HjemlighedPlantning af bevoksning

Kaffe blomster: dyrkning (foto)

Der er næppe en mand, der ikke ønsker at starte dagen med en kop kaffe. En smag af fræsede korn, der fylder den vidunderlige duft af lejligheden? En blomst? Kaffe træ fryd for øjet sarte hvide eller cremefarvede knopper. Folk, der har set kaffe blomster kan næppe sammenlignes med noget denne forestilling. Og få mennesker mener om muligheden for voksende kaffe træer i hjemmet. Men nogle sorter føler helt komfortable i lejligheden. Vil tilføje krydderi til dit hjem blomsten værelse - en kop kaffe træ. Voksende hjem kræver en stor indsats. Efter alt, svært at kalde dette anlæg er fordringsløs.

jordbehandling

Fødestedet for kaffetræet er Etiopien. Derfor skal betingelserne være passende. Det hører til familien Rubiaceae. Skadeligt for dette anlæg er som fugt, og jorden er for tør. Jord bør bestå af to dele drivhus jord, 3 dele blad, 1 del flod sand og 1 del tørv. Du skal vide, at en kop kaffe træ ikke kan stå neutral grund. Det bør have en sur reaktion. Før plantning i bunden af potten, som bør være en smal, men lang, er du nødt til at sætte dræning.

landing

Formeret kaffetræet på to måder: ved stiklinger eller frø. Hver metode har fordele og ulemper. Men du har brug for at komme primært fra tilgængeligheden af plantemateriale.

frø

Denne metode er mere almindelig. Ulemperne ved denne type reproduktion nævnes, at frøene hurtigt mister deres spiring. Det er derfor meget usandsynligt, at købt i butikken plantemateriale bliver til en kop kaffe træ. Og selv om der var en kim, er der ingen sandsynlighed for, at træet vil blomstre og bære frugt. Men frø, der er indsamlet direkte fra planterne og plantet i jorden, giver en god spiring. Men der er også en fare for, at de vil miste deres evne til at forælder træ, blomster og kaffe og så du ikke behage.

Til kim var nemmere at bryde op, frø pre-skrællet og gennemblødt i kaliumpermanganat, er det nødvendigt at arrangere den flade side nedad. Plantning kaffe træer har brug for en dybde på 1 cm, og jorden skal holdes fugtig, men ikke våd. Efter plantning, bør potten dækkes med glas eller plastfolie. Da anlægget er hjemsted for Etiopien, for sin succes spiring er nødvendigt at skabe betingelser, der svarer til troperne. Det bør erindres, at der ikke kan tåle høj luftfugtighed af kaffetræet. Flower flere gange om ugen, er du nødt til at ventilere. Det er nok til at fjerne glasset eller filmen. Denne procedure bør vare længe. Hvis alt blev gjort korrekt, så efter et par måneder vil du se de første spirende sine træer. I det andet år vil blomst skud, som under alle omstændigheder bør ikke være afskåret. Efter alt, mængden af skyde længde afhænger æggestokke, der kan dannes på den. Men blomster og frø, hvoraf viser sig en lækker kop kaffe, anlægget vil give 3 år. Derfor skal vi have tålmodighed. Det ville være logisk at antage, at anlægget vil blomstre kaffe farve. Det er dog ikke. Den blomstrer charmerende hvid frugt.

stiklinger

Fordelen ved denne metode til reproduktion er, at du får en plante identisk med forælder. Det vil give blomsterne og dermed afgrøden meget hurtigere kaffe træer, der dyrkes fra frø. Men det betyder ikke, at skære plantning og pleje mindre besværlig. Hertil kommer, at ikke alle stiklinger med rod.

Stiklinger bør tages fra skud af vækst sidste år. Det er bedst at bruge plantemateriale af den midterste del af kronen. Snittet bør gøres skrå. På hver bør håndtaget forblive to par blade. For hurtigt opstået rødder, kan du ridse i bunden af skærende nål og håndtag før boarding løsning forberedelse "Geteroauksin". Eventuelt kan du lade det i opløsningen i 3-4 timer. Umiddelbart før plantning stiklingerne brug bund pulveriseret trækul og jord lodret i jorden forberedt på forhånd. Hvis du planter et par stiklinger, skal du holde afstanden mellem dem. Når emnerne er i landet, bør jorden vandes med en opløsning af kaliumpermanganat. Yderligere tiltag ligner alle af udfældning af frøet. Det er nødvendigt at skabe en drivhuseffekt ved anvendelse af et glas eller film, og ventilere planten vænne langsomt til stuetemperatur. Hvis alt blev gjort korrekt, så efter 40 dage vil du se de første knopper.

Hvis der var et behov for en transplantation, så det bør kun ske efter fremkomsten af et nyt par blade. Da planten ikke kan lide at blive forstyrret, bør kun ske, når det er absolut nødvendigt transplantation. Kaffe blomst med sine hænder vokse fra stiklinger er nemt. Det vigtigste er at følge alle regler. I det første år kan man se de smukke blomster og få den første høst.

