ComputereComputerspil

Systemkrav No Man Sky og revision

Ingen Mands Sky - usædvanligt og enestående projekt om eventyr i rummet og på forskellige planeter. Historien om spiludvikling går flere år tilbage. Frigivelse af projektet er planlagt til August 2016. Vi ser, hvad der venter spillerne i det nye projekt nr mands luftrum. Systemkrav overblik over gameplayet og grafikken - alt om læs videre.

Historien om skabelsen

I første omgang blev projektet placeret som et multiplayer spil, så udviklerne har ændret konceptet på rumforskning simulator. Mens pre-release er et par måneder, er det umuligt at sige præcis, hvad der vil simulatoren. På den ene side - det er smuk grafik med levende og rige billede, med en anden - en forsker med simulatoren er ikke helt klart gameplay. Overvej historien om No Man Sky, systemkravene til pc'en, for hvilket blev offentliggjort for nylig.

Udvikling af spillet begyndte i 2013. På en lang række udstillinger skabere videoer fodret offentligheden geympleeem og ikke reagere på det konkrete spørgsmål: Hvad er det spil? I 2016 studiet begyndte at afsløre detaljerne og give den første samtale. Frigivelse af projektet blev udnævnt i begyndelsen af juni 2016 men næsten med det samme det blev udsat i august samme år. Spillet udkommer på PC og PlayStation 4 i samme dag. Nu udviklere Hej spil til at afslutte sidste hånd og korrekte bugs, hvis nogen.

Hvad spil?

Plottet i spillet er der næsten. Som sagt af udviklerne, de er trætte af standarden af bånd i spil og banale historier. Her spiller for sig selv og kan komme op med deres egen historie. Du - en plads opdagelsesrejsende, der rejser gennem universet på din egen rumskib. Alt det andet - det er en fantasi af afspilleren.

Et karakteristisk træk er, at hele verden i spillet er helt problemfri. Du vil være i stand til at flyve fra den ene planet til en anden uden podgruzok og overgange. Hele område planeterne og det ydre rum er en fantastisk beliggenhed. Derfor, selv kravet om No Man Sky-system mindste er ganske høje. Efter alt, for at håndtere denne mængde af information, vil der være behov for en masse ressourcer, for ikke at nævne den smukke grafik komponent.

Spillet er ikke beregnet til at være realistisk i forhold til billedet. Tværtimod tidsplanen ser alt for lyse og mættet. Men det er en chip af spillet. I den kan spilleren blot beundre og nyde den lokale skønhed. Men det bliver nødt til at bruge penge på en temmelig kraftig computer til at spille efter en tre-årig PC Systemkrav No Man Sky ikke tillader.

Den særkende - det genereret indhold. Umiddelbart efter annonceringen af projektet var et spørgsmål: hvordan spillet vil blive gennemført ud fra et teknisk synspunkt. Efter alt, for at skabe et univers med hundreder eller tusinder af planeter er næsten umuligt manuelt. modtaget udviklere som følger. De skabte deres egen generator, som vil skabe verden tilfældigt. Når denne generator menes at den mindste detalje. Selv dyr vil blive genereret i farten og vil ikke blive gentaget i et par planeter.

Hvad med gameplayet, er der stadig ikke klart alt. Afspilleren vil undersøge på deres egne skibe af forskellige planeter, studere ressourcer, samle dem, sælge, vinde kampen mod fjender og mere. Da alle disse elementer vil interagere sammen - vil frigive version.

Krav System No Man Sky

Da dette er endnu ikke klart. Hidtil har udviklerne frigivet kun minimale systemkrav til at køre spillet. Konfigurationen bør omfatte følgende komponenter ikke er værre: Intel Core i3-processor er den nyeste generation eller tilsvarende fra AMD, et minimum på 8 GB RAM, et grafikkort med 2 GB indbygget hukommelse og 10 GB ledig plads på harddisken til installation. Styresystemet skal være ikke ældre end Windows 7 på en 64-bit arkitektur.

Det kan konkluderes, at der for start og stabil drift ved maksimal grafik Systemkrav No Man Sky kvalitet indstilling vil være meget højere, især når indholdet er automatisk genereret i løbet af gameplay. Dette vil kræve mere hukommelse og processorkraft.

resultat

Hvad kan du forvente fra No Man Sky - er ikke klart. Spil sigt konstruktion, som har lidt af det hele. Ud fra dette og spillerne krybe i tvivl om et interessant projekt som helhed. Systemkrav No Man Sky, sandsynligvis engang otsekut del af publikum, men hvis de andre for lang tid i dette projekt vil forblive eller ej? Alt vil falde på plads efter frigivelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.