BilerBiler

Oversigt over bilen Opel Agila

Opel selskab begyndte at producere biler Opel Agila siden år 2000. Det skal bemærkes, at denne model, som omfatter to generationer af biler, huser de to forskellige typer af kroppen - en minivan og en hatchback.

Så er den første generation er repræsenteret ved en minivan, som oprindelig Agila var helt kompakt. Og efter at have fulgt ønskerne fra kunden, bilen "er vokset op" og forvandlet til en hatchback.

Det skal bemærkes, at popularitet blandt bilister Opel Agila vandt umiddelbart efter udgivelsen. Og det er slet ikke en overkommelig pris - på samme tid, markedet har flere konkurrerende modeller af andre virksomheder i samme klasse - og i sit oprindelige udseende og anvendelighed: I modsætning til sine rivaler, minivan havde 5 døre i stedet for tre.

Men tilbage til udgangspunktet. Generelt Opel Agila er ikke en produktion bil Opel. Faktisk før denne bil gik på salg på verdensmarkedet, en bølge af nye mode - mode for miniature biler. Selvfølgelig, når selskabet har sat et mål om at udfylde denne niche egen model, men at bruge tid og penge til at skabe noget radikalt nyt var ikke muligt. Derfor blev en aftale indgået med Japan (Suzuki) og Opel virksomheden begyndte at perelitsovke model Wargon R +. Og der var den første Agila "A".

Som allerede nævnt ovenfor, alle af første modifikation af denne model var minibusser. Blandt dem var og Opel Agila 2001.

De første biler var forskellige fra sine konkurrenter, ikke blot med antallet af døre, men også formen - på grund af næsten samme længde og højde, de ligner en slags "byggesten".

Der er en forskel mellem den første generation af Agil og dets japanske modpart. Det er ikke kun i udseende, men også i motorens ydeevne - bind 1 og 1,2 liter, de er mere kraftfuld. Transmission muligheder foreslået i minivan to - Mekaniske (5 hastigheder) og de fire-trins automatgearkasse.

Efter flere års succesfulde salg af virksomheden har besluttet at iværksætte den anden generation Opel Agila, som dannede grundlag for køretøj Suzuki Splash. Model, mærket med bogstavet "B", kom på markedet i 2008 og var en behagelig overraskelse for sine fans. Siden den foregående generation det er stort i størrelse - længden og bredden af legemet steg med 20 og 6 cm, henholdsvis og højden, tværtimod, faldt. Denne ændring har haft en positiv indvirkning på udseendet af bilen, hvilket gør det mere elegant.

Desuden har Opel Agila "B" modtaget mere end en lang næse, på bagsiden af den konkave form og den oprindelige store baglygter anbragt usædvanlig høj.

Det indre af begge generationer diskret og elegant, afdæmpet panel.

Opel Agila motorer er forblevet det samme - 1 og 1,2 liter udstede 64 og 85 hestekræfter, hhv. Det eneste opdatering - evnen til at installere en diesel 1,3 motor med 74 hestekræfter.

Bemærkelsesværdigt, for en tilstrækkelig god præstation begge generationer af bilen har et meget lavt forbrug - lidt mere end 5 liter brændstof per hundrede kilometer.

Ironisk nok, Opel Agila - denne originale, økonomisk, praktisk og meget kraftfuld for deres størrelse bil har en lille omsætning, selv i deres hjemland. Hvad skal man sige om Rusland, som den officielle levering af maskinerne ikke udføres på alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.