HjemlighedPlantning af bevoksning

Hvad skal man plante i april i åbent terræn?

Spring med hver dag, der går mere og mere kommer til sin ret. Marts gav måde til april, som bragte sin fremkomst til alle ejere af jord, nye bekymringer og problemer. Det siges, at en forårsdag hele vinteren fodring.

Sne er næsten væk, og slippe af med det er jord begynder at kræve større opmærksomhed til at falde til tider belønne deres ejere en stor høst, som vil præsentere frugt, grøntsager og blomster afgrøder.

Spring Secrets of gartneren

Hver dag april bringer erfarne husmænd mange bekymringer og problemer, og i begyndelsen af gartnere er der et stort antal presserende spørgsmål. Mest presserende, måske, er dette: "Hvad skal plante i april for at få en ordentlig afgrøde." Det sker ikke forgæves.

Efter alt, er naturen bare at vågne op, og sneen er ikke kommet helt ned, så der er en fare for at fryse på vinstokken er nogle kulturer, som er ret varme-elskende. Eller omvendt, ikke vente til en anstændig høst var sent blot for et par dage med plantning af planter, der har en langsigtet vækst.

Spring. krybbe sommer bosiddende

Secrets relateret til jord arbejde, videre fra generation til generation siden oldtiden. I århundreder kloge forfædre fejrede alle de nuancer, der er forbundet med landbrug, og skabt på baggrund af deres dokumenterede regler generationer, hvilket gør det muligt at opnå en god høst. Og svarene på spørgsmålene om, hvordan, hvornår og hvad der kan plantes i april i det åbne land, er det baseret på grundejeren oplevelse.

Først og fremmest, at være en god høst, for at observere alle de naturlige tegn. Blandt dem - ikke kun i oldtiden, men nu, mange gartnere holde sig til følgende:

 • Før bebudelsen, som fejres den 7. april, landing som frugt og vegetabilske afgrøder i åbent terræn forbudt.
 • Noon - fra 12 til 14 timer - tid til plantning alle de mest ugunstige.
 • Den bedste kultur, hvad man skal plante i jorden i april, kan du roligt - denne grønne ting: dild, salat, persille, koriander.
 • Op til 12 timer på en varm forår denok god til at plante løg på pennen, og skovsyre.

Arbejdet med den månekalender for april

Den månekalender er også en ubestridelig vink for enhver amatør gartner i spørgsmålet: "Hvad til at plante i april i det åbne land?".

Her avlere overholde følgende regler:

 • nymåne periode. Intet arbejde med planter kan ikke anbefales. Du kan gøre sådanne værker med jorden som sin mulching eller radrensning og udtynding spirende planter.
 • Det kan plantes i april i det åbne land, hvor der er en periode med den voksende Moon? Dette er det mest gunstige tidspunkt for såning planter af tidlige modning sorter af peberfrugter og tomater.
 • Fuldmånen. Ingen landing kan ikke anbefales. Det bør tage en have beholdning.
 • Aftagende måne. Hvad skal man plante i april på dette tidspunkt? Det bedste vil blive lagt på spiring af kartoffelknolde, samt frigivelse af stauder, buske og træer fra vinteren husly.

Prioritering April landinger

Prioritering af foråret plantning har også spillet en vigtig rolle i værker af enhver sommer bosiddende. Således når de beslutter, hvad der kan plantes i april, er de prioriterede afgrøder kaldet koriander, spinat, hvidløg, gulerødder, dild og skovsyre. Disse kulde-resistente kultur kan plantes i den nyligt optøede jorden, uden at bekymre sig, at deres frø vil blive beskadiget af frost på jorden.

Men efter en betydelig mulighed for april frost er forbi, alle passende og mere varme-elskende planter, såsom roer, ærter, radiser, majs og kartofler. Men de tomater, peberfrugter, agurker og aubergine passer ikke til tidlig plantning. Tid til dem lander i åbent terræn sker kun efter jorden varmes op. Ved plantning i begyndelsen af april krævede Membrane husly.

