiler

Tuning "Chevrolet Aveo T250"

Tuning "Chevrolet Aveo" - denne modernisering fabrik tekniske egenskaber for køretøjet ved at sætte de forbedrede dele. For at udføre et sådant arbejde kan være deres egne hænder, eller du kan kontakte tunere. Master i studiet nødvendigvis gøre alt professionelt og hurtigt. Der er flere grupper af tuning, nemlig det ydre, interiør, chassis og motor.

ydre tuning

Ekstern tuning "Chevrolet Aveo" - en udskiftning af flere dele, der har de bedste resultater aerodynamik, aerodynamik. De ser rart, at have en moderne og utraditionelle design kvaliteter. Pris opgraderede reservedele er altid over fabriksindstillingerne ved 20-50%. Dette skyldes det faktum, at deres produktion kræver flere materialer. Hertil kommer, at udførelsen af enkelte tuning nødt til at gøre alt i en enkelt kopi.

Lad os overveje, hvad der er inkluderet i den eksterne tuning. Så skal du følgende materialer:

 • Organ kits. Typisk købes eller fremstilles kit. Det omfatter forreste og bageste kofangere, gitter og dørtærskler plader. De kan være fremstillet af plast, glasfiber, aluminium, ler eller automotive skum.
 • Wing. Ofte udfører sin plastik. Men den mest effektive materiale anses for at være kulfiber med aluminium fastgørelsesanordninger.
 • Hood. Det gør en særlig slot og installerede lufthuller. De giver absorption af modkørende luftstrøm for yderligere motorkøling.
 • Vindue toning. Det er en naturlig del af bilen tuning.
 • Spejle. I næsten alle tilfælde, de er en del af køb, der er valgt til fastsættelse et monteringselement.
 • Maleri. Det er muligt at gøre næsten enhver tankstation. Men det mønster på kroppen bør overlade til fagfolk, der ved, hvordan man gør det. Derfor chauffører normalt indsamle oplysninger om tuning studie, der ved, hvordan man laver den "Chevrolet Aveo" og genkendelige individuel maskine.

Alle disse manipulationer gør erfarne folk. De ved, hvad slags ekstern tuning anvendes til at forbedre effektiviteten af bilen.

interiør tuning

For "Chevrolet Aveo T250" tuning salon - det er en kunst, når en almindelig indenlandsk bil verden ændrer sig til ukendelighed. Modifikationsprocessen indbefatter en flerhed af manipulation:

 • I begyndelsen er der et fuldstændig afvikling af det indre af maskinen. Fjernet alt fra sæderne og skind er resistente over for tæppe og instrumentbræt.
 • Når kroppen var nøgen, behandles spray ADV-17 alle åbent hulrum. Dette vil beskytte dem mod virkningerne af korrosion.
 • Nu kan du lim støj og vibrationer isolation. Dette gøres gradvist: præcist placeret lag for lag.
 • Sæderne og instrumentbræt-stramme huden eller andet væv bil. Dette kan gøres på toppen af det gamle materiale, eller i stedet for det. Instrumentpanelet over-stramme plastik. Den samme teknologi bruges til tuning reoler, loft. Sæder kan erstattes med sport type sæder.
 • På bagsiden hylde sat højttalersystem, der har pladser til kolonnen.
 • Betrukket kuffert tæppe. Et mellemrum er sat ind i en side subwoofer.

motor modernisering

Chip-tuning "Chevrolet Aveo" - er at forbedre kardinaliteten karakteristika motoren for bedre dynamik og acceleration. Resultatet kan opnås på flere måder: at erstatte dele af kraftaggregatet og flash ECU. For "Chevrolet Aveo T250" Tune motoren ved udskiftning af reservedele sker i særlige værksteder. Dette ændrer stempeldel med stænger på letvægts versioner (API), og en ventil (API), en knastaksel (API), timingen systemet (Finwheel), gas (DWR), tændrør (Brisk), højspænding ledninger (Tesla) , motorens kølesystem (ROW, hud) og koblingen (SNR).

Udstødningssystem, selv om en del af motoren, men tuning det som en særskilt kategori. JP selskab giver flere muligheder indstiller frigivelsen af udstødningsgasser, som er standard på plantning vedhæftet fil. Firmware styreenhed - en indstilling af de elektroniske indsprøjtning og tænding. Det giver dig lidt tidligere og tilføje mere brændstof, bilen opfanger hastighed hurtigt. En ulempe ved denne modernisering er at øge brændstofforbruget med 15-20%.

Suspension, styretøj og undervogn

Tuning "Chevrolet Aveo" med hensyn til suspension og chassis er ikke anderledes end en modernisering af andre mærker. Det er den sædvanlige udskiftning af standarddele på forbedrede versioner. Så overveje, hvad reservedele er underlagt installation:

 • Strut.
 • Fjedre af den forreste og bageste suspension.
 • Den stabilisator og dens rack.
 • Betjening tips.
 • Hjul og dæk.
 • Bremsetromler og rør.
 • Steering knoer og nav i enkelttilfælde.

Alt dette vil bidrage til at forbedre administration af køretøjet, samt hans greb. Det skal bemærkes, at forbedringen af de tekniske kvaliteter af chassis og styretøjet også til formål at øge sikkerhedsniveauet.

Forskel tuning sedan og hatchback

tuning "Chevrolet Aveo" vil være lidt anderledes i disse Suchan. Sedan og hatchback vides at have forskellige indre og suspension. Således, i det andet tilfælde en spoiler er monteret på en bageste dør, ikke bagklappen som i den første udførelsesform. Desuden er det placeret over bagruden for at øge effektiviseringen af bilen.

Tuning "Chevrolet Aveo" (hatchback) er ikke begrænset til den anden fløj. For eksempel har det bageste stiver dæmpere og fjedre til 2 mm højere end sedan. Denne boks kan installeres bageste stabilisator dobbelt indsats for bedre holde bilen på vejbanen.

Vi arbejder selvstændigt!

Tuning "Chevrolet Aveo" med deres hænder holdt på den samme teknologi som i professionelle studier. Forskellen er, at de professionelle bruger bedre materialer til fremstilling af reservedele. Og resten af produktionen teknologi er ikke anderledes end det, du gør dig selv. Det er bemærkelsesværdigt, at mange ejere af bilen giver kun delvis modernisering. Det drejer sig hovedsageligt omfatter kabinen og tuning af kroppen. Ofte motoren og affjedring er stadig intakt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.