Valg af en placering

Til kaffen træet voksede hurtigt og bære frugt, er det nødvendigt at vælge det rigtige sted. Den kan lide at omstrejfende lys, frisk luft og åbne rum. Denne gryde er nødvendigt for at sætte på vest eller øst vindue. Hvis planten får for meget plads, vil det blive forbrændt. Derefter på de blanke grønne blade vises gule pletter. Hvis dette sker, bør kaffetræet straks lukket ude af direkte sollys. Hvis anlægget ikke er nok lys, vil dens vækstrate aftage noget. I fremtiden kan det påvirke blomstringen mirakel træet.

pleje

Anlægget ikke tolerere nogen kvarter. Derfor er det ønskeligt at vælge en særlig plads til ham. Højden af kaffetræet afhænger af sorten, men i gennemsnit når op på 1,5 meter. Den gennemsnitlige årlige vækst på 10 centimeter, og falder på forårs- og sommermånederne. For at få en smuk og sund plante, du har brug for at skabe et miljø så tæt på naturligt. Gennemsnitlige sommertemperaturer bør ligge mellem 25 0 til 30 0. En vinter temperaturforhold bør være noget lavere. Optimal gennemsnitlig temperatur under dvale er 0 +16. Under sådanne forhold, kaffe blomster hvilende på vækst og forberedt til næste vækstsæson.

Glem ikke, at kaffetræet tilhører fugt-elskende planter. Men vanding bør gennemføres kun i gryden. Dette skyldes det faktum, at når der er overdreven fugt kan rådne rodsystemet. I perioden med aktiv vækst af potten større behov for vanding. Men om vinteren planten skal vandes mindre, og samtidig undgå udtørring af jorden. Hvis jorden er for tør eller for vådt, vil kaffe træ blade folde. pot har også brug for en systematisk sprøjtning. Vand til disse formål har brug for at blive forsvaret. Til skade for kaffetræet er kladder.

Med den rette pleje træ fortryllende blomstrer hvide blomster. Men desværre, vil de blomstre kun 2 dage. Så har du brug for at vente på frugt modning. Denne proces tager 6 til 8 måneder. Man skal ikke glemme den lugning, som skal udføres systematisk. Det maksimale udbytte kan opnås fra træ, der varierer fra alderen 6 til 30 år. En kornet vægt for at give en plante, der kan nå 500 g. Farven på kaffebønner - rød. De bliver brun efter stegning.

Opsummering alle ovenstående, kan det konkluderes, at for optimal vækst planter har brug for lyse rum, som konstant ventileret, omgivende lys, og overholdelse af drikke temperatur.

transplantation

Anlægget kan ikke lide at blive forstyrret igen. Derfor transplanteret kaffetræet kræver en gang i 2 år. Forskellen mellem den gamle og den nye pulje skal være et sted 5 centimeter. Det bør have en lang og temmelig smalle form. Transplantation er ønskeligt at fremstille fjederen. Primeren skal være de samme som for landing. Efter omplantning ønskelig zamulchirovat mullein tør jord.

top-dressing

Glem ikke om fodring. Uden det, kaffetræet er syg og fading. Under væksten er det nødvendigt at fodre ikke mindre end 1 gang i 10 dage. Til denne anvendelse formål kan være gødningsstoffer eller mikronæringsstoffer vandig infusion mullein. Og bedst af alt, disse to typer af alternativ fodring. I efteråret kaffetræet er der behov for kalium og kvælstof i foråret. Dette bør tages i betragtning i forbindelse med fodring. Men i den periode af dannelsen af frugten, er det ønskeligt at fodre anlægget benmel.

gødning

Plant behov og gødning. Til dette formål egnede tør kongelys, som du kan barkflis jorden. Også egnet som helst gødning beregnet til en familie af lyserøde planter. Befrugte kaffe træer har brug for en gang om måneden. Med strøm nok, vil det give en dejlig kaffe blomster.

skadedyr

Sårbar nok kaffe træ. Flower straks reagere på ugunstige forhold og udsættes for angreb af skadedyr. Den mest almindelige blandt disse er spindemider og skjoldlus. Så snart du opdager skadedyr på bladene, skal du straks behandle dem med specielle præparater. Du kan bruge de svagere kemikalier. Det er dog sandsynligt, at de på et tidspunkt ikke klare skadedyr, og efter 10 dages proceduren skal gentages. Og du kan bruge stærkere stoffer. Disse indbefatter for eksempel lægemiddelopløsningen "KELTAN". Spray skal ikke kun blade men også stammen.

Miracle træ med blanke grønne blade - usædvanlig og smuk plante. Belønningen for dit hårde arbejde vil være de blide hvide blomster (og ikke, som mange tror, blomster kaffe farve). Kaffen træ vil sætte pris på, ikke kun under blomstringen, men også under høsten. Tegn på forkert pasning af planterne er brune blade kanter, deres indsynkning eller udseendet af gule pletter. Dette sker på grund af overdreven eller utilstrækkelig vanding, temperatur inkonsistens, træk eller direkte sollys. Enhver lejlighed dekorere denne blomst - en kop kaffe træ. Forestil det ikke overdrive den naturlige skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.