April: nogle havearbejde planlagt i landet?

Den anden måned i foråret for gartneren bliver meget "hot". Absolut ingen tid til at være doven. Begyndelsen af sæsonen bringer en masse besvær. Og i tillæg til bekymringer om hvad man skal plante i april, på forkant kvalitet site forberedelse til den kommende plantning. Og det er på ingen måde enkel.

Det kræver, og hold i den akkumulerede i løbet af vinteren, fugt jord, og løsne jorden, og foretage de nødvendige gødning. Ja, der stadig forekommer lidt bekymring fra gartneren til begyndelsen af sæsonen?! Og alt hvad du behøver for at få gjort i tide til at være i efteråret med en god høst. Alligevel vil den vigtigste opgave være udarbejdelsen af frøplanter.

Kimplante metode - give en rig høst

En sådan mulighed for plantning til det nordvestlige region betragtes som den mest pålidelige og i stand til fuldt ud at få dækket alle investeringer sommer hjemmehørende. Og det er ikke kun økonomisk, men også moralsk og fysisk. Efter alt, med sådan en voksende flertal af plantearter kan få en virkelig fantastiske høst.

Her foran amatør gartnere, og der er et spørgsmål, der kan plantes i april på de planter. Den allerførste dag i denne travle foråret måneder er velegnet til udplantning kimplanter ultrahurtige sorter af tomater. I dette tilfælde vil de nødt til at modnes i det åbne felt vækstsæsonen.

Fra midten af måneden kommer tiden til at plante squash, agurker, squash. Mange fans dyrkes på deres marker sådanne varme-elskende afgrøder, ligesom meloner og vandmeloner, vælger for at frigivne sorter, opdrættet af års avlsarbejde.

Frøplanter er plantet i april, frø af kål - en af de mest populære vegetabilske afgrøder, ikke kun for den midterste bandet. Hendes store succes kan dyrkes i alle regioner, undtagen måske den af Far North eller ørkenen.

Grøntsager i april. Hvilke betingelser er nødvendige for at plante på denne tid af året?

Ud over den ovenfor betragtes velafprøvet metode til at dyrke grøntsager, mange gartnere foretrækker dem lander i åbent terræn. En sådan proces er underlagt visse regler, også viser sig at være ganske effektiv. Hertil kommer, fordi det kan undgå problemer med dyrkning af kimplanter.

Denne metode er mest relevant for den kategori af truckere, der ikke har for meget plads i vindueskarmen, og ønsket om at få en ordentlig udbytte af deres nuværende. Ifølge denne dyrkningsmetode vil være nok til at forberede en varme-elskende afgrøder fra efteråret varm højderyg eller membran dækning, som er let nok.

Så efter alt, hvordan og hvad der kan plantes i jorden i april? Ud over urter og alle former for grønne ting i slutningen af april måned i det åbne land kan plantes og frø af alle de planter, der normalt plantet på dette tidspunkt på de planter. Kun dette skal gøres med brug af en dækkende materiale, der beskytter proklovyvayuschiesya planter fra mulige frost og kolde snaps.

April: Tips til at arbejde i området for begyndere

Erfarne gartnere i svar på et spørgsmål om, hvad man skal plante i april i det åbne land, der er en reaktion forbundet med tegn på vækst og udvikling af planter. Hvis showet opmærksom, kan undgås fejl i at vælge de rigtige dage for de April landinger. Og for at beregne bestemte numre og sammenligne dem med den månekalender ikke behøver at. Tegn på dette er ganske enkel:

 • Blomstret påskeliljer - ind i det Land udklækket roer frø og planter af kål.
 • Krokus blomstre - egnet sted løg, gulerod og persille.
 • Pæoner scoret knopper og blomstre Viburnum? Skal skynde sig med Bedding sene agurker og majs.

Kendskab til disse tegn, selv uerfarne husmand aldrig laver en fejl i spørgsmålet om, hvad man skal plante i april. Viden og observation, bevist af århundreders erfaring, vil bidrage til at bo hos en rig høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.