ComputereComputerspil

Hvordan til at binde hjulet til at hoppe? to måder

For at counter strike spil at have mindst en minimal fordel, brugere anvender forskellige metoder. En af dem - en binde hjul til at springe. Mindst er der forskellige metoder til, hvordan man kan binde et spring på hjulet.

Hvorfor har jeg brug for det?

Tidligere hjul bruges til at skifte våben, men det er ubelejligt, det er meget lettere at klikke. Dog bør hjulet ikke være ledig uden arbejde. Derfor brugere sat ham hoppe.

Et særligt træk ved denne metode er ikke springet selv. Han er altid på "hul" og bruges, når du har brug for til at hoppe over en forhindring. Men hjulet giver dig mulighed for at springe til dele øjeblikke med det resultat, at spilleren ikke hænger i luften, men blot mimrer fra bund til top og tilbage. Nogle mener, at denne måde (spiller trækninger) et par slår fjenden, fordi der er det mere vanskeligt at komme ind i dig. Men i virkeligheden er det ikke. Fjenden stadig, men du som spilleren bliver lidt lettere at sigte. Det er svært at forklare hvorfor, men det er sandt.

Også sådan en lille spring giver dig mulighed for at se noget bag en kasse eller en forhindring. I denne fulde spring vil give dig helt, fordi den afspilleren, når hoppe på 0,5 sekunder hænger i luften. Dette sker ikke med et spring på den sædvanlige, som er monteret på hjulet. Derfor er de fleste af spillerne ønsker at vide, hvordan at binde hjulet til at hoppe. Dette giver selv en lille og usikker, men fordelen i spillet.

Mindst er der 2 måder, hvordan man binder hjulet til at hoppe. Både enkel og arbejder.

én fremgangsmåde

Bare åbne spillet, gå til "Indstillinger" - "Operation" - "Tastatur". Vi søger der er et punkt "Jump", vælg den, klik på "Rediger" og drej hjulet (op eller ned). Som et resultat, "Jump" vil blive tildelt to knapper: en plads og hjulet.

Den anden måde at binde hjulet til at hoppe

Hvis du ikke ønsker at gå ind i Indstillinger, så bare registrere kommandoen i konsollen. Åbent Console (knappen "~") og skrive til: binde «mwheelup» + hoppe. Nu springet vil blive aktiveret, når du ruller hjulet løbet. Det er meget lettere at tildele den til at rulle ned. Hvis du skriver mwheeldown stedet mwheelup, vil springet blive aktiveret, når du ruller hjulet ned. Nu ved du, hvordan at binde hjulet til at hoppe. Brug disse metoder. Måske vil de give en fordel i spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.