FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er en patriot? hvilket betyder

Denne artikel beskriver, hvad en patriot, der betyder patriotisme, end det kan være nyttigt at de beføjelser, der og hvilken form er.

De gamle tider

I begyndelsen af tid, da vores forfædre begyndte at leve et mere eller mindre socialt liv og adskilt af stammerne, mange forstået - holde sammen langt mere rentable og sikrere end bly fragmenterede liv. Og ved den måde, sådanne ting som gensidig bistand, venlighed og bekymring for deres kære, efterhånden spillet en stor betydning i udviklingen af vores forfædre.

Meget senere, da de blev skabt de første prototyper af de stater, begyndte folk at forene på grundlag af deres oprindelse og tilstand, religiøse eller andre tilhørsforhold. Det var derefter, ved antagelse, sociologer, og opstod de første begyndende sådant fænomen som patriotisme. Så hvad er en patriot? Hvad er og hvordan forskellige disse mennesker? I dette skal vi forstå.

definition

Til at begynde, lad os beskæftige sig med den terminologi. Ifølge ordbogen, en patriot - en person, der er styret af moralsk eller politisk princip, hvis betydning er den kærlighed til deres land eller stat. Det giver også mening af de patrioter forsvarede deres hjemland under krigen, for at forsvare sine interesser på alle mulige måder, og til at sætte behovene i deres fædreland ovenfor, hvis det er nødvendigt. Patriotisme - evnen til at give deres liv til gavn for dets folk, deres velstand og uafhængighed. Så nu ved vi, hvad en patriot.

Denne følelse kan ikke alene baseres på kærlighed hele staten, men også til en bestemt region eller et område eller kant. Dette er særligt tydeligt i de multinationale lande, hjemsted for en lang række mennesker med hver deres kultur, sprog, traditioner og skikke. Og en af disse stater - Rusland. Det ser ud til, at nu er det klart, at en sådan patriot.

form

Ligesom mange sociale og politiske manifestationer og overbevisninger, patriotisme har forskellige former. De er afhængige af en enkelt person specifikt, dets aktiviteter og karakter.

Moderat patriotisme er kendetegnet ved, at hans køretøj bare føles kærlighed til sit hjemland. Når det er absolut nødvendigt, for eksempel under krigen, det er at beskytte og forsvare interesser sit folk.

Til den gennemsnitlige kan tilskrives en mere "aggressiv" natur, når en person på grundlag af deres patriotisme bygger hele sit liv. For eksempel, har til formål at arbejde i politiske partier patriotiske, regelmæssigt deltager i det offentlige liv og handlinger, der har til formål - forbedring af levestandarden relevante kampagne. I et ord, en patriot - en person, der ikke bekymrer sig om skæbnen for deres land.

Nå, den nyeste manifestation - den mest radikale. Dens karakteristiske træk som patrioter ofte ser at skyde skylden på problemer i sit land, det lave niveau af folks liv og tilbyder at handle radikalt, barske og selv grusomme metoder, anbringelse frem for alt velfærdsstaten og deres kolleger høvdinge. Gradvist sådanne overbevisninger udvikler sig til nazismen, og intet godt er ikke enden, er det tilstrækkeligt at betragte et eksempel på den samme Tyskland periode 1933-1945 år. Heldigvis næsten alle lande i en så radikal operation og nazisterne forbød det i opløbet udrydder de mulige negative konsekvenser.

foreliggende

Nu i stigende grad muligt at imødekomme opfattelse, at patriotisme - det overlevet sig selv og generelt urimelig fænomen, som i virkeligheden kun forhindrer folk til at udtrykke sig, og er en slags metode til kontrol af staten. Kort sagt, giver det ingen mening at gøre noget for sit land, mere rentable blot at emigrere eller at leve efter princippet om "ingen af min virksomhed."

Denne erklæring er kontroversiel, og det skal beslutte hver for sig selv. Mennesker - Russisk patrioter - under Anden Verdenskrig har gentagne gange vist sig, hvor vigtigt det er for følelsen af det fælles gode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.