SundhedKvinders sundhed

Er det muligt at svømme under menstruation?

Lad os diskutere interesser flertallet af piger og kvinder, spørgsmålet: "Er det muligt at svømme under menstruation?"

Lad os starte med generelle aspekter af menstruation. Menstruation - er cyklisk afvisning af endometriet af livmoderen, der forårsager det opdateret. Månedlig afvist enhver bestemt område og inden for et par dage af livmoderen endotel ud blandet med blod.

Enhver kvinde bør forstå, at ottorgshiysya endotel - et sår, der kan blive smittet, og vandet er ikke sterilt.

"Er det muligt at svømme under menstruation eller under graviditeten?" - spørg mange kvinder ved en gynækolog. Lægen skal besvare kvinden, så hun gjorde for en konklusion. Efter alt, hvis ikke der kan gøres noget, betyder det ikke, at folk ikke vil gøre.

Så hvad ville være det korrekte svar og rigtigt på dette spørgsmål, lad os se på, hvad der kan ske, hvis en svømmetur under menstruation.

Hvis en kvinde har besluttet at plaske rundt i begyndelsen af menstruation, det cherevato alvorlig betændelse.

Betændelsen kan starte som et resultat af banal hypotermi. Man kan ikke engang føler koldt vand selv, blot overfladen af livmoderen er ikke beskyttet af endotelet og slimhinden, og derfor mere modtagelige for hypotermi end huden og andre overflader.

Som et resultat, indtrængning af bakterier udvikler en inflammatorisk proces. Og det betyder ikke, at alt, hvad der vil ske, så snart en kvinde kommer ud af vandet. Processen tager 3 til 7 dage. Og, meget afhænger af immunsystemet af kvinden, hvis det er svagt, og derudover har også nogle patologi af kønsdele, så badning banalt det kan resultere i sepsis.

Meget ofte, pigerne, forlader på ferie, så spørg din læge, "om man kan svømme i havet under menstruation?". Tilsyneladende mere retfærdig sex tror saltvand stor desinfektionsmiddel, så de ikke var i fare. Men i et hav af mange andre grimme mikroorganismer, der ofte ødelægger resten kvinder.

Mobil organismer kan trænge mens svømning i skeden og livmoderen, fastgørelse til væggene i kroppen og forårsager ubehag, inflammation og endda rådne.

Spørgsmålet "er det muligt at svømme under menstruation?" Vi kan ikke se bort fra, at når badning små fartøjer og blod thrombosing midlertidigt ophører med at skille sig ud. Efter en dags månedlig starte igen, hvilket forlænger cyklus, og derfor følgende afvisning kan ikke begynde tid. Gynækologer sagde, at mange kvinder i løbet af sommeren forstyrret menstruationscyklus, og dette skyldes i høj grad dip.

Når en pige stiller et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at svømme under menstruation, jeg vil spørge hende, som om hun vidste , hvad en struma. Faktum er, at vandet med alle deres mikroflora og miljø har en meget fjernt forhold til den vaginale mikroflora. Det er derfor, den hyppige badning, ikke engang under menstruation, kan nogle kvinder udsættes for dysbiosis. En menstruerende eller vagina eller livmoderen stort set ikke er beskyttet, og risikoen for at udvikle denne tilstand hos kvinder er fordoblet.

Er det muligt at svømme under menstruation? Tja, hvis du virkelig har lyst, kan du bare brug for at vide, hvordan man kan beskytte sig mod de negative virkninger af forskellige faktorer. For det første, i 30-40 minutter før badning er nødvendigt at rense vagina særlige stearinlys (for eksempel betyder "Betadine" eller andre, som vil finde i håndkøb). Bedst af alt jod-baseret, men det er muligt og normalt. Det er nødvendigt at bruge en tampon mens badning og til at tage det, så snart du træder ud på landjorden. Så om natten, skal du igen bruge vaginale stikpiller.

Alt dette er kun nødvendigt for at beskytte dig mod den mulige indflydelse af floden eller havvand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.